08 / 05 / 2024

Çankırıda toplu açılış

Çankırıda toplu açılış

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çankırı'da 77 milyon yatırım bedelli 15 tesisin temelini atmaya geldiklerini ayrıca yöreye 77 milyon yatırım bedelli 18 yatırım daha yapacaklarını dile getirdi.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor! 17, 18 ve 19 Nisan’da talep toplayacak!

Türkiye’nin adet ve brüt kiralanabilir alan bazında en büyük AVM yatırımcısı Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor. 

Çankırı'da son 5 yılda satılan ve kiralanan Hazine arazileri TBMM'de!

CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, Çankırı'da son beş senede Hazineye ait arazilerden satılan ve kiralananlarla ilgili soru önergesi verdi. 

Çankırı'da 9 TOKİ konutu için kuralar çekildi!

TOKİ tarafından Çankırı'da inşa edilen 384 konuttan 9'u için yeniden kura çekimi yapıldı. Kurada ismi çıkanlar yeni evlerine kavuştu.

Çankırı'da depreme dayanıksız okul binası boşaltılıyor!

Çankırı'da depreme dayanıksız olduğu tespit edilen Akşemseddin İmam Hatip Ortaokulu tahliye edildi.

Erzurum'da 132 milyon TL'lik toplu açılış töreni!

Erzurum Pasinler'de hayata geçirilen ve toplamda 132 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip olan yatırımların toplu açılışı yapıldı.

Çankırı'da Bakanlık binalarının depreme dayanıklılığı mecliste!

Çankırı ilinde Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların binaları için depreme dayanıklılık testi yapılıp yapılmadığı ve depreme karşı alınan önlemler meclis gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çankırı'da 1 milyon liraya restore edilen müzenin temeli çöktü!

Çankırı'da üç yıl önce 1 milyon TL harcanarak müzeye çevrilen tarihi binanın temellerinde çökme meydana geldi. Müze süresiz olarak kapatıldı. 

Manisa Gölmarmara'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa Gölmarmara Belediyesi’nin gerçekleştirdiği toplu açılış törenine katıldı.

Çankırı'da 5.2 milyon TL'ye icradan satılık un fabrika!

Çankırı İli Şabanözü İlçesi Yenimahalle, Çimenözü Mevkii'nde yer alan un fabrikası vasıflı gayrimenkul 5 milyon 286 bin 330 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Çankırı'da OSB kurulacak mı?

Çankırı'da organize sanayi bölgesi veya sanayi siteleri kurulup kurulmayacağına ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, sorularını Fuat Oktay'a sordu...

Çankırı'da inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri mecliste!

2010-2018 yılları arasında Çankırı ilinde inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri ile sosyal ve kültürel tesislere ilişkin soru önerhesi hazırladı. CHP'li Tanrıkulu konuyu meclis gündemine taşıdı...

Çankırı'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri mecliste!

Çankırı'da Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı..

Ankara Kızılcahamam'daki 55 milyon TL'lik yatırım hizmete açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kızılcahamam’da toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan, ilçede bulunan 55 milyon TL'lik yatırımları halkın hizmetine açtı.

Çankırıda toplu açılış Haberi

Çankırıda toplu açılış

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türk milletinin birlik ve beraberlik içerisinde büyümeye ve gelişmeye devam edeceğini belirterek, "Birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendireceğiz ve Türkiye'yi 21. asırda dünyanın küresel gücü yapacağız." dedi.


Bakanlıkça Çankırı'da gerçekleştirilecek çeşitli yatırımların temel atma ve açılışı dolayısıyla belediye yanındaki alanda tören düzenlendi. 


Çankırı'ya 77 milyon yatırım bedelli 15 tesisin temelini atmaya geldiklerini ayrıca yöreye 77 milyon yatırım bedelli 18 yatırım daha yapacaklarını müjdeleyen Eroğlu, bunların hasretle beklenen yatırımlar olduğunu ve en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.


Bakanlık olarak çok çalıştıklarını ve zamanla yarıştıklarını vurgulayan Eroğlu, bugüne kadar 3 bin 107 tesisin milletin hizmetine sunulduğunu, bunlardan 320'sinin baraj olduğuna dikkati çekti. Göreve geldiğinde 76 şehirde içme suyu sıkıntısı yaşandığını belirten Eroğlu, "Tüm şehirlere su getirdik. Çünkü su...