02 / 05 / 2024

Canik Belediyesi gayrimenkul satışı

Canik Belediyesi gayrimenkul satışı

Samsun Canik Belediye Başkanlığı; Samsun İli Canik İlçesi'nde yer alan gayrimenkulü 4 milyon 566 bin 607 TL bedel ile satışa çıkardı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 27 Şubat 2019 Çarşamba günü yapılacak. 

2 ildeki 12 adet konut satılıyor, 16 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! İhale tarihleri bir bir açıklandı!

Bandırma Belediyesi ve İzmit Belediyesi gayrimenkul satış ve kiralama ihalelerini peş peşe yayımladı. Arsalar ve iş yerleri kiralanıyor; konutlar satılıyor. İşte 2 ildeki satış ve kiralama ihaleleri ile ilgili detaylar...

O belediye, KDV’den muaf 2 konut satacak!

Samsun Canik Belediyesi, KDV’den muaf 2 adet konut satışı yapacağını açıkladı. Söz konusu arsaların geçici teminat ve muhammen bedelleri belli oldu.

Canik Belediyesi, Samsun'da arsa satacak!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik Teknepınar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 2 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Canik Belediyesi 8 kat imarlı arsa satacak! KDV'den de muaf!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik'te yer alan 2 bin 782 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa Düvecik'te yer alıyor.

Samsun Canik'te imar mevzuatına aykırı yapılar ortadan kaldırılıyor!

Samsun'a bağlı Canik Belediyesi, ilçe genelinde imar mevzuatına uygun olmayan yapıların yıkımı için ihale gerçekleştiriyor. 

Manisa Salihli Belediyesi'nden satılık 16 gayrimenkul!

Manisa Salihli Belediyesi, Manisa ili, Salihli ilçesinde yer alan 16 gayrimenkulü satıyor...

Antalya Korkuteli Belediyesi'nden satılık 214 gayrimenkul!

Antalya Korkuteli Belediyesi tarafından, Antalya ili, Korkuteli ilçesi, Bahçeyaka, Bozova, Çomaklı, Dereköy, Gümüşlü, Göçerler, Köseler, Küçükköy, Küçükköy Yaylası, Küçüklü, Leylek, Manay, Söğütcük, Taşkesiği ve Ulucak Mahalleleri'nde yer alan 214 gayrimenkulü satıyor...

Samsun Çarşamba Belediyesi'nden 12.4 milyon TL'ye satılık 12 gayrimenkul!

Çarşamba Belediyesi mülkiyeti Belediyeye ait olan, Samsun ili, Çarşamba ilçesinde yer alan 12 gayrimenkul 12 milyon 445 bin 750 TL'ye satıyor...

Esenler Belediyesi 205.3 milyon TL'lik gayrimenkul satacak!

Esenler Belediyesi'nin 2021 yılı bütçesinde 205 milyon 350 bin TL'lik gayrimenkul satışı öngörüldü.

Atakum Belediyesi'nden gayrimenkul değerleme uzmanlarına e-hizmet servisi!

Atakum Belediyesi, kredili konut satışları ile ilgili rapor hazırlama sürecinde arşiv kayıtlarına erişebilmek için belediyeye gitmesi gereken gayrimenkul değerleme uzmanlarına e-hizmet kanalı açtı. Uzmanlar, koronavirüs salgını sürecinde işlemlerini telefon, elektronik ödeme ve e-posta sayesinde yap

Samsun Canik Belediyesi'ne haciz geldi!

Samsun'un Canik Belediyesi, inşa ettirdiği parkların parasını ödemeyince icralık oldu.

Samsun'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Samsun Canik Belediyesi, 'Başkan Mahallemde' projesi kapsamında mahalle buluşmalarına devam ediyor.

Meram Belediyesi'nden 22.1 milyon TL'ye satılık 330 gayrimenkul!

Konya İli Meram Belediyesi, Kozağaç Mahallesi'nde bulunan 520 kat irtifak tapulu taşınmazları satışa çıkardı. 330 gayrimenkulün satış bedeli ise 22 milyon 150 bin TL olarak belirlendi.

Canik Belediyesi gayrimenkul satışı Haberi

Canik Belediyesi gayrimenkul satışı

Samsun Canik Belediye Başkanlığı; Samsun İli Canik İlçesi'nde yer alan gayrimenkul satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkul için 4 milyon 566 bin 607 TL bedel isteniyor.

Samsun Canik Belediye Başkanlığından:
İHALE KONUSU, NİTELİĞİ VE MİKTARI:
Canik Belediye Meclisinin 01/11/2017 Tarih ve 18/78 Sayılı Kararı ile Belediye Encümenimize verdiği yetki gereğince 5393 Sayılı Belediye Kanununun 34. maddesinin (g) bendine dayanılarak, tapuda Düvecik Mahallesi 6013 ada 2 nolu toplam 6.893 m² yüzölçümlü, imar planında "Ticaret + Üniversite Alanı, E=1.80 yere ve imar yoluna isabet eden" taşınmazın mülkiyeti Belediyemize ait olan 6.088,81 m² lik kısmı; 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile satışa sunulmuştur.

ŞARTNAMENİN GÖRÜLECEĞİ / TEMİN EDİLECEĞİ YER : Mesai saatleri içerisinde Canik Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğünden...