09 / 05 / 2024

Cargill 19 ülke hizmet

Cargill 19 ülke hizmet

Cargill, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'daki 19 ülkeye Türkiye'den hizmet verecek. Bölgedeki organizasyon İstanbul başta olmak üzere Dubai, Kazablanka, Cezayir ve Kahire'deki 5 merkez aracılığıyla yürütülecek

Ülke tarihinin en pahalı Ramazan ayı! Fiyatlardaki yıllık değişim herkesin ağzını açık bıraktı!

Gıda fiyatlarının 2023’ün ilk üç ayında yüzde 19,5 oranında, son bir senede de yüzde 111,9 oranında arttığı ülke tarihinin en pahalı gıda fiyatlarıyla Ramazan ayını karşıladı.

ABD’den olağanüstü önlem uyarısı! Hazine Bakanı tarih verdi kritik gün 19 Ocak! ABD temerrüde mi düşecek?

ABD, borç limitine ulaşmak üzere. Bunun için beklenen tarih ise oldukça yakın. Önlem alınmazsa ABD’de 19 Ocak günü borç limitine ulaşılmış olacak ve ülke temerrüde düşecek. Piyasaların gözü ABD’den gelecek adımlarda. ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, Temsilciler Meclisinden borç limitinin artırılmasın

24 ilde Covid-19 Takip Merkezi açılacak!

Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan son dakika açıklamaya göre; Türkiye genelinde 24 ilde covid-19 takip merkezi açılacak. İlk olarak Ankara ve Eskişehir'de açılan  olan merkezler kısa zamanda ülke genelinde hizmete girecek.

Onlarca ülke emlak vergisini ödemelerini erteledi!

Dünyada vergi idareleri COVID-19'un tahribatı düşürmek amacıyla geleneksel yöntem olarak vergi ödemelerini erteledi. İşte ülke ülke yapılan vergi düzenlemeleri...

RE/MAX Türkiye Ekibi en çok ofis açan ülke oldu!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını döneminde gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği birçok inovasyon ile ses getiren RE/MAX Türkiye Ofisi 43 ülke arasında en hızlı büyümeyi gösteren ülke olarak Avrupa 1.si oldu.

COVID-19 sonrası gayrimenkul sektörünü neler bekliyor?

İstinye Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Levent Sümer, COVİD-19’un ülke ekonomilerini etkilerini ve koronavirüs sonrası gayrimenkul sektöründe yaşanacak gelişmelerle ilgili dikkat çekici tespitlerde bulundu.

Konut fiyatları yüzde 19,39 arttı!

2018 yılında ülke genelinde 1 milyon 375 bin 398 konut satıldı. Ancak konut fiyatları ise yüzde 19,39 arttı. İstanbul‘da konut yüzde 4,91 değerlendi.

Türkiye'deki emlak yatırımlarında amortisman süresi 19,5 yıl!

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Aralık ayında bir önceki aya göre yüzde 0,02 azalırken, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 5,79 oranında artış kaydetti. Aralık ayında amortisman süresi ülke düzeyinde 19,5 yıl, yıllık brüt getiri oranı ise yüzde 5,24 olarak açıklandı. 

EMITT Fuarı bu sene 19. kez düzenlenecek!

19'uncu kez düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, kapılarını bugün açıyor. Fuara 70'i aşkın ülke, 4 bin 500'ü aşkın kurum, kuruluş ve belde katılacak.

İstanbul Ülke Yapı Denetim Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Ülke Yapı Denetim Anonim Şirketi, İsmail Akman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Hendem Caddesi'nde kuruldu.

Arçelik Afrika pazarındaki ülke sayısını 39’a çıkardı!

Afrika’da ürün sattığı ülke sayısını 19’dan 39’a, kıtada Arçelik’in ihracattaki payını da yüzde 3.5’ten yüzde 14.5’e yükselten Koç Topluluğu, yeni hedefini Güneydoğu Asya olarak belirledi

Cargill 19 ülkeye Türkiye üzerinden hizmet verecek!

Cargill, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'daki 19 ülkeye Türkiye'den hizmet verecek. Bölgedeki organizasyon İstanbul başta olmak üzere Dubai, Kazablanka, Cezayir ve Kahire'deki 5 merkez aracılığıyla yürütülecek

Trabzon’da İpek Yolu Zirvesi 17-19 Ekim’de düzenlenecek!

Trabzon’ da, 17-19 Ekim’de yapılacak İpek Yolu Zirvesi’ne Çin’ den Bangladeş’e, Hindistan’ dan Yunanistan’a kadar 22 ülke katılacak. Resmi temaslarla birlikte işadamları karşılıklı görüşmeler yapacak...

Cargill 19 ülke hizmet Haberi

Cargill 19 ülke hizmet

ABD'li gıda devi Cargill, Türkiye'nin de içinde yer aldığı Ortadoğu ve Kuzey Afrika'daki 19 ülkeyi kapsayan geniş bir pazara İstanbul'dan hizmet verecek. Cargill'in yeni organizasyonu, firmanın bu bölgelere hizmet veren kakao & çikolata, kıvam verici çözümler, nişasta ve tatlandırıcı, rafine yağlar ve Suudi Arabistan'daki Ortadoğu Gıda Çözümleri Şirketi (Middle East Food Solutions Co.- MEFSCO) ortaklığında çalışan satış ve teknik destek ekiplerini tek çatı altında birleştirdi. Bundan sonraki dönemde bölgeye verilecek ürün ve hizmetler, İstanbul merkezli olmak üzere Dubai, Kazablanka, Cezayir ve Kahire'deki 5 merkez aracılığıyla gerçekleştirilecek. Ortadoğu ve Kuzey Afrika'daki hızla gelişen gıda sektörüne cevap verebilmek için bölgede hedef büyüten Cargill, bu amaçla 8-11 Kasım'da Dubai'de düzenlenen Gulfood Gıda Fuarı'na katıldı. 


12 ÜRÜN GELİŞTİRDİ 

Bölgede özellikle ambalajlı gıda, içecek ve ev...