29 / 07 / 2024

Çankırı konut sorunu

Çankırı konut sorunu

Çankırı’da önümüzdeki birkaç yıl içinde ciddi konut sıkıntısı yanması bekleniyor. Bölgede konut ve kira sıkıntısının artması düşünülüyor.

Konut sorunu nasıl çözülür? Uzmanı 8 maddede açıkladı!

Konut sorunu her geçen gün giderek daha da büyürken, ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 8 madde sıraladı. Peki konut sorunu nasıl çözülür? İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Konut sorunu çözülmezse, şehrin içinde çadır kentler kurulmaya başlar!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan son zamanların en çok konuşulan konuları arasında yer alan barınma sorununa değinerek, konut sorunu çözülmezse, şehrin içinde çadır kentler kurulmaya başlayacağını söyledi.

Türkiye'nin konut sorunu nasıl çözülür Kimlerin, neler yapması gerekiyor?

Barınma krizi ülke genelinde büyük sorun haline geldi. Konut fiyatları ve kredilerin yüksek olması vatandaşın ev sahibi olmasını engelliyor. Konut hayali bile kuramayan vatandaşlar bu soruna çözüm bekliyor. Peki Türkiye'nin konut sorunu nasıl çözülür Kimlerin, neler yapması gerekiyor?

TOKİ Çankırı projesi için beklenen tarih geldi! Eldivan'a 99 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Eldivan projesi yarından sonra ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 99 adet konut bulunuyor.

İstanbul'daki konut kiraları 4 yılda yüzde 707 yükseldi: Konut sorunu nasıl çözülür? 

CHP İstanbul Milletvekili Suat Özçağdaş, barınma krizinin İstanbul başta olacak şekilde tüm kentlerde etkili olduğuna dikkat çekerek, İstanbul'daki konut kiralarının 4 yılda yüzde 707 yükseldiğini belirtti. Peki konut sorunu nasıl çözülür?

Boş evlerle savaş: İstanbul'da konut sorunu ve dünyada çığır açan çözümler!

İstanbul'da konut sorunu, emlak sektöründeki ilerlemelerle birlikte artış göstermeye devam ediyor. Bu dönemde şehirde on binlerce boş evin bulunması da yoğun tartışmalara neden oluyor. Peki, dünya kentlerinde bu sorunun nasıl yaşanıyor ve hangi tür çözümler gündeme geliyor? İşte ayrıntılar...

TOKİ Çankırı 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı'da 349 konutluk yeni proje inşa edecek. 

TOKİ Çankırı 2023 projesi için tarihler belli oldu! 619 konutluk 3 yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı 2023 projesi için tarihler belli oldu! 619 konutluk 3 yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ Çankırı 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Çankırı 2023 projesi için beklenen tarih geldi! Tek bir ilçedeki 120 yeni konutu kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Bayramören projesi bugün ihaleye çıkacak. Çankırılıların yüzünü güldüren projede 166 adet konut yer alacak.

TOKİ Çankırı 2023 projesiyle 150 yeni konut geliyor!

Yeni konut projelerine son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı 2023 projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ İlk Evim 2022 Çankırı kuraları çekildi! Çankırı TOKİ kura sonucu 8 Aralık!

Toplamda 8 milyon başvurunun geldiği ve Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak 81 ilde inşa edilecek olan  "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Çankırı'da inşa edilecek konutların kuraları çekildi. İşte Çankırı TOKİ kura sonucu 8 Aralık...

TOKİ'den Çankırılılara 806 konutluk 3 yeni proje müjdesi! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 81 ilde hayata geçireceği 250 bin yeni konutun kura çekimlerine Pazartesi günü itibarıyla başlamıştı. Çankırılıların da yüzünü güldüren TOKİ, Çankırı'da 806 konutluk 3 yeni proje in

TOKİ'den Çankırı’ya 712 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı Projesi’nin ihalesini 11 Kasım tarihinde gerçekleştirecek.

Çankırı konut sorunu Haberi

Çankırı konut sorunu

2 binin üzerinde personelle Mamak 28. Mekanize Piyade Tugayı’nın ilimize taşınacağının açıklanmasının ardından akıllara konut sıkıntısının nasıl giderileceği geliyor.


Geçtiğimiz hafta konuyla ilgili açıklama yapan Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, 2 binin üzerinde personelle Mamak 28. Mekanize Piyade Tugayı’nın ilimize taşınacağını müjdeledi.


Ankara’daki bazı birliklerin küçük illere taşınmasının gündeme gelmesi üzerine, Ankara’nın sınır illeri olan, Kırıkkale, Kırşehir, Çorum ve Karabük gibi iller, bu konudaki talep ve isteklerini kampanyaya dönüştürmüş yerel ve ulusal basında birliğin o illere taşınabileceğine dair haberler yer almıştı. Milletvekili Filiz’de bu süreçte çalışmalarını istikrarlı bir şekilde sürdürdü ve girişimleri karşısında Çankırı’nın lehine bir sonuca ulaştı.


Ankara Mamak 28. Mekanize Piyade Tugayı ve buna bağlı olarak iki Mekanize Taburu, bir Tank Taburu, Bir  Topçu Bölüğü ve bağlı birlikleri ile beraber iki...