30 / 07 / 2024

Çankaya Otel satılık

Çankaya Otel satılık

Ankara 22. İcra Dairesi, Ankara ili Çankaya İlçesi'nde bulunan Aymer Çankaya Otel'ini satışa çıkardı. İhalesi 5 Eylül Pazartesi günü yapılacak otelin satış bedeli 318 milyon 259 bin 421 TL olarak belirlendi.

Ankara Çankaya'da satılık ev fırsatı! Ev alacaklar bu fırsatı kaçırmayın!

Ankara Çankaya'da açık artırma usulüyle 3 adet konut satılıyor. Satış ihalesi 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Kovid-19'la satılık otel ve fabrika sayıları patladı!

Bir zamanlar, “işçi aranıyor” ilanları ile kapısında afişler asılan fabrikalarda artık “Sahibinden satılık” ilanları görülüyor. 

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

Turizm sektörü zorda! Binlerce otel satılık!

Turizm sektörü, içinde olduğu krizde Kovid-19 ile iyice zora girdi. Türkiye’nin her yerinde butik otelinden 5 yıldızlısına binlerce otel satışa sunuldu. Bankalarda ise ipotek karşılığı el konulan arsa, fabrika, otel gibi gayrimenkullerin sayısı sürekli çoğalıyor. 

2020'de en çok satılık ve kiralık daire aranan 5 il ve ilçe belli oldu!

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom tarafından hazırlanan rapora göre, satılık konutta Kuşadası, Bodrum ve Beylikdüzü; kiralık konutta ise Beylikdüzü, Esenyurt ve Çankaya yılın en çok emlak aranan bölgeleri oldu.

Park Mozaik Su satılık!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde inşa edilen Park Mozaik projesinin 'Su' etabı satışa çıktı. Peki Park Mozaik Su satılık daire fiyatları ne kadar? İşte lansmana özel fiyatlar...

Nişantaşı’nda 400 milyon liraya satılık 5 yıldızlı otel!

İstanbul’un gözde semtlerinden olan Nişantaşı’nda 5 yıldızlı bir otel için internete satılık ilanı verildi. 400 milyon lira istenen otelin ünlü bir aileye ait olduğu söyleniyor.

Ankara Büyükşehir'den 61.2 milyon TL'ye satılık 43 ofis ve mağaza!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya'ya bağlı Kızılırmak- Karakusunlar'da yer alan toplam 43 ofis ve mağazayı ihale ile satıyor. İhale 18 Haziran'da gerçekleşecek...

Bodrum Nef Gölköy satılık daire!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan Nef Gölköy projesi otel, villa ve rezidans dairelerden meydana geliyor. Bodrum Nef Gölköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Nef Yalıkavak satılık!

Üç tarafı denizle çevrili bir burunda hayata geçirilen Nef Yalıkavak projesi 500 daire, otel ve mağazalardan meydana geliyor. Nef Yalıkavak satılık daireler haberimizin içinde yer alıyor.

Pruva 34 Doğa Şehircilik satılık!

Pruva 34 Doğa Şehircilik satılık dairelerin fiyatları 2 milyon dolardan başlıyor. Bakırköy sahil hattında yer alan Pruva 34 projesinde rezidans, otel, apart otel alanları bulunuyor...

West Gate satılık daire!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde yükselen projede daire seçenekleri 1+1' den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. West Gate satılık daire için 12 ayda vade farksız ödemeler sağlanıyor.

Kağıthane DKY On Rezidans satılık daire!

Kağıthane DKY On Rezidans satılık daire fiyatları 482 bin liradan başlıyor. DKY On Rezidans projesinde 206 rezidans daire, ofis, otel ve ticari birimler yer alıyor...

Çankaya Otel satılık Haberi

Çankaya Otel satılık

Ankara 22. İcra Dairesi, Ankara İli Çankaya İlçesi'nde bulunan, Ankara'nın vinçli binası diye anılan Aymer Çankaya Hotel'ini satışa çıkardı. Çankaya Hotel'in 5 Eylül Pazartesi günü 318 milyon 259 bin 421 TL'ye ihale edileceği belirtildi.


Çankaya’nın merkezinde satışa çıkan gökdelen, 34 katta toplam 87 bin metrekarelik büyüklüğe sahip olup bölgenin gözde otelleri arasında yer alıyor. 


Vinçli bina, "Otel ve Ticaret Merkezi" olmak üzere A ve B blok olarak tasarlandı. Projenin A blokunda; kapalı otopark, çarşı, otel girişi, tesisat katı, kapalı yüzme havuzu, restaurant, otel yatak katı, kral dairesi alt, kral dairesi üst, kalorifer dairesi, B Blokunda ise; kapalı otopark, çarşı katı,  otel giriş katı, balo salonu, tercüme odaları ve makine dairesi yer alıyor.


5 YILDIZLI!


Yapı Bayındırlık ve İskan Bakanlığı tarafından her yıl yayınlanan...