18 / 05 / 2024

Çankaya Belediyesi 8 mart etkinliği

Çankaya Belediyesi 8 mart etkinliği

TOPLUMSAL cinsiyet eşitliğini sağlayıcı önemli projeleri sayesinde Türkiye'nin ilk Mor Bayraklı yerel yönetimi olan Çankaya Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kenti ve cinsiyet eşitliğini buluşturan önemli bir panel düzenledi

Ankara Çankaya Belediyesi çok sayıda personel alacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

Ankara Çankaya Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere tam 92 personel alımı yapacağını açıkladı. İlgili kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların ilkokul mezunu olmasının yeterli olduğu öğrenildi.

Çankaya Belediyesi başkentte 11 imarlı arsa satacak! Ankara'da arsa arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

Ankara İli Çankaya Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Çankaya Belediyesi'nden 21.7 milyon TL'ye satılık 18 gayrimenkul!

Çankaya Belediyesi, Ankara ili, Çankaya ilçesinde yer alan 18 gayrimenkulü 21 milyon 747 bin TL'ye satıyor...

Çankaya Belediyesi, iş yerlerini kapatan esnaftan kira almayacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ardından iş yerlerinin kepenklerini kapatan esnafa bir yardım eli de Çankaya Belediyesi'nden geldi. Çankaya Belediyesi, dükkanlarını kapatan esnaftan kira almayacaklarını açıkladı.

Bakırköy Belediyesi 8 adet ATM'yi kiraya verecek!

Bakırköy Belediyesi Başkanlığı,  8 adet alana konulacak Banka ATM Kabin yerlerini kiraya verecek.

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

Çankaya Belediyesi'nden Enerji Kimlik Belgesi kolaylığı!

Binalar veya bağımsız birimlere ilişkin alım, satım ve kiraya verme ile ilgili iş ve işlemlerde bulunmasını zorunlu duruma Enerji Kimlik Belgesi için son başvuru tarihi 1 Ocak 2020 olarak belirlendi. Çankaya Belediyesi vatandaşın işini kolaylaştırmak için Hoş Geldiniz Masasında da hizmet veriyor.

8 yeni Çankaya Evi açılacak!

Çankaya Belediyesi tarafından Çankaya Evleri'nin sayısının 8 tane daha açıp 27'ye çıkartılması planlanıyor.

Çankaya Belediyesi'nden ruhsat ve imar işlemi kolaylığı!

Çankaya Belediyesi’nin Hoş Geldiniz Masası’nda iş yeri açma, ruhsat başvurusu, emlak rayiç değeri ödeme, sicil birleştirme, borç ödeme, borcu yoktur belgesi alma, imar başvurusu ve imar durum bilgisi alma işlemleri kısa sürede gerçekleşti.

Tarsus Belediyesi'nden 7.8 milyon TL'ye satılık 18 gayrimenkul!

Tarsus Belediyesi, 8 mahallesindeki 18 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 8 Ağustos'ta yapılacak..

Salihli Belediyesi'nden 10.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Salihli Belediyesi, 8 mahalledeki 30 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. İhale 27 Mart'ta gerçekleşecek..

Çankaya Belediyesi'nden emlak vergisi hatırlatması!

Çankaya Belediyesi, belediyelere ödenmesi gereken 2017 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemeleri için hatırlatmada bulundu. 

Çankaya Belediyesi yeni yatırımlara devam ediyor!

Mevcut 12 gündüz bakımeviyle Türkiye’nin en büyük okul öncesi eğitimini veren Çankaya Belediyesi, yeni dönemde üç yeni kreşi daha hizmete açıyor.

Çankaya Belediyesi 8 mart etkinliği Haberi

Çankaya Belediyesi 8 mart etkinliği

Çankaya Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında “Kent, Cinsiyet ve Eşitlik: Kentte Cinsiyet Eşitliğini Örmekö konulu bir panele ev sahipliği yaptı. Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde düzenlenen paneli, çok sayıda kadının yanı sıra kadınların özgürlük ve eşitlik mücadelesine destek veren erkekler de izledi. Moderatörlüğünü Kadın Koalisyonu'ndan İlknur Üstün'ün yaptığı panele konuşmacı olarak CHP Ankara Milletvekili Ayşe Gülsün Bilgehan, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serpil Sancar, Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Gülsün Bor Güner ve Bilkent Üniversitesi Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarisi Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Deniz Altay Baykan katıldı. Panelin açılışını yapan moderatör İlknur Üstün, Ankara Valiliğinin 8 Mart kutlamalarını yasakladığını hatırlatarak panelin öneminin bir kat daha arttığını vurguladı.


BÜYÜKANNELERİN TORUNLARINDAN İLERİDE OLDUĞU TEK ÜLKE

Panelin ilk konuşmacısı olan...