06 / 05 / 2024

çankaya Atlas Oteli

çankaya Atlas Oteli

Türkiye'nin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü ve 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar gibi pek çok ünlü ismi ağırlayan Çankaya'daki Atlas Oteli'nin yeniden hizmete girmesi için çalışma başlatıldı.

Divan Çankaya Mart'ta açılıyor!

Divan Grup, Çankaya'daki yeni oteli için imza attı. Otel 2022 Mart itibari ile misafirlerini ağırlamaya başlayacak. 

Muzaffer Tağıl İzmir Atlas Oteli'ni kiraladı!

Çeşme Altınyunus’ta temizlik işçisi olarak otelcilik kariyerine başlayan ve son yirmi yıldır Türkiye’nin en ünlü otellerinde genel müdürlük yapan Muzaffer Tağıl, Atlas Oteli’ni kiraladı.

Büyük Çankaya Oteli bir kez daha icradan satılıyor!

Yapımı yılan hikayesine dönen Gaziosmanpaşa'daki Büyük Çankaya Oteli, 3 sene aradan sonra bir kez daha icradan satılıyor.

Grand Ankara Oteli'nin kapasitesi artırılıyor!

Ankara Çankaya'daki Grand Ankara Oteli'nin kapasitesinin artırılması planlanıyor. Tadilat projesi ile otel odası sayısı 215'ten 439'a yükselecek..

İzmir Atlas Oteli'nin restorasyonu diğer binalara umut oldu!

Atlas Oteli'nin restorasyonu, eskiyen diğer binalar için umut oldu. Çankaya'daki eski tütün deposunun mezbelelik görüntüsü içinde çalışma yapılması bekleniyor.

Atlas Oteli’nde restorasyon başladı!

İzmir’in tam göbeğinde yıllarca hayalet bina gibi duran Atlas Oteli’ne 1 nolu Sit Kurulu’ndan restorasyon izni çıkmasından sonra harekete geçildi. İskele kurulmasının ardından çalışma başladı.

Büyük Çankaya Oteli 159 milyon TL'ye icradan satışta!

Ankara'da 1991 yılında temeli atılan ve bir türlü bitirilemeyen Büyük Çankaya Oteli, 318.2 milyon TL muhammen bedelin yarısı üzerinden, 159 milyon TL'den başlayan fiyatla icradan satışa çıkarıldı...

Atlas Oteli yeniden hizmete giriyor!

Türkiye'nin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü ve 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar gibi pek çok ünlü ismi ağırlayan Çankaya'daki Atlas Oteli'nin yeniden hizmete girmesi için çalışma başlatıldı.

Tokat'a Dedeman Park Oteli inşa edilecek!

Orta Anadolu’nun en büyük kongre merkezli şehir oteli Dedeman Konya’nın sahibi, Atlas Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Argun, Tokat’a yatırım yapacak olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti..

Atlas Konaklama Hizmetleri Beykoz Legend Otel'i kiraladı!

Avrasya Petrol Turistik Tesisler Yatırımları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrasya Petrol Turistik Tesisler iştiraki Atlas Konaklama Hizmetleri Beykoz Legend Oteli kiraladı.

Büyük Çankaya Oteli'nin ihalesi 23 Mayıs'ta!

Çankaya Belediyesi, vincin sökümü için ihaleye çıktı. Başkan Alper Taşdelen, “İhale noktalandığında vinci indirmiş oluruz. Bu yıl içinde konuyu çözmeyi umuyoruz” dedi. Büyük Çankaya Oteli'nin ihalesi 23 Mayıs'ta yapılacak.

Özgörkey Grubu, Çankaya'daki otel projesi için Büyükşehir'den onay bekliyor!

Çankaya'da Hilton Oteli çaprazındaki arazide yapacağı otelin planı, Büyükşehir Belediye Meclisi'nin onatına takıldı. Ozgörkey Şirketler Grubu'nun otel yapacağı arazisinin plan için Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Şubat'ta vereceği kararını bekliyor.

Mahmut Kayhan: Madımak Oteli tapu tescil belgemizi aldık!

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Kayhan, kamulaştırılması İl Özel İdaresi tarafından yapılan Madımak Oteli’nin gerekçeli kararının kendilerine ve Tapu Müdürlüğü’ne intikal ettiğini belirterek, "

çankaya Atlas Oteli Haberi

çankaya Atlas Oteli


Türkiye'nin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü ve 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar gibi pek çok ünlü ismi ağırlayan Çankaya'daki Atlas Oteli'nin yeniden hizmete girmesi için çalışma başlatıldı. Kentin en işlek yerlerinden Fevzipaşa, Şair Eşref ve Gaziosmanpaşa bulvarlarının kesiştiği noktada bulunan otelin tadilat çalışmalarına başlamak için yeni bir proje hazırlayan işadamı Erdal Keresteci, Kültür Bakanlığı İzmir 1 No'lu Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü'nden gelecek onayı bekliyor. 

Atlas Oteli'nin mülk sahibi olan Macaristan eski Fahri Konsolosu Erdal Keresteci, tadilat ve ruhsat izinleri verilmesi halinde dış cephenin orijinal halini bozmamak kaydıyla çalışmalara başlamayı planladıklarını söyledi. 


Butik otel olacak

Keresteci, "Kültür Varlıkları Koruma Kurulu'ndan ve Konak Belediyesi'nden gerekli izinler çıktıktan sonra projemizi hayata geçireceğiz. Burası yine kentin dokusuna uygun bir butik otel olacak. Projede bizden istenen her...