15 / 05 / 2024

CarrefourSA Bahçepark avm

CarrefourSA Bahçepark avm

CarrefourSA BAHÇEPARK Çocuk Kulübü 2013’ ün son aylarına girerken, yeni yıl atölyelerinin ve tematik workshopların gerçekleştirileceği alan, BAHÇEPARK Çocukları için sanatın ve eğlencenin en hareketli adresi olacak...

Deniz GYO Bahçeşehir 3.Cadde AVM yıl sonu değerleme raporu!

Deniz GYO'nun portföyünde yer alan "İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Hoşdere Mahallesi Başakşehir 2.Kısım 3.Cadde AVM"deki 42 adet  Bağımsız Bölüme" ilişkin hazırlanan 2020 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. 

Evidea Bursa CarrefourSA AVM mağazası açılıyor!

7 Mayıs'ta Meydan İstanbul'da, 1 Haziran'da AtlasPark AVM'de yeni mağazalarının kapılarını açan Evidea, yakında Bursa CarrefourSA AVM mağazasını da hizmete sunacak...

Kayseri'de AVM rantına karşı Hava İkmal Millet Bahçesi projesi!

'nin ihalesi yapıldı. Bir milyon 260 bin metrekare alan rant savaşına kurban gitmedi. Millet bahçesi projesi, Kayseri'nin belediyecilikte şanslı şehirlerden olduğunu gösteriyor.

Deniz GYO Bahçeşehir 3. Cadde AVM 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan "İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Hoşdere Mahallesi Başakşehir 2.Kısım 3.Cadde AVM"deki 44 adet Bağımsız Bölüme" ilişkin hazırlanan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Gülaylar CarrefourSA'nın Kozyatağı'ndaki arsasında projeye başlıyor!

CarrefourSA'nın ilk mağazasının açıldığı Kozyatağı'ndaki alanda Gülaylar yeni bir projeye başlayacak. Mevcut AVM'yi genişletip yenileyecekler. CarrefourSA'nın mağazası kalacak çünkü uzun süreli bir kira kontratı var...

İzmir İstinye Park AVM için toplantı yapılacak!

İzmir Balçova Mevkiide Bahçelerarası Mahallesi'nde hayata geçirilen İzmir İstinye Park AVM için toplantı yapılacak. İDK Toplantısı 21 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

Tekinalp Holding'ten eski TIR parkına AVM!

Mahmutbey-Bahçeşehir yolundaki eski TIR parkına Tekinalp Holding tarafından outlet alışveriş merkezi yapılıyor. 65 bin metrekarelik alana sahip AVM’nin Mart 2019’da açılması planlanıyor.

Keleşoğlu Holding'ten Bahçeşehir'e lüks AVM!

Florya'dan Küçükçekmece'ye ve hatta Yakuplu'ya kadar İstanbul genelinde çeşitli projeleri bulunan Keleşoğlu Holding Bahçeşehir'e lüks AVM yapacak..

Bahçeşehir Gölet projesinde son durum!

Bahçeşehir Gölet’inin hemen yanında inşatına başlanılan Bahçeşehir Park AVM'ye 3 bin metrekarelik Survivor parkuru yapılacak. 1 milyon dolarlık parkurla ziyaretçi sayısının daha da artması bekleniyor.

CarrefourSA Bayrampaşa AVM satıldı!

Bayrampaşa'nın ilk alışveriş merkezi olan CarrefourSA için satış işlemi gerçekleştirildi. Bayrampaşa CarrefourSA'nın satışı 28 Şubat 2018 Çarşamba günü yapıldı. 

CarrefourSA'nın İçerenköy'deki arazisini Gülaylar aldı!

Gülaylar Group, Bainbridge Holding'in sahip olduğu İçerenköy CarrefourSA AVM'yi 269 milyon Euro bedelle satın aldı.. 

Deniz GYO Bahçeşehir 3.Cadde AVM 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO Bahçeşehir 3.Cadde AVM 2017 değerleme raporunu yayınladı.

CarrefourSA İçerenköy AVM Gülaylar'a devredildi!

İstanbul İçerenköy’de bulunan pek çok yatırımcının markajına giren CarrefourSA AVM için devir işlemleri başlayacak. CarrefourSA İçerenköy AVM Gülaylar'a devredildi.

CarrefourSA Bahçepark avm Haberi

CarrefourSA Bahçepark avm

CarrefourSA BAHÇEPARK Çocuk Kulübü, 2 ay sürecek yepyeni bir serüvenle sizlerle. 2013’ün son aylarına girerken,  yeni yıl atölyelerinin ve tematik workshopların gerçekleştirileceği alan, BAHÇEPARK Çocukları için sanatın ve eğlencenin en hareketli adresi olacak. 


Eylül-Ekim programında “Bir Kültür Mozaiği” temasıyla mozaik sanatını arkeolojik bulgular ışığında tanıyan BAHÇEPARK Çocuk Kulübü üyeleri; rengin, ışığın, gölgenin ve formun en tabii hallerine iki aylık yoğun bir süreçle şahit oldular. Mozaik sanatına yaratıcı atölyelerle interaktif olarak dokunan çocuklar, süreç içerisindeki tüm yaratımlarını bir sergiyle taçlandırarak en büyük mükafatlarını almaya hazırlanıyorlar. BAHÇEPARK Alışveriş Merkezi’nde Ocak ayına kadar ziyaret edilebilecek olan “Bir Kültür Mozaiği” sergisi, çocuklar gibi yetişkin ziyaretçiler için de bir gurur ve esin kaynağa olacak.


BAHÇEPARK Çocuk Kulübü’nde sergi hazırlıkları sürerken, yeni yıl telaşı başladı bile. 2...