02 / 05 / 2024

Carrera Fitness Spa folkart

Carrera Fitness Spa folkart

Dünyaca ünlü Carrera Fitness & Spa, İzmir'in en prestijli iş ve yaşam alanı Folkart Towers'ta 20 Aralık'ta kapılarını açıyor. Folkart'ın 5, 6 ve 7. katında açılacak olan merkez 5 bin metrekarelik alanda hizmet verecek.

Antalya Manavgat'taki Seaden Sea World Resort-Spa otelin oda sayısı artırılıyor!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Kızılağaç Mahallesi, Meydan Alanı Sokak, Bina No:56 adresinde, Polen Turizm Yatırımları tarafından 45 bin 426 metrekarelik ÇED alanında 674 oda 1602 yatak kapasiteli Sea World Resort-Spa otelde oda sayısı artırılıyor.

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Güller Akarçay tarafından kuruldu.

Kirman Calyptus Resort - Spa Manavgat'ın oda sayısı artırıldı!

Burak Turizm Yatırım İşletmecilik Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.'e ait Kirman Calyptus Resort - Spa Manavgat'ın oda sayısı artırıldı. İşte ayrıntılar...

Gaziantep Kule Hotel SPA için düğmeye basıldı! Şahinbey'e 238 odalı otel geliyor!

Oska İnşaat Turizm İşletmeleri Gaziantep Şahinbey'de 238 odalı otel hayata geçirecek. Kule Hotel SPA adını taşıyan otel 337 yataklı.

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı!

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı. Manavgat Ilıca'da yer alan otelin kapasite artışının maliyeti 11 milyon 282 bin 544 TL olarak belirtildi.

Üstün yol tutuşu ile Porsche 911 Carrera 4S bayilerde alıcılarını bekliyor

Porsche 911 Carrera 4S, 911 serisinin ikonik tasarım dilini yansıtır. Özel ön ve arka tamponlar, geniş hava girişleri, keskin hatlar ve karakteristik farlar gibi detaylar, araca sportif ve çekici bir görünüm kazandırır.

Hız ve adrenalin sevenler için Porsche 911 Carrera mayıs kapsamında zamlandı!911 Carrera’nın mayıs fiyatı ne kadar oldu?

Porsche, mayıs ayı kapsamında yeni fiyatlarını duyururken, 911 Carrera modelinin de merakla beklenen mayıs ayı fiyatları açıklandı. 911 Carrera’ya bu ay ne kadar zam geldi? Peki Porsche 911 Carrera’nın güncel fiyatları ne kadar?

Hız ve adrenalin sevenler için Porsche 911 Carrera nisan ayı fiyatı belli oldu! Fiyatı ne kadar oldu?

Porsche 911 Carrera nisan ayı fiyatı belli olurken Porsche 911 Carrera özellikleri, teknik detayları ve fiyatı merak ediliyor. İşte detaylar...

Arena Deluxe Hotel Spa Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arena Deluxe Hotel Spa Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Akın Sevgi, Anıl Sevgi ve Sinan İstek ortaklığında kuruldu.

Hız ve adrenalin sevenler için Porsche 911 Carrera mart ayı fiyatı belli oldu! İşte detaylar...

Porsche 911 Carrera mart ayı fiyatı belli oldu. Peki, Porsche 911 Carrera özellikleri neler, fiyatı kaç TL? İşte detaylar...

Aps Spa Mekanik Elektrik Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aps Spa Mekanik Elektrik Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Tatar tarafından kuruldu.

2023 Porsche 911 Carrera T tanıtıldı!

Porsche, 911 Carrera ile Carrera S arasında yer alacak yeni modeli 911 Carrera T'nin tanıtımını gerçekleştirdi. İşte tüm detaylar...

Horizon ile evde bile profesyonel koşun! İşte Horizon Fitness koşu bandı modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Profesyonel kalitedeki fitness ekipmanları ile dünyaca bilinen marka Horizon Fitness, koşu bandı modelleri ile dikkat çekiyor. Tüm koşu bandı modellerini ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Carrera Fitness Spa folkart Haberi

Carrera Fitness Spa folkart


Dünyaca ünlü Carrera Fitness & Spa, İzmir'in en prestijli iş ve yaşam alanı Folkart Towers'ta 20 Aralık'ta kapılarını açıyor. Folkart'ın 5, 6 ve 7. katında açılacak olan merkez 5 bin metrekarelik alanda hizmet verecek. 

Dünya markasının yeni yatırım alanındaki yaşam merkezi, özel bir açılış kokteyliyle misafirlerini ağırlayacak. 20 Aralık Cumartesi günü 14.00'da başlayacak olan açılış kokteylinde ünlü şarkıcı Funda Arar da bir konser verecek. Carrera Fitness & SPA'nın özel eğitmenleri de kendi uzmanlık alanlarında sergileyecekleri performasla açılışı hareketlendirecek. 

Carrera Fitness & SPA, en son teknoloji ekipmanlarla donatılan fitness alanı, deneyimli ve alanında uzman eğitmenleri, stüdyo dersleri, açık ve kapalı yüzme havuzuyla farklı bir deneyim yaşamak için kapılarını açacak. Merkez, özel tasarım masaj odaları, Türk hamamı, sauna, buhar odaları ve yurt dışından...