30 / 07 / 2024

çankaya oteli icra

çankaya oteli icra

Ankara 22. İcra Dairesi, Ankara ili Çankaya İlçesi'nde bulunan Aymer Çankaya Otel'ini satışa çıkardı. İhalesi 5 Eylül Pazartesi günü yapılacak otelin satış bedeli 318 milyon 259 bin 421 TL olarak belirlendi.

40 yıldır tamamlanamayan otel satıldı! Yeni sahibi Serdar Bilgili oldu

İnşaatı 40 yıldır tamamlanamayan ve Ankaralıların ‘bitmeyen otel’ olarak adlandırdığı Büyük Çankaya Oteli’nin satışı gerçekleşti. İş insanı Ahmet Hattat’ın sahibi olduğu otel Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili’ye satıldı.

Divan Çankaya Mart'ta açılıyor!

Divan Grup, Çankaya'daki yeni oteli için imza attı. Otel 2022 Mart itibari ile misafirlerini ağırlamaya başlayacak. 

Büyük Çankaya Oteli bir kez daha icradan satılıyor!

Yapımı yılan hikayesine dönen Gaziosmanpaşa'daki Büyük Çankaya Oteli, 3 sene aradan sonra bir kez daha icradan satılıyor.

Grand Ankara Oteli'nin kapasitesi artırılıyor!

Ankara Çankaya'daki Grand Ankara Oteli'nin kapasitesinin artırılması planlanıyor. Tadilat projesi ile otel odası sayısı 215'ten 439'a yükselecek..

Gaziantep Dedeman Oteli'nin satışı için suç duyurusu!

Gaziantep Dedeman Oteli’ni satın alan Bankpozitif, 15 milyon Euro’luk icra şokuyla karşılaştı. Banka tapu kayıtlarında tahrifat yapılarak kendilerine ödeme emri çıkarıldığını belirterek savcılık ve bakanlığa suç duyurusunda bulundu.

Mardan Palace Oteli satışının fesih davası görüldü!

Azeri asıllı Rus milyarder Telman İsmailov tarafından 1,4 milyar dolara inşa edilen Mardan Palace Oteli'nin, borçları yüzünden Halk Bankası'na icra yoluyla satılması ile ilgili ihalenin feshi için açılan davanın görülmesine devam edildi.

İzmir Atlas Oteli'nin restorasyonu diğer binalara umut oldu!

Atlas Oteli'nin restorasyonu, eskiyen diğer binalar için umut oldu. Çankaya'daki eski tütün deposunun mezbelelik görüntüsü içinde çalışma yapılması bekleniyor.

Büyük Çankaya Oteli icradan satılıyor!

Ankara’nın en bilinen gayrimenkulleri arasında yer alan, ‘vinç’li bina olarak da tanınan gökdelen icradan satışa çıkıyor. Gayrimenkul 318 milyon TL muhammen bedelin yarısı üzerinden 159 milyon TL’den başlayan fiyatla açık arttırma yöntemi ile satılacak.

Büyük Çankaya Oteli 159 milyon TL'ye icradan satışta!

Ankara'da 1991 yılında temeli atılan ve bir türlü bitirilemeyen Büyük Çankaya Oteli, 318.2 milyon TL muhammen bedelin yarısı üzerinden, 159 milyon TL'den başlayan fiyatla icradan satışa çıkarıldı...

Atlas Oteli yeniden hizmete giriyor!

Türkiye'nin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü ve 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar gibi pek çok ünlü ismi ağırlayan Çankaya'daki Atlas Oteli'nin yeniden hizmete girmesi için çalışma başlatıldı.

Büyük Çankaya Oteli'nin ihalesi 23 Mayıs'ta!

Çankaya Belediyesi, vincin sökümü için ihaleye çıktı. Başkan Alper Taşdelen, “İhale noktalandığında vinci indirmiş oluruz. Bu yıl içinde konuyu çözmeyi umuyoruz” dedi. Büyük Çankaya Oteli'nin ihalesi 23 Mayıs'ta yapılacak.

Özgörkey Grubu, Çankaya'daki otel projesi için Büyükşehir'den onay bekliyor!

Çankaya'da Hilton Oteli çaprazındaki arazide yapacağı otelin planı, Büyükşehir Belediye Meclisi'nin onatına takıldı. Ozgörkey Şirketler Grubu'nun otel yapacağı arazisinin plan için Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Şubat'ta vereceği kararını bekliyor.

Malezya'daki petrol platformu dalış oteli oldu!

Malezya'nın Kuala Lumpur kenti açıklarındaki terk edilmiş petrol arama platformu, dünyanın ilk dalış oteli olarak hizmet vermeye başladı. Otel 25 odadan oluşuyor...

çankaya oteli icra Haberi

çankaya oteli icra

Ankara 22. İcra Dairesi, Ankara İli Çankaya İlçesi'nde bulunan, Ankara'nın vinçli binası diye anılan Aymer Çankaya Hotel'ini satışa çıkardı. Çankaya Hotel'in 5 Eylül Pazartesi günü 318 milyon 259 bin 421 TL'ye ihale edileceği belirtildi.


Çankaya’nın merkezinde satışa çıkan gökdelen, 34 katta toplam 87 bin metrekarelik büyüklüğe sahip olup bölgenin gözde otelleri arasında yer alıyor. 


Vinçli bina, "Otel ve Ticaret Merkezi" olmak üzere A ve B blok olarak tasarlandı. Projenin A blokunda; kapalı otopark, çarşı, otel girişi, tesisat katı, kapalı yüzme havuzu, restaurant, otel yatak katı, kral dairesi alt, kral dairesi üst, kalorifer dairesi, B Blokunda ise; kapalı otopark, çarşı katı,  otel giriş katı, balo salonu, tercüme odaları ve makine dairesi yer alıyor.


5 YILDIZLI!


Yapı Bayındırlık ve İskan Bakanlığı tarafından her yıl yayınlanan...