29 / 04 / 2024

Çankırı Yumurta Tavukçuluğu Tesisi ÇED toplantısı ne zaman

Çankırı Yumurta Tavukçuluğu Tesisi ÇED toplantısı ne zaman

Uğur Karaaslan tarafından Çankırı İli, Yapraklı İlçesi, Balıbıdık Köyü'nde Yumurta Tavukçuluğu Tesisi Kapasite Artışı projesinin yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı ise 9 Ağustos'ta yapılacak.

Kabus geliyor: Enerji krizi tavukçuluğu vurdu!

Avrupa’da yaşanan enerji krizi Fransa'da da etkisini gösterirken ülkede tavuk ithalatını yükseltti. Üreticiler yüksek doğalgaz fiyatları nedeniyle civcivleri ısıtmakta zorluk çekerken savaş nedeniyle yükselen enerji ve tahıl fiyatları yerli tavukçuluk sektöründe maliyetleri yüzde 30 artırdı.

Tokat, Sinop, Kastamonu, Çankırı ve Amasya'dan bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Tokat, Kastamonu, Çankırı ve Amasya'da sivil toplum kuruluşları, Sinop'ta AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ile Ak Parti İl Başkanı Uğur Giresun, bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki verdi...

Çankırı'da bozuk zemine yapıldığı için yıkılan silo hakkında soru önergesi!

Tarım Orman Köyişleri Bakanlığı, Çankırı’da 2012'de hububat silosu yaptırdı. Fakat zemin etüdü olmadan bozuk zemine yapılan silo hizmete alınmadan çöktü. Silo için harcanan milyonlarca TL de uçtu...

Çankırı'da 9 TOKİ konutu için kuralar çekildi!

TOKİ tarafından Çankırı'da inşa edilen 384 konuttan 9'u için yeniden kura çekimi yapıldı. Kurada ismi çıkanlar yeni evlerine kavuştu.

Çankırı'da depreme dayanıksız okul binası boşaltılıyor!

Çankırı'da depreme dayanıksız olduğu tespit edilen Akşemseddin İmam Hatip Ortaokulu tahliye edildi.

Çankırı Belediyesi'nin kent çalışmaları sürüyor!

Çankırı Belediyesi, yeni yerleşim alanlarını yeni yollarına kavuşturuyor. Yeni yerleşim alanlarının kurulduğu bölgelerde planlı bir çalışma yürüten Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, Feslikan Bölgesine 4 yeni yol daha yapıyor.

Çankırı'daki öğrenci yurdunda asansör düştü!

Çankırı Karatekin Üniversitesinde, kız öğrenci yurdundaki asansörün düşmesi sonucu yaralanan öğrenci sayısının 11 olduğu belirlendi.

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2.Etap fiyat!

Toplam 264 adet dairenin satışta olduğu projede 180 aya kadar vade sağlanıyor. İşte TOKİ Çankırı Kurşunlu 2.Etap fiyat...

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. etap başvurusu!

Toplam 264 adet dairenin satışta olduğu projede fiyatlar 66 bin 38 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. etap başvurusu...

Çankırı Emir Karatekin Yurdu futbolcu Murat Dönmez'e satıldı!

Çankırı'da Fetullahçı Terör Örgütü'ne ait Özel Emir Karatekin Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu'nun 1 bloğu geçtiğimiz yıl 26 Kasım'da eski futbolcu Murat Dönmez'e satıldığı ortaya çıktı.

Şanlıurfa Yumurta Tavukçuluğu Tesisi'nin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta!

Şanlıurfa İli, Karaköprü İlçesi, Yukarı Göbekli Mevkii'nde yapılması planlanan Tavuk Yetiştirme ve Yumurtacılık Tesisi Kapasite Artış projesinin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta gerçekleşecek.

Çankırı Yumurta Tavukçuluğu Tesisi'nin ÇED toplantısı 9 Ağustos'ta!

Uğur Karaaslan tarafından Çankırı İli, Yapraklı İlçesi, Balıbıdık Köyü'nde Yumurta Tavukçuluğu Tesisi Kapasite Artışı projesinin yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı ise 9 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap Evleri başvuru!

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap Evleri başvuru işlemleri bugün başlıyor. Toplamda 438 adet daire satışta olduğu projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

Çankırı Yumurta Tavukçuluğu Tesisi ÇED toplantısı ne zaman Haberi

Çankırı Yumurta Tavukçuluğu Tesisi ÇED toplantısı ne zaman

Uğur Karaaslan tarafından Çankırı İli, Yapraklı İlçesi, Balıbıdık Köyü, Yazı Mevkii, 180 Ada, 9, 10, 11 parsellerde '' Yumurta Tavukçuluğu Tesisi Kapasite Artışı '' Projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje için ÇED Yönetmeliğinin 9.Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek görüş ve önerilerini almak için ''Halkın Katılım Toplantısı'' yapılacaktır. Halkımıza saygı ile duyurulur.





Toplantı Yeri: Balıbıdık Köyü Köy Konağı 

Toplantı Yerinin Adresi : Balıbıdık Köyü, Yapraklı/Çankırı

Toplantı Tarihi: 09.08.2016

Toplantı Saati:...