07 / 05 / 2024

Çapa tarih olacak

Çapa tarih olacak

2007 yılında Maliye Bakanlığı, Çapa'daki İstanbul Tıp Fakültesi'ne yaptığı ''120 dönümlük alandan çıkın, yerine size Olimpiyat Stadı yanında bin 400 dönümlük bir alana modern hastane yapalım'' önerisinde bulunmuş.

Altın fiyatları tarihi seviyeyi geçti! İslam Memiş, gram altın 2.500 TL olacak dedi!  İşte o tarih...

Altın fiyatları son zamanlarda tarihi seviyeyi geçti. Altının ons fiyatı 2083 dolar olurken Altın ve piyasa analisti İslam Memiş, ''gram altın 2.500 TL olacak'' dedi.

Dolar 48 TL olacak! İşte o tarih resmen açıklandı

Amerikalı yatırım bankası Goldman Sachs’ın uluslararası döviz kurlarıyla ilgili yaptığı açıklamada Türk Lirası için de öngörüde bulundu. Dev bankanın Dolar/TL tahmini şaşırttı. İşte doların 48 Türk Lirası’nı göreceği o tarih.

Asgari ücrette son dakika! Zam için tarih belli oldu!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücretle ilgili kritik tarih de belli oldu. Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2024'te geçerli olacak asgari ücret için ilk toplantıyı 1 Aralık tarihinde yapacak. 

Dolar 60 TL olacak diyen Selçuk Geçer resmen tarih verdi! 

Dolar/TL kuru 18 Ekim itibariyle 28 lirayı geçerek rekor kırdı. Bu gelişmenin ardından yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den tarihi rekor geldi. Geçer ''dolar 60 TL olacak'' diyerek tarih verdi.

Bedava doğalgaz nisan ayında başlamıştı! Ne zamana kadar ücretsiz olacak? İşte o tarih açıklandı!

Nisan ayında başlayan ve ücretsiz 25 metreküp doğalgaz kampanyası büyük ilgi gördü. Bu kapsamda konut aboneleri için ilk 25 metreküp doğalgaz ücretsizdi. Peki bedava doğalgaz hangi tarihte bitecek? Bedava doğalgaz kampanyası ne zaman sona erecek? İşte o tarih...

Altında büyük deprem için tarih verildi! Gram altın o gün tam anlamıyla 2.500 TL olacak! Hazır olun

Orta Vadeli Program’ı (OVP) değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı altında bnüyük deprem için tarih verdi. Gram altının 2.500 lira olacağını söyleyen Memiş, yatırımcıları uyardı.

En düşük emekli maaşı 11 bin 500 TL olacak mı? Son dakika zam gelişmesi! Emekliler hemen bakın!

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı en düşük emekliye yapılacak zam oranına çevrilmişken, uzman isim rakam ve tarih vererek açıkladı. Peki en düşük emekli maaşı 11 bin 500 TL olacak mı?

Enflasyon ne zaman tek haneli olacak? Hükümet tarih verdi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Orta vadede tek haneli enflasyona gitmeyi öngörüyoruz. Bunun politikalarını adım adım Orta Vadeli Program'da görme imkanı olacak" ifadesini kullandı.

Altında rota oluşturuldu! Hatice Kolçak asıl yükseliş için hem tarih verdi! Gram altın bu kadar olacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak gram altın için dikkat çeken bir öngörüde bulundu. Altında rota oluşturuldu, hem tarih hem de rakam açıklandı. 

Bu yıl yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı o olacak! Uzmanlar hem rakam hem de tarih verdi...

Döviz kurlarındaki hareketlilikle birlikte emtia fiyatları yükselmeye başladı. Yatırımcılar altından sonra en çok gümüşe yatırım yaparken gümüşün ne kadar olacağını araştırmaya başladı. Peki gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları ne zaman yükselişe geçecek?

Dolar 30 TL olacak dedi, bir de üstüne tarih verdi. İşte o tarih

Ekonomist Selçuk Geçer, doların 30 TL olacağını dile getirerek bir de üstüne tarih verdi. İşte Geçer'in konuyla ilgili açıklamaları.

Altında baş döndüren rakam şimdi geldi! Necmettin Batırel şakkadanak açıkladı! Gram altın o tarihte 2.500 TL olacak!

Dolar yorumları gündemden düşmeyen Ekonomist Necmettin Batırel bu sefer de altın için baş döndüren rakamı açıklayarak tarih verdi. İşte gram altın o tarihte 2.500 TL olacak!

Euro o tarihte 30 TL olacak! Uzman isim resmen açıkladı! Kıyıda köşede elinde avucunda euro olanlar hemen baksın!

Yeni ekonomi yönetiminin  attığı adımlardan sonra rekor üstüne rekor kıran döviz kurları yakından takip ediliyor. Yatırımcılar euro ne kadar olacak? sorusunu araştırırken uzman isimden hem rakam hem de tarih açıklaması geldi. Kıyıda köşede elinde avucunda euro olanlar hemen baksın!

Çapa tarih olacak Haberi

Çapa tarih olacak



Çapa tarih mi oluyor


Maliye Bakanlığı'nın Çapa'daki İstanbul Tıp Fakültesi'ne yaptığı ''120 dönümlük bu alandan çıkın, yerine size Olimpiyat Stadı yanında 1400 dönümlük bir alana modern bir hastane yapalım'' önerisi, fakültenin akademik kurulunu ikiye böldü. Bir bölüm öğretim üyesi ''Yerimizde kalalım'' derken, bir bölümü ''Gidilebilir'' diye görüş bildirdi.


    Maliye Bakanlığı'nın önerisi, geçen çarşamba günü İstanbul Tıp Fakültesi'nin 14 Mart Amfisi'nde, 25-30 anabilim dalından yaklaşık 250 öğretim üyesinin katıldığı toplantıda tartışmaya açıldı. Fakültenin taşınmasını isteyen üyeler, ''Fiziki şartlar yetersiz. Deprem riski de var. Güçlendirme de sorunu çözemeyecek. Gitmemiz daha iyi olur'' dediler. 

    Adının açıklanmasın istemeyen bir akademik kurul...