30 / 04 / 2024

Cannes MIPIM Gayrimenkul Fuarı

Cannes MIPIM Gayrimenkul Fuarı

Bugüne kadar 180 bin yapı stokunun yüzde 20'sini yenileyen Kağıthane Belediyesi, 5 yılda sağlıksız yapıların tamamını dönüştürecek. Belediye, ada bazında anlaşan hak sahiplerini yüzde 30 imar artışıyla teşvik ediyor

Cannes'da açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde!

Dünyanın en prestijli şehircilik ve gayrimenkul fuarı MIPIM 2022 Fransa'nın kültür kenti Cannes'da başladı. MIPIM kapsamında açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde çıktı. Açıklama GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu'dan geldi.

MIPIM için geri sayım başladı!

Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM 15-18 Mart tarihleri arasında Fransa'nın Cannes şehrinde 31. kez düzenlenecek.

GYODER, Türkiye gayrimenkul sektörünü sınır ötesine taşımaya hazırlanıyor!

Türkiye’nin gayrimenkul platformu GYODER, düzenlediği toplantıda piyasanın yurtdışındaki gücünü artırmak amacıyla hedeflerini ve 15-18 Mart tarihlerinde yapılacak "MIPIM 2022"deki stratejisini açıkladı.

Gayrimenkul sektörü koronavirüs salgınından nasıl etkilendi?

Alkaş tarafından gerçekleştirilen RE360 Gayrimenkul Buluşması, bugün T.C. Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum’un katılımı ve MIPIM Stratejik partnerliği ile Mandarin Oriental Bosphorus ve Digital Network Alkaş’ta hibrit olarak düzenlendi.

MIPIM Fuarı 7-8 Eylül'de!

Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek MIPIM fuarının ana teması “Yeni Dünya: Yeni Dönem, Yeniden Bir araya Gelme Zamanı” şeklinde belirlendi. 7-8 Eylül'de gerçekleştirilecek olan MIPIM Fuarı'na 10 bin gayrimenkul sektör lideri katılım gösterecek.

Kovid-19 salgınından sonra gayrimenkul sektörünü neler bekliyor?

Türkiye'deki gayrimenkul sektörü ve paydaşlarını buluşturan, kamu ve özel sektör iş birliğiyle sektörü daha ileriye götürmeye, küresel ekonomiye, dijital dönüşüme, gayrimenkulde sosyal etki ve şehirlere değinilen RE360 Gayrimenkul Buluşması, dün MIPIM Stratejik partnerliğiyle düzenlendi.

MIPIM 2020, 10 Mart'ta kapılarını açıyor! 

Dünya gayrimenkul sektörünün en seçkin fuarı MIPIM 2020, 10-13 Mart arasında Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek. Fuara, gayrimenkul sektörünün tüm alt sektörleriyle birlikte toplam 26 bin 800 üst düzey temsilci katılacak...

Dijital şehirler geliyor!

Bu yıl ‘Geleceği Etkilemek’ temasıyla Fransa’nın Cannes kentinde 30’uncu kez gerçekleştirilen MIPIM fuarına 26 bin gayrimenkul profesyoneli katıldı. Açılışa katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, fuarda 1 milyon kartvizitin el değiştirdiğini söyledi.

MIPIM'de Türkiye şovu!

Bu yıl 30'uncusu Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleşen gayrimenkul fuarı MIPIM, Türkiye’nin şovuna dönüştü. Fuara katılan 206 kurum ve kuruluş yatırımcıların beğenisini topladı.

Türk gayrimenkul sektörü uluslararası yatırımcılar buluştu!

Dünyanın en büyük gayrimenkul organizasyonlarından biri olan MIPIM'de Türk gayrimenkul sektörü yine boy gösterdi. Yabancı yatırımcılar Türkiye'deki projelere yoğun ilgi gösterdi.

Alya markalı projeler Avrupalı yatırımcılardan tam not aldı!

BOSS4 Gayrimenkul, Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleştirilen MIPIM’e katıldı. BOSS4 fuarda bu yıl anahtar teslimini gerçekleştireceği ve hayata geçireceği yeni projelerini Avrupalı yatırımcılar ile bir araya getirdi.

Esas Gayrimenkul'ün projeleri MIPIM 2019’da tanıtıldı!

Esas Gayrimenkul, dünyanın en büyük gayrimenkul yatırımcılarının buluştuğu MIPIM 2019’da bu yıl 5'inci kez yer aldı. Firma, hayata geçirmeyi planladığı projeleri tanıttı.

Şekib Avdagiç: Gayrimenkul yatırımları daha da artmalı!

Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM 2019'a katılan İTO Başkanı Şekib Avdagiç, gayrimenkul yatırımlarının daha da artması gerektiğini söyledi.

Cannes MIPIM Gayrimenkul Fuarı Haberi

Cannes MIPIM Gayrimenkul Fuarı


2004'ten bugüne kadar bin 500 gecekonduyu kentsel dönüşüm kapsamında tasfiye eden Kağıthane Belediyesi, Afet Yasası'nın ardından bin gecekonduyu daha dönüştürmek için çalışmalara başladı. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, üç alanda dönüşüm yaptıklarını söyleyerek bunları gecekonduların temizlenmesi, sanayi tesislerinin yaşanır alanlara dönüştürülmesi ve mahallelerin yenilenmesi olarak sıraladı. Gecekonduların yıkımına öncelik verdiklerini söyleyen Kılıç, dönüşümün ikinci aşamasını oluşturan mahalle yenileme kapsamında ise Talatpaşa'daki deprem riski taşıyan mahalleleri yıkarak 3 bine yakın yeni konut yapımına aracılık edeceklerini belirtti. Belediyenin inşaat çalışmalarında yer almayacağını bunun yerine halkı dönüşüme teşvik ettiğini söyleyen Kılıç, "Halka 'Siz komşularınızla ada bazında anlaşın biz size yüzde 30 fazla imar verelim' diyoruz. Bu halkı teşvik ediyor. Sağlıksız yapılar yerine altında otoparkı yanında parkları olan alanlar yaratmayı hedefliyoruz. Şimdiye kadar...