09 / 05 / 2024

Çankırı Süleyman Demirel Fen Lisesi Yurdu

Çankırı Süleyman Demirel Fen Lisesi Yurdu

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan 5 Nisan 2016 Salı günü Süleyman Demirel Fen Lisesi Yurdu inşaatında incelemede bulundu. Firma yetkilisi inşaat hakkında bilgi vererek,yüzde 85 nakdi, yüzde 90 fiziki olarak bittiğini belirtti.

Süleyman Demirel Üniversitesinde birçok farklı kadroda personel alımı yapılacak! Başvuru şartlar ve kadrolar neler?

Süleyman Demirel Üniversitesi, farklı mesleklerde boş kadroları için personel alımı yapacak. İş ilanı, sürekli olarak güncelleniyor ve 2023 yılında da devam edecek. Üniversite, akademik kadroların yanı sıra idari ve işletme kadrolarına da çeşitli pozisyonlarda personel arıyor.

Süleyman Soylu'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

80 ilin afet risk azaltma planlarının tamamlandığını söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kentsel dönüşüm konusunda çağrıda bulundu. 

Süleyman Soylu: Yapmamız gereken afetlere karşı tedbir almaktır!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada "Biz hem depremin hem de diğer afetlerin etkisi altında kalan bir coğrafyada yaşıyoruz. Bu coğrafyayı değiştirmemiz mümkün değil, yapmamız gereken buna karşı tedbir almaktır." diye konuştu.

Süleyman Çetinsaya: Konut kampanyaları sektör temsilcilerini mutlu etti!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, ''Konut piyasası açısından hareketliliğin azaldığı bir dönemde bankaların konut kredisi vade oranlarını aşağıya çekmesi konut alımını kolaylaştıracağı gibi biz sektör temsilcilerini de mutlu etti'' diye konuştu.

Süleyman Soylu: Van'da 700 konut ağır hasarlı!

İran'da meydana gelen depremden etkilenen Van'da hasar tespit çalışmaları devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "250 konut ve 300 ahır yıkıldı, 700 konutta da ağır hasar var" dedi...

Süleyman Çetinsaya: Gayrimenkul sektörü olarak 2023 hedeflerine yaklaşıyoruz!

Artaş İnşaat patronu Süleyman Çetinsaya, “Sektör olarak 2023 hedeflerine her geçen gün daha da yaklaşıyoruz” dedi...

Süleyman Arslanboğa: Ev alacaklar acele etsin!

Markalı konut fiyat endeksi maliyet enflasyonunun altında kaldı. Konut kredi faizlerine gelen indirimin ev almak için uygun bir ortama neden olduğunu söyleyen Ayhan Gültekin İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Süleyman Arslanboğa, yatırımcılardan hızlı karar vermelerini istedi.

TOKİ Çankırı başvuruları 27 Mayıs'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Merkez projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 27 Mayıs tarihi itibariyle başlıyor.

TOKİ Çankırı başvuruları 27 Mayıs'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Merkez projesinde yer alan konutlar için başvurular 27 Mayıs tarihi itibariyle başlıyor.

Süleyman Demirel'in anıt mezarı bitme aşamasında!

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in mezarının bulunduğu Çalcatepe'ye inşa edilen anıt mezar tamamlanma aşamasına geldi. 3 bin 500 metrekare alana inşa edilen anıt mezar 9 bölmeden oluşuyor.

Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencileri Biva Tower’ı  inceledi!

Süleyman Demirel Üniversitesi-İnşaat Topluluğu öğrencileri, Biva Mimarlık’ın Bayraklı’da hayata geçirdiği Biva Tower’ı ziyaret ettiler. 

TOKİ Çankırı projesinde sözleşmeler imzalanıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Çankırı dönüşüm projesinde sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Çankırı Merkez kentsel dönüşüm projesindeki konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Çankırı Süleyman Demirel Fen Lisesi Yurdu Haberi

Çankırı Süleyman Demirel Fen Lisesi Yurdu

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan 5 Nisan 2016 Salı günü Süleyman Demirel Fen Lisesi Yurdu inşaatında incelemede bulundu. Yüklenici Firma Sahibi Hüseyin Aktaş, Şantiye Şefi Murat Çağlayan'ın hazır bulunduğu incelemede Vali Özcan'a Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Öcal Özdemir, Emniyet Lojistik Şube Müdürü Emre Murat Korkmaz, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Mühendisleri Makine Mühendisi Çağatay Çakır, İnşaat Mühendisi Fatih Süer, İnşaat Kontrol Mühendisi Mustafa Ünal, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Proje ve Yapım Şube Müdürü Ulvi Teke, Fen Lisesi Müdürü Nazır Şahin, Okul Aile Birliği Üyeleri Hayati Tan, Fikret Tatlıcı, Satılmış Gayret, Cengiz Aydın ve Gazi Gümüş eşlik etti. Firma yetkilisi inşaat hakkında bilgi vererek, %85 nakdi, %90 fiziki olarak bittiğini belirtti. 




Bizim...