16 / 05 / 2024

caner cambaz

caner cambaz

Caner Cambaz Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi, Caner Cambaz tarafından 50 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de kuruldu.

Futbolcu Caner Erkin’e ‘icra’ şoku!

Eyüpspor’da oynayan Caner Erkin, Ataköy’deki lüks bir konutun alımı için senet imzaladı. Caner Erkin, günü geldiğinde senetlerin ödemesini gerçekleştirdi fakat Erkin’in 120 bin TL'lik iki senedi, 3.bir kişiye verildi. Bu kişi de senetleri Caner Erkin’e karşı icraya koydu. 

Caner Bayazıt Emiroğlu kimdir? Caner Bayazıt ne iş yapmaktadır? 

Caner Bayazıt kimdir? Caner Bayazıt'ın eğitim durumu nedir? Caner Bayazıt kariyeri ve eğitim durumu nedir? Caner Bayazıt'ın kim olduğu ve Caner Bayazıt'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Cevdet Caner'e yolsuzluk suçlaması!

Bir dönem Almanya ve Avusturya’da 2 milyar euroluk emlak iflası ile gündem olan Cevdet Caner Adler içinde spekülasyon yapmakla suçlanıyor. 

Ünlü isimlerin gayrimenkulde yeni rotası Alaçatı!

Çeşme'nin değerli bölgelerinden Alaçatı çok sayıda ünlü isimlerin radarına girdi. Sinan Engin, Caner Erkin ve Beyazıt Öztürk, Alaçatı’dan ev alan isimlerden biri oldu.

Mercan Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Hizmetleri  Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mercan Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Caner Aydoğdu tarafından kuruldu.

Özkal Proje Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Özkal Proje Yapı Anonim Şirketi bugün Silivri'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Caner Özkal tarafından kuruldu.

Karyap Grup Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karyap Grup Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Kara, İlker Kara, İsmail Kara ve Selahattin Kara ortaklığında kuruldu.

Caner Erkin Çeşme'deki malikanesi için 6.5 milyon TL harcadı!

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuları arasında yer alan Caner Erkin, Çeşme'deki malikanesi için 6.5 milyon TL harcadı...

Yapı Sanatı Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Yapı Sanatı Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Caner Öngören ve Cüneyt Öngören ortaklığında kuruldu.

Mumcular İnşaat Ve Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Mumcular İnşaat Ve Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi Beylikdüzü'nde 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Caner Mumcu tarafından açıldı.

Atatur Servis Hizmetleri Yapı İnşaat Lojistik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atatur Servis Hizmetleri Yapı İnşaat Lojistik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Caner Şengül tarafından kuruldu.

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi açıldı!

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi Üsküdar'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Apaydın tarafından açıldı.

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi açıldı!

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 1 miilyon 500 bin TL sermaye bedel ile Caner Apaydın tarafından açıldı.

caner cambaz Haberi

caner cambaz

Caner Cambaz Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi, Caner Cambaz tarafından 50 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de kuruldu. 


Caner Cambaz Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi iş konusu; Mimarlık - Mühendislik a. Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak, çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek....