08 / 05 / 2024

çankaya 2. derece doğal sit alanı

çankaya 2. derece doğal sit alanı

Ankara Çankaya İlçesi, 2. Derece Doğal Sit Alanı içerisinde düzenlenen yol güzergâhlarına ilişkin koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planları askıya çıkarıldı...

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap ihalesi 2 Kasım'da!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 2 Kasım tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Samsun'un deprem haritası oluşturulmalı!

Samsun'un 2. derece deprem kuşağında bulunduğunu söyleyen Mimarlar Odası Şube Başkanı İshak Memişoğlu, "Samsun, depreme hazırlıklı olan bir şehir değil. Samsun'un acilen deprem haritası oluşturulmalı" diye konuştu.

Çankaya'da inşaat iskelesi çöktü: 2 yaralı!

Ankara Çankaya ilçesinde inşaat iskelesinin çökmesi nedeniyle yolda yürüyen 2 kişi yaralandı. İşte inşaatın son hali...

Şişli'de tarihi eser apartman tehdit altında!

İstanbul Şişli'de bulunan 2. derece tarihi eser tescilli apartman bitişiğine yapılarak balkonlarını kapatan ve yapı güvenliğini ihlal eden bir başka bina yüzünden tehdit altına girdi..

Emlak Konut Çankaya Oran ihalesinin 2. oturumu 16 Kasım'da!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 1. oturumu 9 Kasım'da yapılan Ankara Çankaya Oran Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu 16 Kasım'da yapılacak. 

Emlak Konut Çankaya Oran ihalesine 2 firmadan teklif!

Emlak Konut Ankara Çankaya Oran Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu yapıldı. İhaleye 2 firmadan teklif geldi.

Çankaya Dikmen'de 93.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya Dikmen'deki konut imarlı 2 arsasını satışa çıkarıyor. Arsalar için ihale 21 Eylül'de yapılacak..

Çankaya doğal sit alanı yol güzergahı için imar planı askıda!

Ankara Çankaya İlçesi, 2. Derece Doğal Sit Alanı içerisinde düzenlenen yol güzergâhlarına ilişkin koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planları askıya çıkarıldı...

Ankara Büyükşehir'den Çankaya'da 93.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Çankaya Dikmen'deki 2 arsa ihale usulü ile satılıyor. Arsalar için ihale 25 Mayıs'ta yapılacak.

Beysu Konakları Projesi Çankaya fiyatları!

Ankara Çankaya'da hayata geçirilen Beysu Konakları projesi 15 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede 4+2'den 6+2'ye kadar konut alternatifleri bulunuyor...

Batı Akdeniz’de sigortalı konut sayısı yüzde 50'yi bulmadı!

Birinci derece deprem bölgesindeki Batı Akdeniz’in Burdur ve Isparta illeri ile 2. derece deprem bölgesi olan Antalya’da sigortalı konut sayısı yüzde 50’yi bulmuyor.

Bakırköy Demirciler Çarşısı'nın esnafı kaçıyor!

Bakırköy Demirciler Çarşısı, 2. derece korunması gereken eser olarak tescil edildi ve bunu üzerinde çarşı harabeye döndü. Çivi bile çakılmayan çarşıdaki esnaflar bir bir kaçıyor.

Yeni Sultan Konakları 2 daire fiyatları!

Kuralı satış yöntemiyle satılacak olan Mamak Yeni Sultan Konakları 2 projesi Çankaya Üniversitesi kampüs alanına 2 kilometre, Çay yolu metrosuna 12 kilometre mesafede hayata geçiriliyor...

çankaya 2. derece doğal sit alanı Haberi

çankaya 2. derece doğal sit alanı


Ankara Çankaya İlçesi, 2. Derece Doğal Sit Alanı içerisinde düzenlenen yol güzergâhlarına ilişkin 1/25000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği, 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi, bakanlık tarafından onaylandı.


Dün askıya çıkarılan imar planı değişikliği otuz gün boyunca askıda kalacak. İmar planı 22 Temmuz 2017 tarihinde askıdan indirilecek.



Askı tutanağı için...