04 / 05 / 2024

Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi

Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi

İstanbul Anadolu yakasının ilk metrosu olma özelliğini taşıyan Kadıköy - Kartal metro hattı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 17 Ağustos Cuma günü, saat 15:30’da Kadıköy Meydanı’nda düzenlenecek bir törenle açılacak

İçerenköy Carrefour arazisinde başlatılan 1.402 konutluk yeni projede kapalı satış başladı!

Kalyon Kentsel Proje Yatırımları'nın iştiraki Kozyatağı İnşaat'ın İstanbul Ataşehir İçerenköy'deki Carrefour arazisinde inşa edeceği yeni projesinde kapalı satışlar başladı. Kalyon ve Gülaylar Group'un ortak yürüttüğü satışta metrekare fiyatlar 3 bin 600 dolardan başlıyor. 

Kozyatağı İnşaat'tan İçerenköy Carrefour arazisine 1.402 konutluk yeni proje!

Kozyatağı İnşaat, İstanbul Ataşehir İçerenköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 6 milyar 178 milyon 563 bin TL'ye mal olması beklenen Kozyatağı İnşaat Ataşehir projesi İçerenköy Carrefour arazisinde yükselecek.

 Sodexo kart kullanıcılarına büyük indirim! Son bir yılda kartla alışveriş yapanlara 22 milyon liralık indirim!

Çok sayıda kategoriden ve markadan alışveriş imkanı sağlayan Sodexo, kullanıcılarına çeşitli indirimler sunuyor. Şirket, bugüne kadar yaptığı iş birlikleri ve kampanyalar ile son 1 yılda kullanıcılarına toplamda 22 milyon lira tutarında indirim sağlamış oldu.

Kadın modasına yön verecek yeni nesil bir alışveriş merkezi doğuyor: Sentez Mermer AVM Merter’de açılacak!

İstanbul Merter’de tekstil ve hazır giyim alanında hizmet verecek yeni bir alışveriş merkezi faaliyete geçecek. Mimar Şükrü Gürsoy tarafından tasarlanan ‘Sentez Mermer’ AVM, 24 bin metrekarelik büyüklüğü ile en kapsamlı yeni nesil kadın alışveriş merkezi olacağı belirtiliyor.

ParamKart'tan Babalar Günü fırsatı: Giyim, ayakkabı ve aksesuar alışverişlerinde yüzde 25 nakit iade ediliyor!

ParamKart, Babalar Günü'ne özel fırsatı duyurdu. Kampanya kapsamında, Babalar Günü'ne özel, ParamKart’la yapılacak giyim, ayakkabı ve aksesuar alışverişlerinde yüzde 25 nakit iade imkanı sunuluyor. İşte ayrıntılar...

İş Bankası'ndan büyük kıyak! Market alışverişinizi yapmadan tek tıkla katılın!

İş Bankası'ndan hızlı fırsat geldi. Market alışverişine tek tıkla katılın ve büyük avantajları yakalayın!.. İşte ayrıntılar...Hemen bakın...

Duyan duymayan kalmasın! Ziraat Bankası yılın kampanyasını başlattı! Alışverişleriniz bedavaya gelecek!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası çok konuşulacak bir kampanya başlattığını duyurdu. Kampanya kapsamında 10 bin lira ve üzeri alışverişlerde 1500 lira indirim uygulanacağı açıklandı.

Akbank kredi kartları ile gıda ve market alışverişlerinde yüzde 20 indirim fırsatı!

Akbank kredi kartları Axess ve Wings sahiplerine özel ayrıcalıklı ve yüzde 20’ye varan indirim imkanları sunuyor. Market ve gıda alışverişlerini kapsayan kampanyalar 30 Nisan’a kadar devam edecek.

Sevgililer Günü’ne özel tüm ürünlerde yüzde 65 indirim! 4990 TL üzeri alışverişe altın pırlanta bileklik hediye…

Sevgililer Günü’ne özel tüm ürünlerde yüzde 65 indirim! 4990 TL üzeri alışverişlerinize altın pırlanta bileklik hediye ediliyor. İşte ayrıntılar…

Aris Pırlanta’da görülmemiş kampanya! Yılbaşı alışverişinde pırlantalı kolye hediye! 30 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Yılbaşına saatler kala, eşine henüz yeni yıl hediyesi almamış erkekleri mutlu edecek kampanya Aris’ten geldi. Aris Pırlanta’da belli miktarda alışveriş yapanlara pırlantalı kolye hediyesi var.

Yılbaşı alışverişi yapacaklar mutlaka okuyun! Siber Güvenlik Uzmanı uyardı! Türlü türlü yöntemleri var!

Peki online alışveriş yaparken nelere dikkat etmeli? İşte yeni yıl alışverişi yaparken siber dolandırıcıların tuzağına düşmek istemeyenler için 10 kritik öneri!

Tüm altın takılarda online alışverişlerde ekstra yüzde 15 indirim! Fırsat üstüne fırsat! Altınbaş 3 Kasım fiyat listesi

Altınbaşta tüm altın kolyei yüzük, kpe ve bilekliklerde yüzde 48'e varan indirim fırsatı başladı. Bu indirime ek olarak online alışverişlerde sepette yüzde 15indirim daha yapılıyor. Peki Altınbaş altın küpe, kolye, yüzük ve bileklik fiyatları ne kadar? 

Colins’ten 200 TL’lik alışverişe ikinci alışverişte yüzde 20 indirim! ! 28 Eylül 2022 Colins fiyat listesi!

Jean pantolonların yanı sıra gündelik kıyafetlerin vazgaçilmez adresi Colins yeni bir kampanyaya imza attı. Colins jeans’tan 200 liralık alışverişinizde bir sonraki alışverişinizde geçerli olmak üzere yüzde 20 indirim kuponu hediye ediliyor.

Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi Haberi

Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi

Ertesi gün, hem metronun açılışı hem de Ramazan Bayramı Carrefour İçerenköy’de karnaval tadındaki birbirinden renkli etkinliklerle kutlanacak. 18 Ağustos günü Kozyatağı durağında inecek yolcular, trio grubunun keyifli performansı ile karşılanacak. Kozyatağı metro durağı ve Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi’nin meydan, cadde ve sokaklarında gerçekleşecek kukla dans, akrobat gösterileri, jonglör, sihirbaz, maskot bando takımı, patenli kızlar, yürüyen kemanlar, davul adamların kortej takımı ve marakaslı kızların gösterileri alışveriş merkezi ziyaretçilerine keyifli saatler yaşatacak. Dileyen misafirler Kozyatağı metro durağından alışveriş merkezine gidecek ücretsiz müşteri servislerini kullanabilecekler.


Ramazan ayında birbirinden renkli eğlencelerle misafirlerini ağırlayan Carrefour İçerenköy, 18 Ağustos Cumartesi, arefe günü yine geleneksel etkinliklerle Ramazan Bayramı coşkusu yaşatacak. Karagöz-Hacivat gölge oyunu, fasıl dinletileri ve çocuk atölye çalışmaları gün boyu devam edecek. Metro açılışı ve bayram...