04 / 05 / 2024

Cannes Mapic fuarı

Cannes Mapic fuarı

Cannes'da gerçekleştirilen MAPIC 2014 için stantla ilk kayıt yaptıranlar arasında; Atakule GYO, Öncüoğlu+ACP Mimarlık, Çilek Mobilya, Era Mimarlık ve Rönesans Gayrimenkul Yatırım gibi güçlü şirketler bulunuyor...

Mapic, 13-15 Kasım'da Cannes'da yapılacak!

Dünyanın en büyük perakende fuarlarından biri Mapic, 13-15 Kasım'da Cannes' da yapılacak ve son zamanlarda uluslararası arenada, özellikle fuarlarda oldukça görkemli bir şekilde boy gösteriyoruz...

Gayrimenkul sektörü Mapic fuarına hazırlanıyor!

Perakende ve gayrimenkul sektörü liderleri 13-15 Kasım'da düzenlenecek Mapic fuarına hazırlanıyor...

Cannes'da açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde!

Dünyanın en prestijli şehircilik ve gayrimenkul fuarı MIPIM 2022 Fransa'nın kültür kenti Cannes'da başladı. MIPIM kapsamında açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde çıktı. Açıklama GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu'dan geldi.

Gayrimenkul sektörü MAPIC fuarında bir araya geldi!

Gayrimenkul sektörünü bir araya getiren MAPIC fuarı 2 Aralık'ta sona erdi. Fuarda gayrimenkul ve perakende sektöründen 80 ülke temsilcisi yer aldı. 

MIPIM Fuarı 7-8 Eylül'de!

Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek MIPIM fuarının ana teması “Yeni Dünya: Yeni Dönem, Yeniden Bir araya Gelme Zamanı” şeklinde belirlendi. 7-8 Eylül'de gerçekleştirilecek olan MIPIM Fuarı'na 10 bin gayrimenkul sektör lideri katılım gösterecek.

MAPIC, 25. kez kapılarını açtı!

Fransa'nın Cannes şehrinde kapılarını 25. kez açan dünyanın en büyük perakende fuarı MAPIC’te Türk perakende sektörü gücünü global arenaya taşıyor.

Göbeklitepe’nin maketine Cannes’da büyük ilgi!

Hazırladığı mimari maketlerle dünya çapında ses getiren çalışmalara imza atan RJ Models, yapımı 1.600 saat süren Göbeklitepe’nin maketini Cannes’da gerçekleşen MIPIM Fuarı’nda ilk kez sergiledi. 

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM kapılarını açtı!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olarak bilinen MIPIM, Fransa'nın Cannes kentinde "Geleceği Etkilemek" temasıyla başladı. MIPIM Fuarı, 15 Mart Cuma gününe kadar açık olacak.

 MIPIM 2018 Fuarı 13 Mart'ta başlıyor!

  MIPIM 2018’de Türkiye, 250 kuruluş ve 700 kişilik temsiliyetle çıkarma yapacak. 13-16 Mart 2018 tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde yapılacak emlak fuarı gayrimenkul alanındaki tüm paydaşları buluşturacak. 

ProPlan, MIPIM 2018 Fuarı'nda Türkiye'yi temsil edecek!

ProPlan Proje Yönetimi, 13-16 Mart 2018 tarihleri arasında Fransa'nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek dünyanın en büyük gayrimenkul fuarında Türkiye'yi temsil edecek birkaç kurumdan biri olacak...

TOKİ Başkanı Ergün Turan, MIPIM Fuarı'nda!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Cannes'da düzenlenen Uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM 2017'ye katıldı.

Lal Gayrimenkul Değerleme MIPIM 2017 Fuarı'na katıldı!

Fransa'nın Cannes kentinde her yıl düzenlenen MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'nda bu yıl Lal Gayrimenkul Değerleme Şirketi'de yerini aldı.

Gayrimenkul Cannes yolcusu!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri 14-17 Mart tarihlerinde Fransa Cannes’da gerçekleşecek MIPIM fuarına katılarak Türkiye’de yatırım fırsatlarını anlatacak.

Çinli SCPG, Türk markalarını yatırıma davet etti!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, Çin’in en büyük alışveriş merkezi (AVM) yatırımcılarından biri olan SCPG, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MAPIC Fuarı’na Türk markalarını Çin’de mağaza açmaya davet ettiğini bildirdi.

OASIS Designer Outlet’e Fransa’da büyük ilgi!

NUROL GYO’nun 2017 yılı ilkbaharında hizmete açacağı, Türkiye'nin ilk Designer Outlet'i OASIS, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen, dünyanın en önemli perakende fuarı MAPIC 2016’da yabancı yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gördü..

Cannes Mapic fuarı Haberi

Cannes Mapic fuarı


Geçen yıl 67 ülkeden 8 bin 300'den fazla katılımcı, 2 bin 400 perakendeci, 400'ün üzerinde yeni marka, 334 yatırımcı firma ve 250'ye yakın Türk ziyaretçiyi ağırlayan MAPIC Fuan, bu yıl 19-21 Kasım arasında Fransa'nın Cannes şehrinde gerçekleşecek. 


MAPIC 2014 için stantla ilk kayıt yaptıranlar arasında; Atakule GYO, Öncüoğlu+ACP Mimarlık, Çilek Mobilya, Era Mimarlık ve Rönesans Gayrimenkul Yatırım gibi güçlü şirketler bulunuyor. Münferit katılım gösteren bazı firmalar arasında ise; Colin's, Defacto, Fiba Group, Flormar, Hafele, İpekyol, Kidzania, Koton, Lc Waikiki, LTBJeans, Mavi, Teknosa, Tesco Kipa, TSKB Gayrimenkul Değerleme, Süvari ve Ziylan yer...