05 / 05 / 2024

çankaya güneypark imar planı

çankaya güneypark imar planı

Ankara Çankaya İlçesi, Güneypark’a ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli İmar Planları değişiklikleri askıya çıkarıldı...

Buğra Gökce'den imar barışı açıklaması: Karşı duracağız!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayı olan Şehir Plancısı Dr. Buğra Gökce, imar barışı ve deprem riski ile ilgili X sosyal medya hesabından önemli bir açıklama yaptı. İşte Gökce'nin o açıklaması...

Türkiye Müteahhitler Birliği: İmar affı ülke gündeminden çıkartılmalıdır

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) tarafından hazırlanan "İnşaat Sektörü Analizi Raporu"nda "Ülkenin gündeminden imar affı ve benzeri uygulamalar tümden çıkartılmalı, cezaların caydırıcı olması sağlanmalıdır" ifadesi kullanıldı.

Yeni imar affı gelecek mi? Depremle yeniden gündemde! Japon uzman resmen uyardı! 

2018'de Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Gaziantep’te 76 bin 605, Hatay’da 71 bin 738 imar barışına ilişkin başvuru olduğuna dikkat çekmişti. Depremin ardından yeniden gündeme imar barışı geldi. Yeni imar affı gelecek mi? İşte ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir, Güneypark 1 ve Güneypark 2'deki 46 konut ile 1 dükkanı satıyor! 2+1, 3+1 ev almak isteyenlere müjde!

Ankara Büyükşehir Belediyesi,  Çankaya'daki Güneypark 1 ve Güneypark 2 Sitesi'nde yer alan 46 konut ile 1 dükkanı 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 

Abdül Batur'dan Gültepe imar planı açıklaması!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Gültepe imar planlarını değerlendirdi.

Abdül Batur'dan Gültepe imar planları açıklaması!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe imar planlarının durdurulmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Batur, “Hiçbir şekilde vazgeçmeyeceğiz. Kimse bu konuda bizi vazgeçiremez" diye konuştu.

Mustafa Gültak'tan imar planları için çağrı!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, imar çalışmaları için çağrıda bulundu.

Bursa Güzelyalı imar planları vatandaşlara anlatıldı! 

Bursa Mudanya Belediyesi, Güzelyalı için hazırlanan imar planlarını vatandaşlara anlattı. 

Ankara Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi bugün!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi bugün gerçekleşecek. 

Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi yarın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi yarın yapılacak.

Sinpaş GYO Güneypark arsası değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara ili, Çankaya ilçesi, İlkbahar Mah.Güneypark bölgesinde yer alan 29634 ada 2-3-4 parsel, 29635 ada 2-4-5-6-9-11 parsel, 29900 ada 2 parsele ilişkin 10 adet arsaya ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Kartepe Belediyesi'nin gündeminde imar var!

Kartepe Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman başkanlığında yapıldı. Meclis toplantısında imar planları görüşüldü.

Gültepe'nin imar planları askıya çıktı!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe imar planlarının askıya çıkmasının ardından muhtarlar ve vatandaşların sorularına cevap verdi. 

çankaya güneypark imar planı Haberi

çankaya güneypark imar planı


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 15 Ağustos 2017 tarih ve 1721 sayılı kararı ile onaylanan; Çankaya İlçesi, (mülga Mühye 902 parsel) Güneypark’ a ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli İmar Planları değişiklikleri bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 22 Eylül 2017 tarihinde askıdan indirilecek.



İmar planı için...