05 / 05 / 2024

Carrefoursanın AVMleri satışa mı çıkıyor

Carrefoursanın AVMleri satışa mı çıkıyor

Sabancı Holding'in perakendedeki iki önemli gemisinden biri olan Carrefoursa'nın bazı AVM arazilerinin satılacağı gündemde. Bu satışla şirketin ciddi bir nakit akışıyla banka borçlarını kapatacağı konuşuluyor.

TMSF Aynes Gıda’nın gayrimenkullerini satışa çıkardı! 

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Aynes Çardak Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü 5 milyon 75 bin TL muhammen bedelle satışa çıkardı. Söz konusu ihaleye katılmak için 507 bin 500 TL teminat yatırılması gerekiyor.

Şeker fabrikalarının arazileri satışa çıkarıldı! 61 bin metrekarelik arazi, üzerindeki lojmanlarla satılıyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı’na bağlı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı üzerinde lojman binalarının bulunduğu Muş Şeker Fabrikası arazisi ile Bursa’da depoların da yer aldığı arazileri satışa çıkardı.

Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıkıyor! Yeni proje!

Bursa Alpiş Laden House , Alpiş İnşaat tarafından Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yükseliyor. Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıktıyor. Peki Bursa Alpiş Laden House projesinde hangi konut tipleri var? Bursa Alpiş Laden House nerde? İşte detaylar...

Konya Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışta! Yeni proje!

Konya'nın en gözde merkezlerinden biri olan Gazze Caddesi'nde yükselen Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışa çıkıyor. İşte ayrıntılar...

Vestel ST4601 A 46500 BTU salon tipi klima peşin fiyatına 9 taksitle satışa çıktı!

Vestel’den eylül ayının ilk günlerinde klima almak isteyenler için güzel bir haber geldi. ST4601 A 46500 BTU salon tipi klimayı görücüye çıkaran Vestel, bu ürünü peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa sunduğunu duyurdu.

LG DFC425FP Quadwash Bulaşık Makinesi Hepsiburada’da peşin fiyatına 6 taksitle satışa çıktı!

Elektronik cihazlar konusunda kendini dünyaya ispatlayan LG, son teknolojik özelliklerle çıkardığı bulaşık makinesiyle büyük ses getirdi. Bu kapsamda, Hepsiburada da LG DFC425FP Quadwash Bulaşık Makinesi’ni peşin fiyatına 6 taksit imkânıyla satışa çıkardı.

Kumtel vantilatör Trendyol’da peşin fiyatına 3 taksit fırsatıyla satışa çıktı!

Yazın en sıcak günlerinin yaşandığı şu günlerde vantilatör satışlarında da artış yaşandı. Bu nedenle, Trendyol da Kumtel KTF-300 vantilatörü peşin fiyatına 3 taksit imkânıyla satışa sundu.

Grundig Grne 4653 Buzdolabı, MediaMarkt’ta cazip fiyatla satışa çıktı!

MediaMarkt, Grundig Grne 4653 Buzdolabı’nı 9 taksit imkânıyla satışa sundu. Grundig Grne 4653 Buzdolabı’nın teknik özelliklerini ve fiyatını paylaşan Mediamarkt, ücretsiz kargo ve 7/24 müşteri desteği olduğunu da duyurdu.

Trendyol, Hoover Hle C9lg-17 9kg Kurutma Makinesi’ni peşin fiyatına 6 taksitle satışa çıkardı!

Trendyol çamaşırlarınızı güvenle kurutmanızı sağlayacak Hoover Hle C9lg-17 9kg Kurutma Makinesi’ni büyük indirimle ve peşin fiyatına 6 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Bunun üzerine, kurutma makinesi almak isteyenler Hoover kurutma makinesinin fiyatını ve özeliklerini araştırmaya başladı.

Profilo CMU12T91TR Çamaşır Makinesi Teknosa’da 3 ve 6 taksit imkânıyla satışa sunuldu!

Profilo, çamaşırlarını güvenle yıkamak isteyen tüketiciler için son teknolojiyle donattığı CMU12T91TR 9 KG 1200 Devir Çamaşır Makinesi’ni tanıttı. Teknosa ise bu çamaşır makinesini3 ve 6 taksit imkânıyla satışa çıkardı.

Samsung RT38K50AQWW Üstten Donduruculu Buzdolabı kredili ödeme ayrılığıyla satışa çıktı!

Cep telefonu, bilgisayar ve televizyon gibi elektronik araçlarda kendini fazlasıyla ispatlayan Samsung, beyaz eşya konusunda da epey iddialı bir konumda yer alıyor. Samsung, RT38K50AQWW Üstten Donduruculu Buzdolabı’nı kredili ödeme imkânıyla satışa çıkardı.

MediaMarkt’ta Grundig GPDH 9644 A++ Enerji Sınıfı 9kg Kurutma Makinesi 9 taksit imkânıyla satışa sunuldu!

Evlerin yeni olmazsa olmaz beyaz eşya ürünü haline gelen kurutma makinesi, artık özellik her ev kadınlarının hayallerini süslüyor. MediaMarkt, piyasaya iddialı bir giriş yapan Grundig GPDH 9644 A++ Enerji Sınıfı 9kg Kurutma Makinesi’ni 9 taksit imkânıyla satışa sundu.

Şerifler Yalısı'nın arsası satışa sunuldu! 

İstanbul Emirgan'da yer alan Şerifler Yalısı, arsasının bir bölümünün satışa sunulmasıyla gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Carrefoursanın AVMleri satışa mı çıkıyor Haberi

Carrefoursanın AVMleri satışa mı çıkıyor

Sabancı Holding'de Teknosa'nın 80 civarında şubesinin kapatılacağı açıklamasının ardından gözler Carrefoursa'ya çevrildi. İddialara göre, holdingin perakendedeki iki amiral gemisinden biri olan Carrefoursa'da gündemde satışlar var. Şirketin başta Maltepe Park olmak üzere bazı AVM'lerin arazilerini satışa çıkardığı iddia ediliyor.




Sabancı Holding'in önemli faaliyet sahalarından perakendede son dönemde ciddi bir hareketlilik yaşanıyor. Mehmet Nane'nin gruptan ayrılmasından sonra Carrefoursa'da genel müdürlük koltuğuna Fransız ortak kanadından yönetim I kurulu üyesi olan Ziya Hakan Ergin'in oturması grubun ilk sürpriz adımı olarak yorumlanabilir. Yine önemli adımlardan biri de yakın zamanda perakende grup başkanlığının Haluk Dinçer'den alınıp direkt CEO Zafer Kurtul'a bağlanması oldu. Her iki sektörün grup başkanı olan Haluk Dinçer sigortanın başına geçerken, perakende tarafı Sabancı CEO'su Zafer Kurtul'a emanet edildi.

Şirkete ilişkin son bilgiler Carrefoursa'nın bazı...