21 / 05 / 2024

Çankırı hazine arazileri satışı

Çankırı hazine arazileri satışı

CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, Çankırı'da son beş senede Hazineye ait arazilerden satılan ve kiralananlarla ilgili soru önergesi verdi. 

Hazine arazileri boşaltılacak, kaynağa dönüştürülecek! Konut ihtiyacı olanlara düşük bedelle satılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hazine arazileri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve kaynağa dönüştürüleceklerini, halka arz edileceklerini, önceliğin konut ihtiyacı olanlarda olacağını vurguladı. İşte ayrıntılar..

Konut fiyatlarını yüzde 40 düşürecek adım: Hazine arazileri imara açılıyor! 

Türkiye'de konuttaki arz talep dengesinin bozulması konut fiyatlarını uçurdu. Konut fiyatlarını dengelemek için harekete geçen hükümet bazı büyükşehirlerdeki hazine arazileri imara açılacak. Sektör temsilcileri konut fiyatlarını yüzde 40 düşüreceğini belirtiyor...

Hazine arazileri nedir? Hazine arazileri nereden, nasıl alınır? 

Bakan Mehmet Özhaseki'nin Hazine arazilerinin imara açılacağını söylemesinden sonra Hazine arazileri gündemde yer aldı. Peki, Hazine arazileri nedir? Hazine arazileri nereden, nasıl alınır? İşte detaylar...

Çankırı'da son 5 yılda satılan ve kiralanan Hazine arazileri TBMM'de!

CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, Çankırı'da son beş senede Hazineye ait arazilerden satılan ve kiralananlarla ilgili soru önergesi verdi. 

Hazine arazileri tarıma kazandırılacak!

Ecrimisil ödeyerek hazine arazileri üzerinde tarım faaliyeti yürüten vatandaşların haklarının korunması için Meclis araştırması amacıyla önerge verildi.

Hazine arazileri yetmez, teşvik sistemi de değiştirilmeli!

Ekonomide son alınan kararların korona virüs gerekçesiyle gündelik olmamasını temenni eden üreticiler, “Hazine arazileri yetmez, destekleme ve teşvik sistemi de değiştirilmeli” çağrısında bulundu. 

Van Gürpınar'da hazine arazileri konulu toplantı yapıldı!

Van'ın Gürpınar ilçesinde hazine arazilerinin kiralanması ve satışı ile ilgili toplantı gerçekleştirildi. Hazine arazileri toplantısı Kültür Merkezinin konferans salonunda yapıldı.

20 ildeki hazine arazileri satılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Beştepe'de açıkladığı 100 Günlük Eylem Planı kapsamında taşınmaz yönetimine yönelik önemli kararlar alındı. Plana göre tahsisli hazine arazileri ekonomiye kazandırılacak.

Hazine arazileri ekonomiye kazandırılacak!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk 100 günlük icraat planını açıkladı. Plana göre, kamu kurumlarına tahsis edilmiş atıl durumdaki Hazine arazileri ekonomiye kazandırılacak.

TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları ne zaman bitiyor?

Toplam 2 konutun satışa sunulduğu TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları bugün başladı. Peki TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları bugün başlıyor!

10 bin 63 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Çankırı Atkaracalar Konutları'nda 2 konut satışa sunuluyor. TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ Çankırı Atkaracalar satış duyurusu!

Başvuruların yarın başlayacağı TOKİ Çankırı Atkaracalar Konutları'nda 2 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Çankırı Atkaracalar satış duyurusu haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Çankırı Atkaracalar Evleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor. TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları yarın başlıyor.

Çankırı hazine arazileri satışı Haberi

Çankırı hazine arazileri satışı

Çankırı'da son beş senede Hazineye ait arazilerden satılan ve kiralananlar TBMM gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, sorularının Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un yanıtlamasını talep etti. CHP'li Tekin Bingöl, "Aşağıdaki sorularımın Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum tarafından Anayasanın 98. Maddesi ve TBMM İçtüzüğünün 96. Maddeleri gereğince yazılı olarak cevaplandırılmasını dilerim." diye konuştu.

CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

"Çankırı'da Çatalelma Köyü başta olmak üzere Kızılırmak ve çevresindeki Hazine'ye ait arazilerin satış ve kiralama ihaleleri başlatılmıştır. Bölge halkının ilettiği bilgilere göre, 27.07.2021 tarihinde söz konusu arsalar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Milli Emlak tarafından bölge muhtarları ve köy halkının bilgisi ve rizası dışında organik...