07 / 05 / 2024

CarrefourSA  istanbul

CarrefourSA  istanbul

CarrefourSA ihracata yönelik de yatırımlarına hız veriyor. eçtiğimiz yıl 25'e ulaşan bayilik sistemini de 2021 yılı sonuna kadar 100'e çıkarmayı planlanan şirket bu yılın sonuna kadar 130 yeni mağaza açacak.

Metropol İstanbul CarrefourSA 10 milyon TL'ye açıldı!

Türkiye organize perakende sektöründen CarrefourSA, toplam 10 milyon TL yatırımla Metropol İstanbul CarrefourSA Hiper Marketini 2 bin 700 metrekare alan üzerinde hizmete açtı.

CarrefourSA İstanbul ve İzmit'teki arazilerini satacak!

CarreourSA, İstanbul Bayrampaşa'da ve İzmit'teki arazilerini satışa çıkaracak. Kocaeli'nde yılbaşından sonra kapanan mağazanın arazisi 52 dönümlük büyüklüğe sahip.

Rings istanbul'da 36 ay vade imkanı!

499 adet daire ve 99 adet rezidanstan meydana gelen Rings istanbul projesinin ödeme planı kapsamında firma bünyesinde 36 ay vadelendirme yapılıyor. Projenin hemen başında yer alan Rings AVM'de 112 adet mağaza ve 9 adet sinema salonu yer alıyor.

Concord İstanbul'da yüzde 10 indirim! Son 80 daire!

Kadıköy Fikirtepe'de Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Concord istanbul'da ramazan ayma özel kampanya düzenlendi. "Erken Bayram Fırsatı" olarak adlandırılan kampanyada, son 80 daire için yüzde 10 indirim avantajı sunuluyor

Fikirtepe Concord İstanbul adres bilgileri!

Toplam inşaat alanı 11 bin 504 metrekare olarak belirlenen Fikirtepe Concord İstanbul adres bilgileri şu şekilde: TEKNİK YAPI PLAZA, Barbaros Mah., Ihlamur Sk. No:2B (Uphill Court) Batı Ataşehir - Istanbul TR 34746...

Concord İstanbul'da son 80 daire için yüzde 10 indirim!

Concord istanbul'da ramazan ayına özel kampanya düzenlendi. "Erken Bayram Fırsatı" olarak adlandırılan kampanyada, son 80 daire için yüzde 10 indirim avantajı sunuluyor. Projesinin ilk etabında 622 rezidans yer alıyor.

İstanbul Finans Zirvesi 15-16 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek!

Anadolu Ajansı'nın üst üste ikinci defa global iletişim ortağı olduğu ve bu yıl beşinci kez yapılacak olan İstanbul Finans Zirvesi (Istanbul Finance Summit - IFS), 15-16 Eylül tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Resim İstanbul'da fiyatlar 207 bin TL'den başlıyor!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul projesinde fiyatlar 207 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Resim istanbul 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden meydana geliyor.

İstanbul, turizmde sanatla büyüyecek!

Zorlu Center AVM işbirliği ile hayata geçirilen dans projesi 'Spirit of Istanbul' 7 Ağustos'tan itibaren Zorlu Center PSM’de sahnede.Ahmet Zorlu, "New York ve Londra'dan sonra müzikallerin yeni adresiyiz” dedi.

CarrefourSA 2014'te 100 şube açacak!

Bu yıl 100 şube açacaklarını belirten CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet Nane, 3 milyar liralık ciro hedeflediklerini belirtti. Nane, "Yeniden büyümeye geçtik. Müşterilerimizin yüzde 30'unu kaybetmiştik. Şimdi geri kazanıyoruz" dedi

Recep Bozlağan: 3'üncü havalimanı İstanbul'u havacılık merkezi yapacak!

İstanbul Araştırmaları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Recep Bozlağan, 3'üncü havalimanı ile ilgili konuştu. Recep Boğazlağan, ' 3'üncü havalimanı istanbul'u havacılık merkezine dönüştürecek ' dedi.

Mall of İstanbul'un Mimari İstanbul'a geliyor!

Mall of İstanbul'un Mimari İstanbul'a geliyor. DDG’nin yetkilileri, tasarimini ustlendikleri 353 bin metrekarelik cok kullanim amacli projeleri Mall of Istanbul’un açılışı icin bu haftasonu Turkiye’ye geliyor.

Radisson Blu Hotel & Spa İstanbul Tuzla hizmete açıldı!

Dünya çapında 105’i aşkın ülkede aktif olan ve küresel ölçekte çok hızlı bir büyüme gösteren Carlson Rezidor Hotel Group’un Türkiye’deki aktif dokuz otelinden biri olan, İstanbul’un ilk SPA oteli “Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla" açıldı...

CarrefourSA  istanbul Haberi

CarrefourSA  istanbul

Perakende sektöründe 2021 yılında da pandemi etkilerinin sürmesi bekleniyor. KPMG'nin perakende raporunda, kuvvetli mağazacılık sistemi, güçlü dijital yapısı ve entegre süreçleri olan sektör oyuncularının bu süreçte liderliğini korumaya devam etmesi planlanıyor. Dijital yatırımların sektörde katlanarak artması, müşteri memnuniyetinin hiç olmadığı kadar merkezde yer alması ve çoklu kanal stratejilerinin adaptasyonunun artması bu yılın beklentileri arasında bulunuyor. Mağazasız perakende zircirlerinin önemini önümüzdeki dönemde yükseleceğini söyleyen CarrefourSA Genel Müdürü Kutay Kartallıoğlu, şirket olarak doğru gıdayı müşteriye ulaştırmak misyonuyla e-ticaret ve dijitalleşme yatırımlarını sürdüreceklerini söylüyor.

Fortune Dergisi'nde yer alan habere göre; geçtiğimiz seneyi 8 milyar TL'lik bir ciro ile kapatan CarrefourSA'yla ilgili satış alanlarının yüzde 40'ının AVM'lerde olduğundan bahseden Kartallıoğlu, pandemi kaynaklı AVM kısıtlamaları sebebiyle önemli bir trafik düşüşü yaşadıklarını ancak cadde mağazalarında...