16 / 05 / 2024

çandır köyü ankara

çandır köyü ankara

Ankara'nın Çandır Köyü'ne yapılması planlanan taş ocağı girişimi çevre halkının girişimi ile son buldu.

Ağızları açık bırakan olay: Çürük binayı yıkıp daha çürüğünü yaptılar!

İstanbul Bahçelievler'de ağızları açık bırakan bir olay yaşandı. Evlerini dönüşüme sokan vatandaşların anlaştığı müteahhit çürük binayı yıkıp daha çürüğünü yaptı.

Çankırı Obruklu Köy yeni yerine taşınacak!

Çankırı'da Obruklu köyün sakinleri için eski yerleşim yerine iki kilometre uzaklıkta, Ankara yolu üzerinde 65 konut ve 45 ahırdan oluşan modern bir köy inşa ediliyor.

Uşak Bahadır Köyü'nde yapılan gölet TBMM'de!

Uşak'ın Banaz ilçesi Bahadır Köyü'ne yapılan sulama göleti meclis gündemine taşındı. CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Mahmut Yörük: Yüzde 0,50 faizle herkes konut sahibi olur!

Bankaların konut kredi faizlerini yüzde 1'in altına çekmesi emlak sektöründe, heyecan yarattı. MyKanguru Emlak Ofisi İşletmecisi Mahmut Yörük, faizlerin düşmesinin emlak sektörünü canlandıracağını söyledi.

Kadıköy'de 15 kat sınırı itirazı reddedildi!

İSTANBUL’da kentsel dönüşümün en yoğun yaşandığı ilçe Kadıköy’de binalara en fazla 15 kata kadar çıkma sınırı getirilmişti.müteahhitler askı sürecinde plana itiraz etti. Ancak itirazlar dün İBB Meclisi’nde değerlendirildi ve reddedildi.

Ankara Polatlı'daki 6 köyün sorunları meclis gündeminde!

Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara Polatlı'daki 6 köyün sorunlarını meclise taşıdı. Sorularını Başbakan Yıldırım'a ileten Gök, her köy için ayrı soru önergesi hazırladı..

Bitlis Çayır Köyü Camii ibadete açıldı!

Bitlis Çayır köyünde yapımı tamamlanan caminin açılışı yapıldı. Cami açılışına Hizan Müftüsü Tahir Erçin, ilçe kurum amirleri ve çevre köylerden çok sayıda vatandaş katıldı.

Kalecik Çandır Köyü imar planı değişikliği askıda!

Ankara Kalecik ilçesine bağlı Çandır Mahallesi, tp.3059 parselin “Akaryakıt + LPG Satış Servis İstasyonu” kullanımına ayrılmasına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı dün askıya çıktı...

Çanakkale Bolayır Köyü imar planı yeniden askıda!

157 itiraz dilekçesinin verildiği Çanakkale Bolayır Köyü 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ile 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı yeniden askıya çıktı.

Köy yerleşim planı nasıl yapılır?

Köy yerleşim alanı uygulama yönetmeliğinde bu yerler için planların nasıl yapılması gerektiği açıklanıyor. Peki, köy yerleşim planı nasıl yapılır? Köy yerleşim planını kim ne zaman yapar?

TOKİ'nin Ankara Mühye Köyü imar planı askıya çıktı!

TOKİ tarafından Ankara Çankaya Mühye Köyü için hazırlanan 1/25.000 ölçekli Başkent Ankara Nazım İmar Planı ve 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ile 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı bugün askıya çıktı.

Batman tarla ve köy konumunda görünüyor!

Batman'ın sayısallaşma oranının düşük olduğunu belirten Harita Topografı uzmanları, bu yüzden kent merkezindeki çoğu parsellerin grafik olduğundan ölçülemediğini bu yüzden de Batman'ın tarla ve köy konumunda göründüğüne dikkat çektiler.

Sivas'ın Çandır Köyü Zara ilçesine bağlandı!

Sivas İmranlı İlçesi Çandır Köyü'nün aynı ilin Zara İlçesine bağlanması kararı verildi. İdari bağlılığın değiştirilmesi kararı bugün 29285 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yayımlanan karar...

çandır köyü ankara Haberi

çandır köyü ankara
Ankara'da öğretmen ve köylülerin çabasıyla yeşillendirilen Çandır Köyü'ne yapılacak olan taş ocağının inşaatı engellendi. Köylülerin şikayeti üzerine harekete geçen Orman ve Su İşleri Bakanlığı gerekli izinleri almadan şantiye kuran şirket için Başsavcılığa suç duyurusunda bulundu ve savcılık firmanın kaçak şantiyesine el...