05 / 05 / 2024

Çankaya Belediyesi ve TED işbirliğiyle inşa edilen yurt

Çankaya Belediyesi ve TED işbirliğiyle inşa edilen yurt

Çankaya Belediyesi ile Türk Eğitim Derneği (TED) Üniversitesi işbirliğiyle hayata geçirilen 420 kapasiteli öğrenci yurdunun açılışı gerçekleştirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bakanlık arasında imar krizi! İstanbul imara mı açılıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı arasında imar krizi patlak verdi. Peki İstanbul imara mı açılıyor? İşte detaylar...

Ankara Çankaya Belediyesi çok sayıda personel alacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

Ankara Çankaya Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere tam 92 personel alımı yapacağını açıkladı. İlgili kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların ilkokul mezunu olmasının yeterli olduğu öğrenildi.

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi kuruldu!

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi Silivri'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Dağ, Mustafa Akış, Adem Tarık Gürleyen, Latif Ulu, Kadir Has Üniversitesi, Silivri Belediyesi ve Kadir Has Vakfı ortaklığında kuruldu.

Çankaya Belediyesi'nden 21.7 milyon TL'ye satılık 18 gayrimenkul!

Çankaya Belediyesi, Ankara ili, Çankaya ilçesinde yer alan 18 gayrimenkulü 21 milyon 747 bin TL'ye satıyor...

Sinpaş GYO Çankaya okulu ve arsası değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Mühye mahallesinde yer alan 29634 ada 9 parselde bulunan 7 katlı betonarme eğitim tesisi, okul ve arsasına ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Esenler Belediyesi ve Giresun Belediyesi arasında kentsel dönüşüm sözleşmesi! 

Esenler Belediyesi ve Giresun Belediyesi arasında "Kentsel Dönüşüm Bilgi ve Tecrübe Aktarımı" kapsamında bir sözleşme imzalandı...

Çankaya Belediyesi, iş yerlerini kapatan esnaftan kira almayacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ardından iş yerlerinin kepenklerini kapatan esnafa bir yardım eli de Çankaya Belediyesi'nden geldi. Çankaya Belediyesi, dükkanlarını kapatan esnaftan kira almayacaklarını açıkladı.

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

Çankaya Belediyesi'nden 75.4 milyon TL'ye satılık 20 arsa!

Çankaya Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Ankara Çankaya'da  bulunan 20 adet arsa satışa çıkardı. Arsaların satış bedeli 74 milyon 449 bin 100 TL olarak belirlendi...

Çankaya Belediyesi'nden Enerji Kimlik Belgesi kolaylığı!

Binalar veya bağımsız birimlere ilişkin alım, satım ve kiraya verme ile ilgili iş ve işlemlerde bulunmasını zorunlu duruma Enerji Kimlik Belgesi için son başvuru tarihi 1 Ocak 2020 olarak belirlendi. Çankaya Belediyesi vatandaşın işini kolaylaştırmak için Hoş Geldiniz Masasında da hizmet veriyor.

Çankaya Belediyesi'nden ruhsat ve imar işlemi kolaylığı!

Çankaya Belediyesi’nin Hoş Geldiniz Masası’nda iş yeri açma, ruhsat başvurusu, emlak rayiç değeri ödeme, sicil birleştirme, borç ödeme, borcu yoktur belgesi alma, imar başvurusu ve imar durum bilgisi alma işlemleri kısa sürede gerçekleşti.

Çankaya Karataş Camisi'ne tadilat!

Çankaya Belediyesi vatandaşların istek ve taleplerini yerine getirmeye devam ediyor. Mahalle statüsüne geçen köylerden birisi olan Karataş’ta bir vatandaşın arazisi üzerine yapılan cami duvarını ayıran Çankaya Belediyesi hak kaybının önlenmesini sağladı.

Çankaya'da yıkılan gecekonduların yerine yeni yaşam alanı!

Ankara Çankaya Belediyesi tarafından planlı yapılaşmaya katkı sunarken yıkılan gecekonduların yerine yeni yaşam alanları kazandırılıyor. Bölge okul alanları ve yeni park yapımına ayrılıyor.

Çankaya Belediyesi ve TED işbirliğiyle inşa edilen yurt Haberi

Çankaya Belediyesi ve TED işbirliğiyle inşa edilen yurt

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Çankaya'da açılışı gerçekleştirilen öğrenci yurdunun, üniversite öğrencilerinin barınma probleminin çözümüne katkı yapacağını belirterek, "İnanıyorum ki burada Mustafa Kemal Atatürk'e layık, çağdaş öğrenciler barınacak, çağdaş öğrenciler yetişecek ve yarının yöneticileri olacak." dedi. 


Çankaya Belediyesi ile Türk Eğitim Derneği (TED) Üniversitesi işbirliğiyle hayata geçirilen 420 kapasiteli öğrenci yurdunun açılışı gerçekleştirildi. Açılışa CHP Genel Başkan Yardımcıları Tekin Bingöl ve Seyit Torun, CHP milletvekilleri, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ile TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu katıldı. 


CHP Genel Başkan Yardımcısı Bingöl, açılış töreninde yaptığı konuşmada, TED'in temellerini atanların, cumhuriyetin kurucuları olduğunu ifade etti. Bingöl, halen 38 ilde faaliyetleri süren TED'in, bunu Türkiye'nin en ücra köşelerine kadar yaygınlaştırması temennisinde bulundu. 


Açılışı gerçekleştirilen 5 yıldızlı otel konumundaki öğrenci yurdunun gurur verici olduğunu...