09 / 09 / 2024

Çankaya\'da arsa

Çankaya\'da arsa

Başbakanlık SPK, Ankara Çankaya ilçesi'nde, Lodumlu Mahallesi'nde 22.661 mertekare arsayı kapalı zarf usulü ile satacak

İstanbul'da arsa stokları tükenince yatırımcılar rotayı o ile çevirdi! Arsa yatırımında büyük patlama!

Konut alamayan yatırımcılar yatırımlarını arsaya yapmaya başladı. Özellikle İstanbul'da arsa yatırımı tavan yaparken, yatırımcılar artık alacak arsa bulamıyor. 

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' kasım kampanyası! Peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı! 

Ankara Dikmen Vadisi'nde Tahincioğlu ayrıcalığıyla yükselen Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' Kasım kampanyası devam ediyor. Peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda 1 milyon TL'ye varan indirim ve 36 ay 1,59 vade imkanıyla satışlar devam ediyor. 

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Ankara İli Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi'nde hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön satış indirimleri başladı. Tahincioğlu Nidapark Çankaya yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Vakıflar, Ankara Çankaya'da kargir apartman satacak!

Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Ankara Çankaya'da yer alan kargir apartmanı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 17 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçti! Arsa almak isteyen yatırımcılar iyi araştırsın!

Türkiye'de arsa ve tarla gibi konut dışı satışlar konut satışlarını geçerek, yüzde 60'a ulaştı. İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçerken, Silivri Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altınkök arsa almak isteyen yatırımcıları uyardı.

Ankara Çankaya'da arsa satılacak! Satış bedeli dudak uçuklattı!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İhale 21 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Arriva Assos Terra Silva'da arsa payı peşin kalanı 17 ay vade fırsatıyla satışta!

Dört mevsim yaşam için tasarlanan  Arriva Assos Terra Silva'da arsa payı peşin kalanı 17 ay vade fırsatıyla satışta. Peki Arriva Assos Terra Silva projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte Arriva Assos Terra Silva projesi ile ilgili detaylar...

Kepez Belediyesi 4 konut ve 14 arsa satacak! Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat!

Kepez Belediyesi Antalya'da 4 konut ve 14 arsa satacak. Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat... İşte o ihale ilanı...

Ankara Çankaya'da 4 gayrimenkul satılacak! İhalesi 24 Mayıs'ta!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Çankaya Belediyesi başkentte 11 imarlı arsa satacak! Ankara'da arsa arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

Ankara İli Çankaya Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Büyükşehir Çankaya'da 9 konut satacak! Başkentte konut arayanlar bu tarihi sakın kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan 9 adet konut için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 4 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da ön talep avantajı! 

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön talep avantajları başladı. Projede evlerini öncelikle ön talep bırakanlar seçecek...

Ümraniye'de 183 metrekarelik arsa satılıyor! İstanbul'da arsa almak isteyenlere fırsat! Bu tarihi kaçırmayın!

Ümraniye Belediyesi, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Yukarı Dudullu Mahallesi'nde yer alan 183 metrekarelik arsayı satıyor. İstanbul'da arsa almak isteyenlere fırsat! Bu tarihi kaçırmayın! İşte ayrıntılar...

Çankaya\'da arsa Haberi

Çankaya\'da arsa

Başbakanlık SPK, Ankara Çankaya ilçesi'nde, Lodumlu Mahallesi'nde 26,271 Ada, 1 nolu parselde 22.661 m2 arsa kapalı zarf usulü ile satılacak.

İhale, 26/01/2010 Salı günü saat 14:00'da Sermaye Piyasası Kurulu Eskişehir Yolu 8. Km, No: 156 06530 Ankara adresinde yapılacak. Satışı yapılacak gayrimenkulun muhammen bedeli 45.322.000,00TL, (Kırkbeşmilyonüçyüzyirmiikibintürklirası) olup geçici teminatı %3 ü nispetinde olan 1.359.660,00 (Birmilyonüçyüzellidokuzbinaltıyüzaltmıştürklirası)...