04 / 05 / 2024

çankırı özelleştirme ilanları

çankırı özelleştirme ilanları

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan: Farklı illerde bulunan 11 adet gayrimenkul satış yöntemi ile özelleştirilecek...

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan 10 adet gayrimenkul!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Aydın, Burdur, Çankırı, Elazığ, Mardin, Tunceli, Uşak yer alan 10 gayrimenkulü satışa sunuyor...

Özelleştirme gelirleri yüksek olursa enflasyon düşük mü oluyor?

Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu, X sosyal medya hesabından özelleştirme geliri ve enflasyon ilişkisi ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte Babuşcu'nun o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Özelleştirme dairesi tarafından 4 ildeki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi yapıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından İstanbul, Erzurum, İzmir ve bunun yanı sıra, Muş'daki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

Hazine’ye ait 14 ilde 99 taşınmaz özelleştirme kapsamına alındı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla 14 ilde mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne ait olan 99 taşınmaz özelleştirme kapsamına alındı. Bunun dışında Ankara'nın Polatlı, Ağrı'nın Eleşkirt ve Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçelerindeki taşınmazlara ilişkin de imar planı değişikliği onaylandı.

Özelleştirme İdaresi'nden flaş satış! Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’daki araziler 48 ay taksitle satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’da aralarında denize sıfır gayrimenkullerin yer aldığı toplamda 18 adet parseli satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

Özelleştirme ihalesinde 4 gayrimenkule gelen teklif dudak uçuklattı!

Ankara ve İzmir'de yer alan toplamda 4 taşınmazın özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmesinde 360,1 milyon TL'lik teklif yapıldı. İşte kalem kalem o teklifler

17 ildeki 243 arazi için özelleştirme kararı! Yatırımcılar dikkat! Satış ve kiralamalar 2025'e kadar yapılacak!

Mülkiyeti Maliye Hazinesi, Elektrik Üretim A.Ş.’ye (EÜAŞ) ve Türkiye Elektrik İletim A.Ş.’ye (TEİAŞ) ait olan araziler özelleştirme kapsamına dahil edildi. 243 arazinin satışı ve kiralaması yapılacak. 

İki ildeki taşınmazların özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı!

Ankara ve Erzincan'da yer alan iki adet taşınmazın özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İhale Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İhale Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31664 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

5 ildeki bazı taşınmazlar özelleştirme kapsamına alındı!

Kamuya ait değerli arazilerin özelleştirilmeleri sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, beş özelleştirme kararını daha imzaladı. 

Üç ildeki taşınmazların özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ adına kayıtlı Edirne ili, Manisa ili ve Samsun ilinde bulunan gayrimenkullerin özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

Ankara'da taşınmazın özelleştirme ihalesi için görüşmeler yapıldı! 

Ankara'da bir taşınmazın özelleştirme ihalesinde nihai görüşmeler yapıldı. 

7 şehirdeki 13 gayrimenkul için özelleştirme kararı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB),  Ankara, İzmir, Tokat, Yozgat, Diyarbakır, İstanbul ve Nevşehir'deki 13 taşınmaz, için özelleştirme kararı aldı.

Türkiye'de özelleştirme zamanı!

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı ve Taşucu Limanı özelleştirilecek. Çamlıca 1 HES özelleştirmesinde son teklifler 29 Haziran'da alınacak. Yapılan bu özelleştirmelerle Türkiye'de özelleştirme çalışmaların arttığı görülüyor.

çankırı özelleştirme ilanları Haberi

çankırı özelleştirme ilanları


Aydın, Burdur, Çankırı, Denizli, Elazığ, Erzurum ve Mardin'de bulunan 11 adet gayrimenkul 28 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak. Gayrimenkullerin en düşük geçici teminat bedeli 5 bin lira, en yüksek geçici teminat bedeli ise 50 bin lira olarak belirlendi.


İlanı detaylı görüntülemek için