17 / 05 / 2024

çankaya kreşleri

çankaya kreşleri

Çankaya Belediyesi, hizmete açtığı Mutluluk Kreşi ve Zafertepe Mahallesinde yapımı devam eden kreşlerle birlikte temelini atacağı 3 kreşle Çankaya'lılara 5 yeni kreş daha kazandıracak.

Dışişleri Bakanlığı’na bina yapılması için ayrılan arsanın satışına karar verildi!

Dışişleri Bakanlığı’na bina inşa edilmesi için ayrılan Ankara’nın rantı en fazla yerlerinden Çankaya’daki 132 bin metrekarelik arsanın satışına karar verildi.

Ankara Büyükşehir'den büyük fırsat! Çankaya'daki 46 konut ve 1 dükkanı satıyor! 2+1, 3+1 ve 4+1'leri sakın kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya'da yer alan 46 adet konut ve 1 adet dükkanı satışa çıkardı. İşte merakla beklenen ihale ile ilgili tüm detaylar...

Çankaya'daki Açelya Apartmanı makaslama yöntemiyle yıkılıyor! 

Ankara Çankaya'ya bağlı İleri Mahallesi Mektep Sokak'ta bulunan ve çökme riski bulunan Açelya Apartmanı makaslama yöntemi ile yıkılıyor. 

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Saraçoğlu yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ankara Çankaya Saraçoğlu Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Ankara Çankaya'da metruk binalar yıkılıyor!

İçişleri Bakanlığının suç ve suçlulara barınma alanı sağlayan metruk mekanların yıkılması talimatı üzerine Ankara'da çalışmalar başladı. Çankaya Çiğdem Mahallesi Şirindere Vadisi'ndeki metruk binaların yakımı yapıldı.

Çankaya Belediyesi yeni yatırımlara devam ediyor!

Mevcut 12 gündüz bakımeviyle Türkiye’nin en büyük okul öncesi eğitimini veren Çankaya Belediyesi, yeni dönemde üç yeni kreşi daha hizmete açıyor.

Çankaya Belediyesi'nden 5 yeni kreş!

Hizmet verdiği 11 kreş ve 4 etüt merkeziyle eğitimde Türkiye’nin en büyük yerel yönetimi olan Çankaya Belediyesi, 5 yeni kreşi daha hizmete sunuyor.

Çankaya örnek yatırımların adresi!

Yerel yönetimler arasında 11 kreşi ile fark yaratan Çankaya Belediyesi, kreşlerinin sayısını artırmaya devam ediyor.

Ankara Çankaya'ya 5 yeni kreş geliyor!

Çankaya Belediyesi, hizmete açtığı Mutluluk Kreşi ve Zafertepe Mahallesinde yapımı devam eden kreşlerle birlikte temelini atacağı 3 kreşle Çankaya'lılara 5 yeni kreş daha kazandıracak.

Silopi'de sosyal donatılar artırılacak!

Fatma Güldemet Sarı, "Vatandaşlarımızın daha kaliteli ortamlarda, yeşil alanı, bahçesi, sosyal, rekreasyon ve spor alanları, kreşleri, anaokulları, dini tesisleriyle daha donanımlı bir şehir yapılaşmasında yaşamaları için elimizden geleni yapacağız"dedi

Çankaya’nın 12. kreşi tamamlanıyor!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ümitköy’de yapımı devam eden 12. kreşin çalışmalarını inceledi. Taşdelen, yeni kreşin önümüzdeki Mart ayında hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Çankaya Belediyesi yapım ihalesi sonuçlandı!

Çankaya Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü 2015/518 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Maltepe Belediyesi'nden 4 yeni kreş!

"Her mahalleye kreş” projesi kapsamında bugüne kadar Altayçeşme, Bağlarbaşı, Zümrütevler ve Başıbüyük kreşlerini hizmete açan belediye, Esenkent, İdealtepe, Altıntepe ve Aydınevler kreşleri için de çalışmalara başladı.

çankaya kreşleri Haberi

çankaya kreşleri

Okulöncesi eğitimde Türkiye’nin en büyük yerel yönetimi olan Çankaya Belediyesi, hizmete açtığı Mutluluk Kreşi ve Zafertepe Mahallesinde yapımı devam eden kreşlerle birlikte temelini atacağı 3 kreşle Çankayalılara 5 yeni kreş daha kazandıracak. Ata, Yıldızevler ve Çamlıtepe Mahallelerinde yapacağı kreşlerle birlikte Çankaya Belediyesi, 2 bin minik öğrenciye yuva olacak.


ÇAĞDAŞ VE MODERN EĞİTİM


Belediye olarak kadınların sosyal ve çalışma hayatına katılabilmesini, çocukların çağdaş ve modern bir eğitim alabilmesini çok önemsediklerini ifade eden Taşdelen, “Kadınlar hem sosyal hem de ekonomik hayata katılabilmek için en çok da çocuklarını emanet edebilecekleri güvenli bir çatı ararlar. Biz, belediyemizin sosyal hizmetlerini planlarken toplumsal cinsiyet eşitliği ilkelerini gözönünde bulundurarak hareket ediyoruz. Kreşlerimizin varlığı ve çoğaltma amacı da bu çalışmalarımızın bir parçası. O nedenle bu dönem boyunca kapasitemizi 2...