30 / 04 / 2024

çankırı bina onarım ve bakım çalışmaları

çankırı bina onarım ve bakım çalışmaları

Yapraklı İlçesinde, Kamu yatırımları kapsamında bina bakım ve onarım çalışmaları sürüyor. Yapraklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Yılmaz Halk Eğitim Merkezi olarak geçici hizmet vermesi düşünülen binada incelemelerde bulundu.

Çankırı'da parasını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı: Müteahhit paramızı ödesin!

Çankırı'da 7 katlı inşaatın çatısına çıkan inşaat işçileri vinç üzerine çıkarak 'müteahhit paramızı ödesin' eylemi yaptı. 

Parke nasıl değiştirilir? Hasarlı parke onarımında ne yapılmalı? Parke onarılır mı?

Evinizde görmeye alıştığımız parkelerin bakımı ve onarımı, uzun ömürlü ve güzel bir döşeme için oldukça önemlidir. Parkeler, doğal bir görünüme sahip olduğu için zamanla aşınma ve hasarlar oluşabilir. İşte parkelerinizin bakımını kolaylaştıracak pratik çözümler ve püf noktaları...

Çankırı Şabanözü Belediyesi kat karşılığı bina yaptıracak!

Çankırı İli Şabanözü Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Mahallesi'nde kat karşılığı bina yapım işi ihale ediyor. İşte ihale detayları...

Hazır bina alımında dikkat çeken detay!

İndirimli Kurumlar Vergisi uygulaması 2009'dan bu güne uygulanmakta olan bir vergi uygulaması olmasına rağmen birçok konuda tereddütleri giderilemedi. Hazır bina alımında da bu tereddütler sürüyor...

TOKİ, Çankırı kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Çankırı Çerkeş'te 134 konutluk kentsel dönüşüm projesi inşa edecek.

İzmir'de acil yıkılacak, ağır hasarlı ve yıkık bina sayımız 342!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'deki hasar tespit çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. İzmir genelinde 75 bin 934 binada 411 bin bağımsız bölümün incelemesinin yapıldığını belirten Kurum, "İzmir'de acil yıkılacak, ağır hasarlı ve yıkık bina sayımız 342" dedi.

Murat Kurum: Ağır hasarlı, acil ve yıkılacak bina sayımız 231!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kuru yaptığı açıklamada "Bugün itibarıyla 34 bin 72 binada 210 bin bağımsız bölümde hasar tespit çalışmalarını tamamladık. Ağır hasarlı, acil ve yıkılacak bina sayımız 231, 3924 bağımsız bölümden oluşuyor." şeklinde konuştu.

TOKİ Çankırı Çerkeş 160 konut ihalesi 16 Kasım'da!

Çankırı İli Çerkeş İlçesi 160 Adet Konut , 1 Adet 4 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi 16 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Çankırı'ya 160 yeni konut müjdesi!

Çankırı İli Çerkeş İlçesi 160 Adet Konut , 1 Adet 4 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi 16 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

Hatay'daki tarihi taş bina Şehir Müzesi'ne dönüştürüldü!

Hoşgörü şehri Hatay'ın tarihi, günlük yaşamı ve kültürü, 2014 yılına kadar 66 sene boyunca Antakya Arkeoloji Müzesi olarak hizmet veren tarihi taş bina Şehir Müzesi'ne dönüştürüldü!

Çankırı'da 6.7 milyon TL'ye icradan satılık showroom!

Çankırı İcra Dairesi Müdürlüğü, Çankırı ili, Merkez ilçesi, Abdülhalik Mahallesi, 1032 ada, 2 parselde yer alan showroom 6 milyon 750 bin TL'ye icradan satılıyor...

Çankırı'da 1 milyon liraya restore edilen müzenin temeli çöktü!

Çankırı'da üç yıl önce 1 milyon TL harcanarak müzeye çevrilen tarihi binanın temellerinde çökme meydana geldi. Müze süresiz olarak kapatıldı. 

TOKİ Çankırı 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Çankırı 2019 projesi nerede inşa edilecek? TOKİ Çankırı projesi fiyatları ne kadar? TOKİ Çankırı kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ Çankırı başvuruları nasıl yapılıyor? İşte Çankırı 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla...  

çankırı bina onarım ve bakım çalışmaları Haberi

çankırı bina onarım ve bakım çalışmaları

Yapraklı İlçesinde, Kamu yatırımları kapsamında bina bakım ve onarım çalışmaları sürüyor. 


Nevzat Ayaz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün hizmetlerine devam edebilmesi noktasında, Halk Eğitim Merkezi olarak geçici hizmet vermesi düşünülen binada Yapraklı Kaymakamı Yakup Ömeroğlu, Çankırı İl Eğitim Müdür V. Halim Hıcıplı, İl Milli Eğitim İnşaat Emlak Hizmetleri Şube Müdürü Muammer Öztürk ve Yapraklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Yılmaz incelemelerde bulundu. 


Kaymakam Ömeroğlu, İl Milli Eğitim Müdür V. Hıcıplı ile beraberindeki heyet çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı. İl Mili Eğitim Müdür V. Hıcıplı, Halk Eğitim Merkezinin, 2015-2016 Eğitim- Öğretim yılına hazır hale getirilmesi ve hizmetlerinin aksamaması için çalışmaların bir an önce başlayacağı sözünü verdi. Kaymakam Yakup Ömeroğlu, incelemelere gelen heyete gösterdikleri hassasiyetten ötürü teşekkür etti. 


Çankırı'da Yeni...