21 / 05 / 2024

Çankaya tapu sevinci

Çankaya tapu sevinci

Çankaya ilçesi sınırlarında kentsel dönüşüm kapsamında yer alan 50. Yıl mahallesi, 40 yıl sonra tapusuna kavuşuyor. Tapularını almaya hak kazanan ve işlemleri tamamlanan bölge halkından 6 kişiye düzenlenen törende tapuları verildi.

Özelleştirme İdaresi'nin Ankara Çankaya arsası resmen Panora GYO'nun oldu!

Özelleştirme İdaresi'nin Ankara Çankaya arsası için tapu devri işlemleri tamamlandı. ÖİB'nin Ankara Çankaya arsası resmen Panora GYO'nun oldu. İşte detaylar...

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinde tapu sevinci!

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinin 2. etap konut tesliminde önemli açıklamalar yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dirençli ve yaşanabilir bir İzmir için canla başla çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Yaşam Villaları Kavaklı'da hemen tapu fırsatı!

Yaşam Villaları Kavaklı, Çankaya İnşaat tarafından İstanbul ili, Silivri ilçesi, Kavaklı Mahallesi'nde konumlanıyor. Yaşam Villaları Kavaklı'da hemen tapu fırsatı ile satışlar devam ediyor. İşte detaylar...

Tapudan randevu alacaklar dikkat! Bu tapu müdürlükleri...

Merakla beklenen 2021 yılı tapu müdürlükleri yıllık işlem yevmiye istatistikleri resmen açıklandı. Açıklanan verilere göre Ankara Çankaya ilk sırada yer aldı.

Ordu Yeni Çarşı esnafının tapu sevinci!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde seneler içerisinde 2 kez yer değiştirilen ve halk arasında Çarşamba Pazarı olarak bilinen Yeni Çarşı esnafı hem tapu sahibi oldu hem de modern bir çarşı haline getirildi.

Ankara Gölbaşı Boyalık Mahallesi’nde tapu sevinci!

Çalışmalarına hız kesmeden Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek imarı biten mahallelerin sakinleri ile bir araya gelen tapu dağıtımlarını gerçekleştirdi.

Vakıf GYO Ankara Çankaya gayrimenkulünün değeri ne kadar?

Mülkiyeti Vakıf GYO'ya ait olan ve tapu kütüğünde Ankara ili, Çankaya ilçesi, Küçükesat Mahallesi, 2537 ada, 6 parsel üzerinde bulunan dükkanın değeri KDV hariç 17 milyon 475 bin TL, KDV dahil ise 20 milyon 620 bin 500 TL olarak belirlendi.

Antalya Akdeniz Sanayi Sitesi'nde tapu sevinci!

Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan Akdeniz Sanayi Sitesi'nde 204 hak sahibi tapularına kavuştu.

Antalya Demre'de tapu sevinci!

Antalya'nın Demre ilçesinde Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi'nde arsa almaya hak kazanan 30 kişiden 19'una tapu tahsis belgeleri teslim edildi. 

Kocaeli Kartepe'de tapu sevinci!

Kocaeli Kartepe'de devam eden çalışmaların tamamlanması sonrasında uzun süredir mağdur olan Kartepeliler tapularına kavuştu...

Çankaya 50. Yıl Mahallesi, 36 yıldır tapu sorununun çözülmesini bekliyor!

Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı 50. Yıl Mahallesi’nde yaşayan 70 hak sahibi, 36 yıldır tapu sorununun çözülmesini bekliyor.

Çankaya 50. Yıl Mahallesi, 60 yıldır tapu sorununun çözülmesini bekliyor!

Çankaya 50. Yıl Mahallesi'nin sakinleri gecekondular için 60 yıldır tapu sorununun çözülmesini bekliyor.

Kepez Santral mahallesinde 40 yıllık tapu sevinci!

Kepez Belediyesinin, Gülveren Mahallesi’nde, gecekonducu 135 hak sahibini, modern konutlarda konforlu yaşamla kavuşturacak kentsel dönüşüm projesi hızlandı. Projenin fiziki gerçekleşmesinde yüzde 65’ler seviyesine ulaşıldı.

Çankaya tapu sevinci Haberi

Çankaya tapu sevinci

Çankaya ilçesi sınırlarında kentsel dönüşüm kapsamında yer alan 50. Yıl mahallesi, 40 yıl sonra tapusuna kavuşuyor. Tapularını almaya hak kazanan ve işlemleri tamamlanan bölge halkından 6 kişiye düzenlenen törende tapuları verildi.


Tapu teslim töreninde güzel bir olay için bir araya geldiklerini belirten Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Uzun zamandır beklediğiniz yolunu gözlediğiniz tapularınızı vermenin mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi. Belediye olarak göreve geldikten sonra sorunları görüp çözümü için gerekli çalışmaları başlattıklarını ve tapu tesliminde ilk etabı tamamladıklarını kaydeden Taşdelen, hak sahiplerinin mağdur olmamaları için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi. 


'KEŞKE EŞİM YAŞASAYDI DA O DA GÖRSEYDİ'

50. Yıl Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında tapu bekleyen yaklaşık bin kişi arasından tahsis işlemleri tamamlanan 6 kişinin tapusunu veren Taşdelen, "Hayırlı uğurlu olsun. Allah güzel günlerde yaşatsın.” dileklerinde...