27 / 04 / 2024

Çankırı Merkez İnançköy AGG başvuru işlemleri

Çankırı Merkez İnançköy AGG başvuru işlemleri

Çankırı Merkez İnaç Köy 571 Konut Projesi kapsamında Alt Gelir Grubu için TOKİ tarafından inşa ettirilmekte olan 363 konut için başvuru işlemleri bugün itibari ile başladı..

Kahramanmaraş Elbistan'daki 350 köy konutu teslime hazır!

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden ikincisinin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, 3 kırsal mahallede yapım çalışmaları tamamlanan 350 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu teslime hazır.

Kargodan paket beklerken dolandırılmayın! Kullanılan dolandırıcılık yöntemleri için hemen bakın!

Kaspersky uzmanları Türkiye, Orta Doğu ve Afrika'daki kurye hizmetlerinde kullanılan yeni bir dolandırıcılık dalgasını tespit etti. Siber suçlular kurye şirketlerini sıklıkla kullanan müşterileri hedef alıyor.

Emlak Konut GYO Köy 2. Etap'ın kısmi kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, KÖY projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o gelişme... 

TOKİ Çankırı 2023 projesi için beklenen tarih geldi! Tek bir ilçedeki 120 yeni konutu kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Bayramören projesi bugün ihaleye çıkacak. Çankırılıların yüzünü güldüren projede 166 adet konut yer alacak.

Trafik sigortasında sıkıntı sürüyor. SEDDK, trafik sigortasından kaçınan şirketlere yönelik yeni önlemler peşinde!

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) sektörün en sıkıntılı konularından biri olan zorunlu trafik sigortalarında önemli bir adım attı. Kurum, zorunlu trafik sigortasında poliçe düzenlemekten kaçınan şirketlere yönelik yeni yaptırımlar gelecek.

TOKİ İlk Evim 2022 Çankırı kuraları çekildi! Çankırı TOKİ kura sonucu 8 Aralık!

Toplamda 8 milyon başvurunun geldiği ve Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak 81 ilde inşa edilecek olan  "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Çankırı'da inşa edilecek konutların kuraları çekildi. İşte Çankırı TOKİ kura sonucu 8 Aralık...

Euro 8 gün sonra resmen böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası duyurdu! Kıyıda kenarda 1 eurosu bile olanlar çabuk bakın!

Euro Türk Lirası ve dolar karşısında güçlenmeye devam ediyor. Yatırımcılar ise eronun ne kadar olacağını merak ediyor. Avrupa Merkez Bankası duyurdu. Euro 8 gün sonra resmen böyle olacak! Kıyıda kenarda 1 eurosu bile olanlar çabuk bakın...

Euro 12 gün sonra böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil bakın! Avrupa Merkez Bankası açıkladı!

Euro/TL kuru yükselmeye devam ediyor. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar ''euro yükselmeye devam edecek mi?'' sorusunu araştırırken Avrupa Merkez Bankası'ndan kritik açıklama geldi. Euro 12 gün sonra böyle olacak!

TOKİ Çankırı Merkez’e geliyor! 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ'nin Çankırı Merkez projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Merkez 2022 sosyal konut projesi...

Kripto para borsasında akıl almaz olay! Hackerlardan inanılmaz dolandırıcılık!

Kripto para borsası Binance, yeni bir dolandırıcılık yöntemini ortaya çıkardı ve dikkat çeken uyarılarda bulundu. Bu yöntemle kripto para projelerini hedefleyen hackerlar, deepfake sayesinde yapay zeka ve hologram kullanarak kendilerini yönetici gibi gösterebiliyor. İşte detaylar...

Çankırı'da son 5 yılda satılan ve kiralanan Hazine arazileri TBMM'de!

CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, Çankırı'da son beş senede Hazineye ait arazilerden satılan ve kiralananlarla ilgili soru önergesi verdi. 

Alp Kırşan Bodrum'dan köy evi aldı!

Bodrum'a taşınan sunucu ve oyuncu Alp Kırşan, Bodrum'da köy evi satın aldı. Kırşan, köy evi için 1 milyon TL ödedi.

Kıyı Yatırım Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kıyı Yatırım Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Kıyı Yatırım Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Çankırı Merkez İnançköy AGG başvuru işlemleri Haberi

Çankırı Merkez İnançköy AGG başvuru işlemleri

Çankırı Merkez İnaç Köy 571 Konut Projesi kapsamında Alt Gelir Grubu için TOKİ tarafından inşa ettirilmekte olan 363 konut satışa sunuluyor.


Çankırı Merkez İnançköy AGG başvuru dönemi bugün başladı. Başvurular 21 Temmuz 2017 tarihine kadar Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin Çankırı İli Şubeleri aracılığında kabul edilecek. 


2 oda 1 salon tipindeki daireler 90 bin 497 lira ile 107 bin 827 lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Konutlar 36 ay sonra teslim edilecek olup, taksit ödemeleri konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacak.


“Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” noter huzurunda; Banka ve İdare yetkilileri denetiminde 07 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleştirilecektir.


Kurada, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, 09 Ağustos 2017 tarihinden itibaren Türkiye Halk Bankası A.Ş. Çankırı ili Şubeleri’nden geri...