04 / 05 / 2024

Carrefoursa AVM Karşıyakaya nasıl gidilir

Carrefoursa AVM Karşıyakaya nasıl gidilir

Carrefoursa AVM Karşıyaka, hafta içi hergün saat 09:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefoursa Karşıyaka Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Carrefoursa AVM Karşıyaka bayramda kaçta açılır?

Samsung Galaxy S22 Ultra'ya Carrefoursa'dan karşı konulamaz indirim! En güçlü işlemcili Samsung telefonunu kaçırmayın!

Carrefoursa'da Galaxy S22 Ultra için özel indirimler! Hemen sipariş verin ve en güçlü işlemcili Samsung telefonu indirimli fiyatlarla satın alın.

Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya Carrefoursa'dan karşı konulamaz çılgın indirim! Stoklar tükenmeden yetişen yaşadı!

Carrefoursa, popüler Xiaomi Redmi Note 10 Pro akıllı telefonunu indirimli bir fiyata satışa sunuyor! Stoklar tükenmeden kendi akıllı telefonunuzu Carrefoursa'dan satın almak için bu fırsatı kaçırmayın!.. İşte 11 Nisan 2023 fiyat listesi...

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.

Karşıyaka’da 149 adet AVM dükkanı icradan satılıyor! İhale bedeli 7 milyon 850 bin TL!

İzmir Karşıyaka’da Ege Park Mavişehir AVM'de 149 adet dükkan icradan satışa çıkarıldı. 7 milyon 850 bin TL olan ihale 20 Şubat 2023’te saat 09.00’da gerçekleştirilecek.

AVM'ler ve markalar karşı karşıya!

Yılda 4 milyar TL’yi aşan ortak gider faturaları, markalar ile AVM’leri karşı karşıya getirdi. Giderlerin azalmasına rağmen yaptıkları ödemelerin azalmadığını ve şeffaf davranılmadığını belirten markalar, durumun suiistimal edildiğini söylüyor. 

Next Level AVM Kar Spor’u bünyesine kattı!

Next Level AVM son olarak Türkiye’nin kayak, snowboard, outdoor, kamp ve spor malzemeleri markası Kar Spor’u bünyesine kattı.

AVM kiracıları ikinci dalgayı nasıl karşıladı?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında ikinci dalga yaşanıyor.  İsfanbul Alışveriş Caddeleri Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, yaptığı açıklamada AVM'de faaliyet gösteren kiracıların ikinci dalgayı hazırlıklı karşıladıklarını dile getirdi. 

Evidea Bursa CarrefourSA AVM mağazası açılıyor!

7 Mayıs'ta Meydan İstanbul'da, 1 Haziran'da AtlasPark AVM'de yeni mağazalarının kapılarını açan Evidea, yakında Bursa CarrefourSA AVM mağazasını da hizmete sunacak...

İstanbul'daki 2 dev AVM satışa çıkarıldı!

İstanbul’da 6 katlı 100 bin metrekare büyüklükte alana sahip olan AVM 3 milyar 750 milyon liraya, 4 katlı 60 bin metrekare büyüklüğündeki AVM ise 1 milyar 750 milyon liraya satışa çıkarıldı. Peki bu AVM'ler hangileri?

Kira tartışması AVM’ler ile markaları karşı karşıya getirdi!

Henüz kapatma kararı almayan AVM’ler ile mağazalarını kapatan markalar kira konusunda karşı karşıya geldi. Markalar, AVM’lere “kira almayın” çağrısında bulunurken, AVM’ler ise bazı markalardan kapatmayın baskısı gördüğünü belirtti…

Altınyıldız Classics Karşıyaka Hilltown AVM'de mağaza açtı!

Altınyıldız Classics, Karşıyaka Hilltown AVM'de mağaza açtı. Altınyıldız Classics, yeni konseptiyle hizmet verecek.

İzmir'de Hilltown Karşıyaka AVM açıldı!

İzmir’de Hilltown Karşıyaka AVM açıldı. Hilltown Karşıyaka, büyük açılışla ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Açılışa özel gösteriler, 29 Ekim’e kadar devam edecek…

CarrefourSA market sayısını 640'a çıkarıyor!

CarrefourSA 120 milyon TL yatırım yapıyor. Gıda perakende zinciri 612 olan market sayısını 640'a çıkarıyor.

Carrefoursa AVM Karşıyakaya nasıl gidilir Haberi

Carrefoursa AVM Karşıyakaya nasıl gidilir

Carrefoursa Karşıyaka Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Carrefoursa AVM Karşıyaka, hafta içi hergün saat 09:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefoursa Karşıyaka Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Carrefoursa AVM Karşıyaka bayramda kaçta açılır?


Carrefoursa AVM Karşıyaka bayram mesaisi:

Carrefoursa AVM Karşıyaka, Kurban Bayramı'nın 1. günü saat 14:00'de açılıyor, akşam saat 22:00'de kapanıyor. Bayramın diğer günleri ise 09:00 ile 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor


Carrefoursa AVM Karşıyaka'ya nasıl gidilir?


Carrefoursa AVM Karşıyaka iletişim bilgileri:

Adres: Cahar Dudayev Bulvarı, 9010 Yalı, Karşıyaka, İzmir

Telefon: 90 232 398 2100

Ceren...