26 / 07 / 2024

çankaya otel hacizleri

çankaya otel hacizleri

1991'de Ankara'da inşa edilmeye başlanan fakat kredi borcu nedeniyle yarım kalan 35 katlı otel ve alışveriş merkezinin inşaatına kredi sağlayan Alman bankası el koydu.

40 yıldır tamamlanamayan otel satıldı! Yeni sahibi Serdar Bilgili oldu

İnşaatı 40 yıldır tamamlanamayan ve Ankaralıların ‘bitmeyen otel’ olarak adlandırdığı Büyük Çankaya Oteli’nin satışı gerçekleşti. İş insanı Ahmet Hattat’ın sahibi olduğu otel Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili’ye satıldı.

Divan Çankaya Mart'ta açılıyor!

Divan Grup, Çankaya'daki yeni oteli için imza attı. Otel 2022 Mart itibari ile misafirlerini ağırlamaya başlayacak. 

Ahmet Hattat'ın Büyük Çankaya Otel'i Alman bankasının oldu!

Ahmet Hattat tarafından 1991 yılında Ankara'nın Çankaya ilçesinde inşa edilmeye başlanan 35 kat yüksekliğe sahip otel ve alışveriş merkezi için yaklaşık 150 milyon dolarlık harcama yapıldı. Şimdi, Yargıtay kararı ile Ahmet Hattat'ın Büyük Çankaya Otel'i Alman bankasının oldu.

Çankaya'da 12 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Ankara 22. İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi 4431 ada, 29 parselde yer alan 7 katlı otel ve restoranı 12 milyon TL'ye icradan satıyor...

Ankara Büyük Çankaya Otel bugün icradan satılıyor!

Ankara'nın Çankaya İlçesi Kazım Özalp Mahallesi'nde bulunan Ankara Büyük Çankaya Otel bugün icradan satılıyor. Otel ve arsası için muhammen bedel 237 milyon 385 bin 862 TL olarak belirlendi.

Ankara'da icradan satılık otel, AVM ve arsası!

Ankara 22. İcra Dairesi tarafından Çankaya Kazım Özalp Mahallesi'nde yer alan arsa ve üzerinde otel, alışveriş merkezi, otopark ve spor tesisleri satışa çıkarıldı. 25 Eylül'de gerçekleşecek ihalenin bedeli 237 milyon 385 bin 862 TL.

Ankara Princess Otel'in arsası icradan satışa çıktı!

Ankara Satış Memurluğu'na İzafeten Ankara 22. İcra Müdürlüğü, Çankaya Meşrutiyet Mahallesi'nde bulunan Ankara Princess Otel'in arsasını satışa çıkardı. İhalesi 25 Ekim'de gerçekleşecek arsanın satış bedeli 26 milyon 990 bin 500 TL olarak belirlendi.

Ankara'nın vinçli binası 318.2 milyon TL'ye icradan satışta!

Ankara 22. İcra Dairesi, Ankara ili Çankaya İlçesi'nde bulunan Aymer Çankaya Otel'ini satışa çıkardı. İhalesi 5 Eylül Pazartesi günü yapılacak otelin satış bedeli 318 milyon 259 bin 421 TL olarak belirlendi.

Büyükada Otel İşletmeleri ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Büyükada Otel İşletmeleri ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Antlı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Büyükada, Nizam Mahallesi, Çankaya Caddesi'nde kuruldu.

Çankaya'daki otel inşaatında göçük meydana geldi!

Kızılay Olgunlar Caddesi'ndeki bir otel inşaatında su borusundaki çatlaktan dolayı sızıntı meydana geldi. İşte ayrıntılar...

Ankara Çankaya otel alanı imar planı askıda!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Çankaya İlçesi, 5201 ada 7 nolu parselde otel alanı amaçlı hazırlanan onaylanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Türk Eximbank'ın Batıkent ve Çankaya'daki gayrimenkulleri satılıyor!

Türk Eximbank’a ait Batıkent ve Çankaya’da bulunan 52 taşınmaz, 16 Haziran’da, Sürmeli Otel’de Eskidji Müzayedecilik tarafından satılacak.

Ankara Mühye Köyü'ne Diplomatik Otel geliyor!

Ütopik Rekreasyonlar Yatırımları A.Ş tarafından, Ankara Çankaya'ya bağlı Mühye Köyü'nde Diplomatik Otel projesi geliyor. 157 yataklı otel projesi Eymir Gölü'ne 150 metre mesafede yükseliyor...

çankaya otel hacizleri Haberi

çankaya otel hacizleri

İş insanı Ahmet Hattat tarafından 1991 senesinde başkent Ankara'nın Çankaya ilçesinde yapımı başlanan 35 katlı otel ve AVM'nin inşaatı kredi borçları nedeniyle yarım kalmıştı. Sözcü'de yer alan habere göre; söz konusu inşaata 35 milyon euro kredi veren Alman bankası, otelin ve AVM'nin inşaatına el koydu. Banka inşaat için dava sürecini başlattı. 

Dava süreci boyunca kaba inşaatı tamamlanan binada çalışmalara son verildi. Mahkeme söz konusu binanın mülkiyetinin Alman bankasına verilmesi yönünde karar verdi. Bu kararla otel için icra işlemleri başladı. İcra memurlarıyla birlikte inşaata gelen Hattat açıklamalarda bulundu.

Kendisine haksızlık yapıldığını söyleyen Hattat kendi sermayesinden 150 milyon dolar ödediğini ancak bu tutarın yetmediğini söyleyerek krediye başvurduğunu dile getirdi. 

Hattat açıklamasında “Alman bankasından kredi almak durumunda kaldım. Harcadığım parayla buranın yüzde 75’ini bitirmiştim....