14 / 05 / 2024

Capatect ısı yalıtım

Capatect ısı yalıtım

Çevre ve insan sağlığına duyarlı Filli Boya Yalıtım, Capatect Isı Yalıtım Sistemi için geliştirilmiş ECOTECH Isı Yalıtım Sıvası ile ekolojik dengeyi korumaya devam ediyor...

Isı yalıtımı ile faturalardan tasarruf etmek mümkün!

Doğalgaz faturasının bütçelerdeki payının artacağı kış mevsimi yaklaşırken Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri, ‘DOĞRUSU’ kampanyasıyla binalarda ısı yalıtımının önemine dikkat çekiyor.

Braas Çatı Sistemleri'nden güçlü ısı yalıtım çözümü!

Braas Çatı Sistemleri, çatılarda enerji verimliliğini artırmak için sunduğu güçlü ısı yalıtım çözümü Thermomanto Sistem’in 12 cm. kalınlığındaki yeni versiyonunu lanse etti.

Canpa’dan üniversitelilere ''ısı yalıtımı'' eğitimi!

Türkiye’nin öncü yalıtım firmalarından Canpa, üniversite - özel sektör iş birliği kapsamında Başkent Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencilerine ısı yalıtımı konusunda eğitim verdi.

Baumit ısı yalıtımında sigorta güvencesi sunuyor!

2016’da dış cephesini ısı yalıtımı yaptırıp binalarının enerji performansını artırarak EKB almak isteyenler için Baumit, ürün kalitesinin yanı sıra sigorta güvencesi ile de özel bir hizmet paketi sunuyor.

Isı yalıtım projeleri tasdik ücreti 2016!

Isı yalıtımı için belediyeye müracaat edilerek projenin tasdik edilmesi gerekli oluyor. Tasdik için belediyeye belli oranlarda ücret ödemesi de yapılıyor. Peki, ısı yalıtım projeleri tasdik ücreti 2016 ne kadar?

Emrullah Eruslu: Isı yalıtımı yapılarak fatura düşürebilir!

Dondurucu soğukların etkisini hissettirmesi, akıllara doğal gaz faturalarını ve ısınma masraflarını getirdi. Isı Yalıtım Sanayicileri Derneği Başkanı Emrullah Eruslu, "Vatandaş ısı yalıtımı yaparak faturayı düşürebilir" dedi

Baumit ile kış aylarında doğru ısı yalıtımı!

Baumit, uygun teknik özellikte ve doğru uygulanan bir dış cephe ısı yalıtım sisteminin, özellikle kış aylarında iç mekanlarda sağlıklı bir yaşam alanı sağlayacağının altını çiziyor.

Mantolamada kullanılan ısı yalıtım malzemesine dikkat!

Zorunluymuş gibi gösterilen mantolama adı altında yapılan ısı yalıtımında kullanılan malzemeler sebebiyle, kanserojenle kaplanmış bir binada, yangın tehlikesiyle de karşı karşıya kalabilirsiniz.

Baumit’in en çok tercih edilen sistemi: Star Isı Yalıtım Sistemi!

Baumit, gerek yeni konut, ofis, AVM, hastane, otel, yurt, vb. projelerine; gerekse renovasyon projelerine ısı yalıtım sistemlerinin yanı sıra su yalıtım ürünleri, karo yapıştırıcıları ve özellikle otopark alanları için sıva sistemleri ile her alanda çözüm

Capatect ısı yalıtımında gereksiz masraftan kurtarıyor!

Capatect, ısı yalıtımı yaptıracak olanları gereksiz masraftan kurtaracak “Termal Kamera” hizmetini ücretsiz olarak sunuyor. "Termal kamera" hizmeti, sıcaklık ölçüm özelliği ile binaların yalıtım ve ısı sorunlarını ortaya çıkarıyor.

Binalarda ısı yalıtımıyla ilgili standartlar uygulanamıyor!

Binalarda ısı Yalıtım kuralları ile ilgili standartlar, Resmi Gazete’de yayınlanmadığı için uygulanamıyor. Bu durum enerji kullanımını arttırıyor.

Konutların kentsel dönüşümünde ısı yalıtımına dikkat edilmeli!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği, kentlerdeki yerleşimin daha iyi hale getirilmesi amacıyla kutlanan Dünya Konut Günü'nde kışın ısınma maliyetinin en önemli faktör olan binalardaki ısı yalıtımına dikkat çekti.

Kentsel dönüşümde binalardaki ısı yalıtımına dikkat!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği, kentlerdeki yerleşimin daha iyi hale getirilmesi amacıyla kutlanan Dünya Konut Günü’nde kışın ısınma maliyetinin en önemli faktör olan binalardaki ısı yalıtımına dikkat çekti.

Capatect ısı yalıtım Haberi

Capatect ısı yalıtım


Gezegenimizi ekonomik ve ekolojik açıdan geri dönüşü olmayan felaketlere sürüklemesi öngörülen iklim değişikliği ile mücadele etmek için artan karbon emisyonlarını azaltmamız gerekiyor. Binalarımızda ısı yalıtımı uygulaması ile karbon emisyonlarını azaltmak mümkün. Satın alınan her ürünün bir karbon ayak izi olduğundan, ısı yalıtımda sürdürülebilir ürünleri ve şirketleri tercih etmek,  iklim değişikliği ile mücadelede önem taşıyor.


Standart EPS levhalara göre %20 daha yüksek ısı yalıtım performansına sahip Capatect Dalmaçyalı Isı Yalıtım Levhaları ile levha kalınlığını arttırmadan daha yüksek bir ısı yalıtım performansı sunan Filli Boya, Capatect Dalmaçyalının üstün performansını çevre dostu ısı yalıtım sıvası Capatect ECOTECH ile birleştiriyor. Sunduğu çevreci ve verimli ürünler ile iklim değişikliğiyle mücadelesine devam ediyor.


Levhasından yapıştırıcısına, sıvasından son kat kaplama ve boya ürünlerine kadar, birbirleri ile...