30 / 06 / 2024

Canik viyadüğü

Canik viyadüğü

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi, Canik ilçesine inşa edilen viyadük projesinin Tekkeköy'e kadar uzanacak ikinci etabı için olağanüstü toplanarak, Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü'nün hazırladığı imar planı değişikliği teklifini onayladı...

Rize Merkez İmam Hatip Ortaokulu'nun bahçesine viyadük!

Rize’de inşaatı devam eden Güney Çevre Yolu'na ait viyadük Merkez İmam Hatip Ortaokulu'nun bahçesinden geçiyor. Okulun bahçesine rastlayan viyadükün öğrenciler için de tehlike arz edeceğinden korkuluyor.

Akdeniz Sahil Yolu'ndaki viyadük 2017'de tamamlanacak!

MERSİN-Antalya arasındaki Akdeniz Sahil Yolu Projesi kapsamında viyadük çalışmaları devam ediyor. Demirören Bademiçi mevkiindeki viyadük tamamlandığında Anamur ile Gazipaşa ilçeleri arasındaki karayolu 4.5 kilometre kısalacak.

Samsun Canik Başarı Üniversitesi'nin devir işlemleri tamamlandı!

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonu kapsamında Milli Emlak Genel Müdürlüğü'ne devredilen Canik Başarı Üniversitesi, tamamlanan hukuki sürecin ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi’ne devredildi.

Osman Genç: En büyük dönüşümü Canik Belediyesi yapıyor!

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Canik, eğitim, kültür, sanat, spor merkezleri ve modern şehirciliği ile model bir kent. En büyük kentsel dönüşümü yapan, en fazla eğitim yatırımı yapan belediyeyiz." dedi.

Samsun Canik'te binaların çehresi değişiyor!

Canik Belediyesi, "Güzel Evim Mutlu Geleceğim" projesi kapsamında Yavuzselim Mahallesi'ndeki binaları yeni bir çehreye kavuşturuyor. Canik Belediyesi, Yavuzselim Mahallesi'nde eski, sıvasız ve boyasız yorgun binaları güzelleştiriyor.

Samsun Canik'te Panaroma Otel açıldı!

Birçok özel sağlık, konut, eğitim, turizm yatırımının gerçekleştiği Canik ilçesinde yeni bir otelin daha açılışı yapıldı. Canik Belediye Başkanı Genç, Panaroma Otel'in açılışını gerçekleştirdi.

TOKİ Samsun Canik 127 adet konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Samsun İli Canik İlçesi 127 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ve Yeşilova Camisi'nin çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Sağmalcılar Viyadüğü’nde 2. Etap çalışmaları başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağmalcılar Viyadüğü'nde 1. Etap (O3 Bağlantı Yolu) bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı. İki etapta yapılması planlanan çalışmaların ikinci etabı 1 Nisan – 30 Nisan tarihleri arasında yapılacak.

Sağmalcılar Viyadüğü’nde bakım çalışmaları bugün başlıyor!

Sağmalcılar Viyadüğü’nde 2. Etap bakım çalışmaları nedeniyle, 1 ay süreyle 03 bağlantı yolu saat 22.00 ile 05.00 arası kapatılacak. Çalışmalar süresince sürücüler alternatif güzergâhları kullanacak.

Hindistan'da inşaat halindeki viyadük çöktü!

Hindistan'ın Kalküta kentinde inşaat halindeki viyadügün pazar yerindeki kalabalığın üstüne çökmesi sonucu onlarca kişinin öldüğü bildirildi. Yüzlerce kişinin de çöküntü altında kalmış olmasından, ölü sayısının artmasından korkuluyor.

Muğla Gökova Kavşağı'na viyadük yerine tünel yapılacak!

Gökova Kavşağı'na yapılması düşünülen; Muğla 2 No'lu Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'nun olumsuz kararı üzerine iptal edilen viyadüğün yerine, 200 metre ilerisindeki Akyaka Mahallesi giriş ve çıkışına tünel yapılması için çalışma başlatıldı.

Derince’de viyadük iki yakayı bir araya getirdi!

Körfez’den Derince ve İzmit’e uzanan alternatif yolun ndevamındaki viyadük, Cımbızdere’nin ikiye böldüğü mahalleyi birleştirdi.

Samsun Canik kentsel dönüşümle cazibe merkezi oluyor!

Canik Belediye Başkan Yardımcısı Seyit İleri, Canik'teki kentsel dönüşüm çalışmalarından bahsederek "Kentsel dönüşüm ile farklı bölgelerden gelen insanlarımızın aynı yaşam ortamında bir araya gelerek kaynaştıkları görülmüştür. " dedi.

Canik viyadüğü Haberi

Canik viyadüğü

Bölge Müdürlüğü nün hazırladığı imar planı değişikliği teklifini onayladı. Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, söz konusu projeye dava açacaklarını açıkladı. 


Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi, Canik ilçesine inşa edilen viyadük projesinin Tekkeköy'e kadar uzanacak olan ikinci etabı için hazırlanan imar planı değişikliğini görüşmek üzere AK Parti Meclis Üyesi Turan Çakırın yönetiminde olağanüstü gündem maddesi ile toplandı. 

Toplantıda; MHP meclis üyeleri Cemalettin Kola, İsmail Sevindik, Erdem Okan, CHP meclis üyeleri İbrahim Saraç, Feride Tosun ve Hayri Erdönmez söz alarak projenin yanhş olduğunu dile getirerek, teklife ret oyu vereceklerini ifade etti. 

Daha sonra konuşan Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, yapılanların trafik sorununu çözmeyeceğini söyledi. 

Doğu çevre yolunun zaman içerisinde yapılmasının zorunlu olacağım söyleyen Başkan Tekin, "Yapılacak viyadük Canik ilçesine yapılan uzunlukta. Bunun Canik ilçesinde kötü örneği...