09 / 05 / 2024

Çankaya karataş mühye

Çankaya karataş mühye

Büyümesini sürdüren Başkent Ankara farklı bölgelerin gelişimine de olanak tanırken, gayrimenkul uzmanları yatırımcılara yeni gelişim noktasının sinyalini verdi. Akça ' Çankaya'daki Karataş Mühye bölgesi olacak' dedi.

Sinpaş Boulevard Çankaya Manzara Bloğu satışta! Kasım ayına özel 3 milyon 800 bin TL indirim fırsatı!

Sinpaş Boulevard Çankaya Manzara Bloğu'nun satışları başladı. Projede Kasım ayına özel olarak 3 milyon 800 bin TL indirim imkanı sağlanıyor.

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' kasım kampanyası! Peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı! 

Ankara Dikmen Vadisi'nde Tahincioğlu ayrıcalığıyla yükselen Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' Kasım kampanyası devam ediyor. Peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda 1 milyon TL'ye varan indirim ve 36 ay 1,59 vade imkanıyla satışlar devam ediyor. 

Sinpaş Boulevard Çankaya Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Sinpaş Boulevard Çankaya Projesi inşaatı başladı. 364 konuttan ve 4 bloktan oluşacak olan projenin detayları ise belli oldu İşte, Sinpaş Boulevard Çankaya Projesi  15 soruda tüm detaylarıyla…

Ankara Çankaya'da satılık konut fırsatı! Ev almak isteyenlere müjde! 

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Ankara Çankaya'daki 3 daireyi satıyor. Dairelerin fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor...

Antalya Kepez’de 3 bin 556 tapu teslim edildi!

Antalya Kepez'de 5 mahalledeki 3 bin 556 tapunun teslimi yapıldı. Masa Dağı’nın gerdanlığı olarak bilinen Esentepe, Çankaya, Kazım Karabekir, Barış ve Yavuz Selim mahallelerine, 1/1000 ölçekli revizyon imar planı uygulaması ile tapuları verildi.

Koray GYO'nun Çankaya'daki 11 bağımsız bölümünün değeri ne kadar oldu?

Koray GYO'nun Ankara Çankaya'daki 11 bağımsız bölümünün KDV hariç pazar değeri 48 milyon 645 bin 827 TL, KDV dahil pazar değeri 57 milyon 402 bin 76 TL olarak belirlendi. 

Emlak Konut GYO'nun Ankara Münye parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO tarafından Ankara ili Çankaya ilçesi Mühye Mahallesi'nde yer alan 12 adet parsel için değerleme raporu hazırlatıldı. Gayrimenkullerin KDV dahil toplam değeri 100 milyon 148 bin 606 TL olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap ihalesi 2 Kasım'da!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 2 Kasım tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Çankaya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Çankaya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Sedat Koryol, Mustafa Doğan, Cengiz Yamaner, Memduh Öztürk, Ekin Özoran, Halil Alper Aköz, Esra Ulcay, Hüseyin Altaş ve Ersin Türk ortaklığında kuruldu.

Çankaya'da çökme riski olan binanın yıkım çalışmaları başladı! 

Ankara Çankaya'da çökme riski bulunduğu için boşaltılan binanın yıkımı kontrollü olarak yapılıyor.

Demiray Çankaya İnşaat Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Demiray Çankaya İnşaat Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Demiray Çankaya İnşaat Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi'nin merkezi Yenibosna'da yapıldı.

Tapuda sahteciliğin önüne geçilecek!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı "İçişleri Bakanlığı ile yaptığımız görüşmeler çerçevesinde pilot uygulama başlattık. Ankara'da Yenimahalle Tapu ve Kadastro Müdürlüğümüz ile Çankaya Kadastro Müdürlüğümüzde şu anda pilot uygulama devam ediyor" diye konuştu.

Sinpaş GYO Çankaya okulu ve arsası değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Mühye mahallesinde yer alan 29634 ada 9 parselde bulunan 7 katlı betonarme eğitim tesisi, okul ve arsasına ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Çankaya karataş mühye Haberi

Çankaya karataş mühye

Büyümesini sürdüren Ankara, yapılan yatırımlar sayesinde dev bir şantiye konumuna geldi. Başkent halkı artık kent merkezine sıkışmaktansa daha geniş bölgelerde yaşamını sürdürmeyi tercih ederken yatırımlar da bu noktada gelişiyor. Gayrimenkul uzmanları ise büyüyen Ankara’da yatırımcılara yol göstererek yeni gelişim noktalarının sinyalini veriyor.


Başkent’te gayrimenkul yatırımlarına yön veren uzmanlardan Akça Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akça, yatırımlar sayesinde modern yapılaşması ivme kazanan Ankara’da yatırımcıların artık yüzünü güneye çevirdiğini kaydetti.


Bu noktada yatırımcıların karşısına Konya Yolu’na yakınlığı ve Kırıkkale yol istikametinin üzerinden geçişiyle lokasyon avantajı sunan Çankaya’daki Karataş Mühye bölgesinin çıktığını ifade eden Akça “Başkent’te şuan İncek bölgesi oldukça revaçta. Ancak yatırımcıların yoğun talebi nedeniyle bölge arzın çok daha üstünde projelere ev sahipliği yapıyor. Bu durumun bölgede şişkinlik yaratabileceğine dair endişeler var. Yatırımcıların...