06 / 05 / 2024

Çapakçur Vadisi projesi

Çapakçur Vadisi projesi

Bingöl Belediyesi proje ekibi tarafından hazırlanan Çapakçur Vadisi Projesi, Özel Kalem Dergisi'nin geleneksel olarak düzenlediği 7. yerel yönetim ödüllerinde kentsel tasarım projesi ödülüne layık görüldü.

Türk fındığı için tanıtım atağı! Hedefte 15 yeni ülke var!

Dünyada kalitesiyle birinci sırada yer alan Türk fındığı için yeni bir tanıtım atağının startı verildi. Buna göre, hazırlanan  Giresun Ticaret Borsasınca hazırlanan Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) projesi kapsamında hedef pazarlar arasına 15 yeni ülkeyi dahil etme

Düşler Vadisi'nde kısmi geçici kabul yapıldı! 

Emlak Konut GYO projelerinden Düşler Vadisi kapsamında 0 Ada 3202 Parselde yer alan bazı blokların kısmi geçici kabulü yapıldı. İşte Düşler Vadisi projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu!

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası UR-GE projesi çerçevesinde ilk yurt dışı iş gezisi organizasyonunu Amerika Birleşik Devletleri'ne gerçekleştirdi. 

Bingöl Çapakçur Vadisi Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bingöl Çapakçur Vadisi Millet Bahçesi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Düşler Vadisi, Giresunspor'un sponsoru oldu!

İstanbul Anadolu Yakası Riva'da hayata geçirilen Düşler Vadisi projesi, Giresunspor'un sponsoru oldu...

Filyos Vadisi Projesi meclis gündeminde!

Filyos Vadisi Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Fetrek Çayı ve Sultanlar Vadisi Projesi mecliste!

Fetrek Çayı ve Sultanlar Vadisi Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Filyos Vadisi Projesi TBMM'de!

Filyos Vadisi Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Düşler Vadisi projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Sular Vadisi projesi atıl hale geldi!

Bursa Yeni Mahalle'de inşa edilen Sular Vadisi projesi kaderine terk edildi. Atıl vaziyette olan milyonluk projenin birçok yerinde kırılmalar oluştu. 

Düşler Vadisi Riva'da yüzde 5 peşinatla villa sahibi olma fırsatı!

‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ kampanyası kapsamına Emlak Konut güvencesiyle ve Yılmaz İnşaat imzasıyla Riva’da hayata geçirilen Düşler Vadisi projesi de dahil edildi. Cazip fırsatların sunulduğu projede alıcılar, taksit ödemelerine 3. yılda başlarken yüzde 5 peşinatla villalara sahibi olabiliyor. 

Galatasaray'a Riva piyangosu!

Sarı-kırmızılı kulübün Emlak Konut ile birlikte gerçekleştirdiği 'Düşler Vadisi' projesi tavan yaptı, 509 konutluk ilk etapta 430 villa satıldı...

Emlak Konut Düşler Vadisi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Düşler Vadisi projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Çapakçur Vadisi projesi Haberi

Çapakçur Vadisi projesi

Türkiye'nin yerel yönetimler Oscar'ları olarak bilinen Özel Kalem Dergisi tarafından düzenlenen 7. yerel yönetim ödülleri töreni İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak Kampüsü'ndeki Süleyman Demir el salonunda yapıldı. Bingöl Belediyesi Çapakçur Vadisi Projesi ile kentsel tasarım kategorisinde yılın belediyesi seçildi. 14 farklı kategoride ödülün sahiplerini bulduğu törende kentsel tasarım kategorisinde Çapakçur Vadisi Projesi ile Belediye Başkanı Yücel Barakazi, şehrin kalkınmasına ve yeniden tasarlanmasına yön veren çalışmalarından dolayı ödüle layık görüldü. 


Toplam 19 ödülün verildiği törende konuşan Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri kurucusu Erengül Bilenser, "Güzel bir Türkiye, güzel işler yapmaya kendilerini adamış yerel yöneticilerle mümkün, biliyoruz. Yerel yöneticilerimizi alkışlamaktan ve Türkiye adına onlara teşekkür etmekten onur duyuyoruz" dedi. 


İddialı proje Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi ise, "Kentlerin gelişimi, kentsel ihtiyaçlarının ve yaşamsal...