18 / 05 / 2024

Ankara'nın vinçli binası 318.2 milyon TL'ye icradan satışta!

Ankara'nın vinçli binası 318.2 milyon TL'ye icradan satışta!

Ankara 22. İcra Dairesi, Ankara ili Çankaya İlçesi'nde bulunan Aymer Çankaya Otel'ini satışa çıkardı. İhalesi 5 Eylül Pazartesi günü yapılacak otelin satış bedeli 318 milyon 259 bin 421 TL olarak belirlendi.



Ankara 22. İcra Dairesi,  Ankara  İli Çankaya İlçesi'nde bulunan, Ankara'nın vinçli binası diye anılan Aymer Çankaya Hotel'ini satışa çıkardı. Çankaya Hotel'in 5 Eylül Pazartesi günü 318 milyon 259 bin 421 TL'ye ihale edileceği belirtildi.


Çankaya’nın merkezinde satışa çıkan gökdelen, 34 katta toplam 87 bin metrekarelik büyüklüğe sahip olup bölgenin gözde otelleri arasında yer alıyor. 


Vinçli bina, "Otel ve Ticaret Merkezi" olmak üzere A ve B blok olarak tasarlandı. Projenin A blokunda; kapalı otopark, çarşı, otel girişi, tesisat katı, kapalı yüzme havuzu, restaurant, otel yatak katı, kral dairesi alt, kral dairesi üst, kalorifer dairesi, B Blokunda ise; kapalı otopark, çarşı katı,  otel giriş katı, balo salonu, tercüme odaları ve makine dairesi yer alıyor.


5 YILDIZLI!


Yapı Bayındırlık ve İskan Bakanlığı tarafından her yıl yayınlanan Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılan Yapı Yaklaşık Maliyetleri Tebliği kapsamında 5C grubunda tanımlanmış olan "Üst donanımlı kompleks oteller ve tatil köyleri (5 yıldızlı)'' kapsamındadır.


Ankara nın vinçli binası 318.2 milyon TL ye icradan satışta!


Başbakan’ın kaldığı Çankaya Köşkü’ne, diğer bakanlıklara ve Ankara’nın merkezi lokasyonlarına yakınlığı gibi birçok avantaja sahip olan 34 katlı gökdelen; otel, alışveriş merkezi, kongre merkezi, yer altı otoparkı ve rekreasyon alanları olarak planlanmıştı.




Detaylı bilgi için tıklayın




Dilan AÇIKGÖZ/Emlakkulisi.com


Geri Dön