25 / 05 / 2024

Carl\'s Jr şubeleri

Carl\'s Jr şubeleri

Carl's Jr yıl sonuna kadar 7 şubeye, 5 yıl içerisinde ise 50 şubeye ulaşacak

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı nedeniyle ikinci kez hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı suçlamasına yönelik süren davanın duruşmasında ikinci defa hakim karşısına çıktı. Trump Jr, savunma tarafının ilk tanığı olarak ifade verdi. Trump Jr, verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

ABD eski Başkanı Trump'ın oğlu Trump Jr. 'emlak dolandırıcılığı' davasında ifade verdi!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr. haklarındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

Happy Moon's yıl sonuna kadar 13 şube açacak!

Happy Moon’s Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aymutlu, koronavirüs salgını sürecini fırsata çevirmek amacıyla gerçekleştirdikleri yatırımlara ilişkin konuştu. Aymutlu, yeni açılacak şubeleri açıkladı.

Atakule GYO'nun esas sözleşme değişikliği onaylandı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın esas sözleşmesinin Sermaye ve Paylar başlıklı 7.maddesinin yeni şekli ve şirketin merkez ve şubeleri başlıklı 3.maddesinin yeni şekli onaylandı. 

12. Ulaştırma Kongresi 24 Mayıs'ta!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana ve İstanbul şubeleri birlikte yürüttüğü 12. Ulaştırma Kongresi 24 Mayıs Çarşamba günü yapılacak.

Reysaş GYO esas sözleşme tadili için SPK'ya başvuru yaptı!

Reysaş GYO esas sözleşmesinin "Şirketin Merkez ve Şubeleri" başlıklı 3.maddesinin tadili için SPK'ya başvuru yaptı.

İbrahimovic, şatosunu sattı!

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Paris Saint Germain'in İsveçli forvet oyuncusu Zlatan İbrahimovic, İsveç'in Malmö kentindeki şatosunu buz hokey oyuncusu Carl Söderberg'e sattı.

TOKİ Gaziantep Konutları başvuruları 15 Mayıs'ta sona erecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde yaptırdığı 1154 konut için 3 günde 5 bin 35 başvuru yapıldı.Gaziantep’teki Halk Bankası şubeleri aracılığıyla yürütülen başvurular 15 Mayıs'ta sona erecek.

Sırmasion'un hedefi 7 mağazaya ulaşmak!

Sırmasıon, gümüşte Ercuis, porselende Limoges, Lalique, Cristallerie de Montbronn, Carl Rotter, Galant, Griffe gibi dünyanın önde gelen markalarını bünyesinde topladı. Sırmasion'un hedefi 7 mağazaya ulaşmak...

Carl's Jr Kadıköy şubesi açıldı!

Kadıköy'de Fast-Casual restaurant Carl's Jr. 8. şubesini dün Kadıköy Bahariye şubesi olarak; General Asım Gündüz Caddesi (Boğa Meydanı'nda) açtı. Carl's Jr. ilk şubesini Şişli Cevahir AVM'de açmıştı...

Carl's Jr Restoran 8.Şubesini Kadıköy'de açtı!

Carl's Jr. ilk olarak Güney Kaliforniya'da sosisli sandviç arabası olarak satışa sunulan daha sonrasında arabaya servis barbekü büfesi olarak büyüyerek bugünlere gelen Carl's Jr. 8. şubesini dün Kadıköy'de açtı.

Adana'da Planlama Süreci ve Kentleşme paneli düzenlenecek!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) inşaat Mühendisleri Odası (İMO), Şehir Plancıları Odası (5PO) ve Mimarlar Odası Adana Şubeleri, "Adana'da Planlama Süreci ve Kentleşme" konulu panel düzenleyecek.

New York Times, İETT metrobüs hattı için İstanbul'da!

New York Times gazetesi muhabiri Landon Thomas Jr. , İETT'yi ziyaret ederek Genel Müdür Mümin Kahveci'den metrobüs hakkında bilgi aldı. Gazeteciler, Zincirlikuyu metrobüs istasyonunda gerçekleşen görüşmenin ardından metrobüs hattında teknik geziye katıldı

Carl\'s Jr şubeleri Haberi

Carl\'s Jr şubeleri

Ceylan Holding'in veliahtı Murat Ceylan Amerikalı Carl's Jr markasını Türkiye'ye getirdi. Murat Ceylan yıl sonuna kadar 7 şube açacaklarını 5 yıl sonunda ise 50 şubeye ulaşacaklarını...