08 / 05 / 2024

Cantürk Biraderler İnşaat iletişim

Cantürk Biraderler İnşaat iletişim

Cantürk Biraderler İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Murat Cantürk, Vahir Cantürk ve Ahmet Hamdi Cantürk ortaklığında kuruldu.

Atatürk Havalimanı'nın bitişiğindeki konut ve ticaret alanlar için kritik karar: Mahkeme imar planını durdurdu!

Atatürk Havalimanı’nın bitişiğindeki İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Teknopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde 27 bin metrekarelik alanın konut ve ticaret imarına açılmasıyla ilgili mahkemeden karar geldi.

1 ayda oturum izni alınan o ülkeye Türk akını!  40 bin Euro değerinde konut almak yetiyor!

Kuzey Makedonya'nın başkenti olan Üsküp'e Türk akını hız kesmeden devam ediyor. Paylaşılan detaylara göre ülkede oturum izni almak için 5 bin Euro sermayeli şirket kurmak ya da 40 bin Euro değerinde konut almak yetiyor. 

Türkiye’nin tek bir sorunu var, Türk Lirasının düzenli değer kaybetmesi!

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay, Türkiye’nin tek bir sorunu olduğunu belirterek, "Türk Lirasının düzenli değer kaybetmesi" dedi. İşte Özonay'ın X sosyal medya hesabından yaptığı o açıklama ve gelen yorumlar...

Öntürk Group İnşaat Ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Öntürk Group İnşaat Ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Naciye Öntürk tarafından kuruldu.

Bakırköy'ün tarihi binası Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık!

Bakırköy'ün İstanbul Caddesi'nde yer alan Simeonidis ailesine ait olduğu tahmin edilen tarihi bina, Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık.

Soytürk Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soytürk Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Sakat tarafından kuruldu.

Murat Öztürk Ura İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Öztürk Ura İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 25 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Öztürk tarafından kuruldu.

Rk Plaza İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Rk Plaza İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Güneş Bayram tarafından kuruldu.

Aktürk İmar İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aktürk İmar İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İstemi Kağan Aktürk tarafından kuruldu.

Moody’s Türk bankalarının görünümünü negatiften durağana çevirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s’tan Türk bankalarının görünümüne ilişkin olumlu bir adım geldi. Moody’s Türk bankacılık sektörünün görünümünün negatiften durağana çevirdiğini duyurdu

Seçimden sonra Türk Lirası'nı neler bekliyor? Ekonomide neler olacak? İşte uzmanlardan yorumlar...

Ekonomi yazarı Alaattin Aktaş, seçimlerde ‘yabancı yatırımcıya güven veren bir iktidar’ gelirse Türk Lirası’nın (TL) dolar karşısında ‘çok fazla’ değer kazanacağı bir ortam oluşabileceğini, hatta buna karşı önlem alınması gerekebileceğini belirtti.

Atatürk Havalimanı’nın yanında 433 bin metrekarelik fuar alanı yapılıyor! İnşaat başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı’nın yanında 433 bin metrekare büyüklüğe sahip olacak bir fuar alanı için inşaata başlandığını belirtti. İşte ayrıntılar...

Kırk Hafriyat İnşaat Kömür Madencilik Mermer Limited Şirketi kuruldu!

Kırk Hafriyat İnşaat Kömür Madencilik Mermer Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Bilbay tarafından kuruldu.

Cantürk Biraderler İnşaat iletişim Haberi

Cantürk Biraderler İnşaat iletişim

Cantürk Biraderler İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Murat Cantürk, Vahir Cantürk ve Ahmet Hamdi Cantürk ortaklığında kuruldu.

Cantürk Biraderler İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu

a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerindeveya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Namık Kemal Mahallesi Marmara Cad. Deniz Apt. No: 68...