06 / 05 / 2024

Carsten Hesse

Carsten Hesse

Berenberg Gelişen Piyasalar Hisse Senedi Stratejisti Hesse: "Türk ekonomisi gelecek yıllarda iyi bir büyüme potansiyeline sahip. Türkiye, ayrıca olumlu demografik özellikleri ve nüfus artışıyla çok cazip bir ülke" dedi.

Dr. Carsten Sauerland kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa çimento sanayi ve ticaret A.Ş yönetim kurulu üyesi Dr. Carsten Sauerland kimdir? Dr. Carsten Sauerland daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dr. Carsten Sauerland'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Dr. Carsten Sauerland`ın hayatına dair merak edilenler.

Almanya'da inşaat sektörü harcamaları büyümeye olumlu katkı yaptı!

ING Almanya Başekonomisti Carsten Brzeski yaptığı açıklamada birinci çeyrekte inşaat sektörü ve kamu harcamalarının büyümeye olumlu katkı yaptığını söyldi.

Zemitek Yalıtım Sistemleri Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zemitek Yalıtım Sistemleri Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçeşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile M.Heribert Hesse ve Zeynep Dağlı Erdoğan ortaklığıyla kuruldu. 

Türkiye, yatırımcılar için çok cazip bir ülke!

Berenberg Gelişen Piyasalar Hisse Senedi Stratejisti Hesse: "Türk ekonomisi gelecek yıllarda iyi bir büyüme potansiyeline sahip. Türkiye, ayrıca olumlu demografik özellikleri ve nüfus artışıyla çok cazip bir ülke" dedi.

Lufthansa uzun mesafeli uçuşlar için SunExpress'i düşünüyor!

Alman havayolu Lufthansa'nın CEO'su Carsten Spohr, şirketin başlatmayı planladığı düşük maliyetli ve uzun mesafeli uçuşlar için büyük ihtimalle THY ile ortak olduğu SunExpress havayolunu seçeceğini söyledi.

Lufthansa'dan SunExpress açıklaması!

Alman havayolu şirketi Lufthansa, dün şirket CEO'su Carsten Spohr'un açıklamalarına netlik getirirken, uzun mesafeli platform konusundaki görüşmelerin THY ile Lufthansa'nın yüzde 50-50 iştiraki olan SunExpress ile ilgili olduğunu açıkladı.

Lufthansa ve THY düşük maliyetli uçuş planlıyor!

Alman havayolu şirketi Lufthansa'nın CEO'su Carsten Spohr, yeni bir marka ile uzun mesafeli, düşük maliyetli uçuşlar başlatabileceklerini ve konuda Türk Hava Yolları'yla (THY) ileri düzeyde görüşmeler yürüttüklerini söyledi...

Carsten Hesse Haberi

Carsten Hesse

Almanya'nın en eski yatırım bankası Berenberg'in Gelişen Piyasalar Hisse Senedi Stratejisti Carsten Hesse, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s’in Türkiye’ye ilişkin kararının piyasalar tarafından çok fazla umursanmadığını belirterek, "Türk ekonomisi gelecek yıllarda iyi bir büyüme potansiyeline sahip. Türkiye ayrıca olumlu demografik özellikleri ve nüfus artışıyla çok cazip bir ülke." dedi.


Carsten Hesse, Moody’s’in cuma gecesi Türkiye'nin uzun vadeli yabancı para cinsinden kredi notunu "yatırım yapılabilir" seviyenin altına düşürmesi kararını AA muhabirine değerlendirirken, piyasaların not indirimini daha önce fiyatlaması nedeniyle not indirimine reaksiyonun nispeten hafif olduğunu ifade ederek, önceki durumlarda tecrübe edildiği üzere tahvil geliri ticaretinin kredi derecelendirme kuruluşlarından bağımsız gerçekleştiğini söyledi. 


Derecelendirme kuruluşlarının vereceği kararlarda geç kalabilme eğilimine sahip olduğunu belirten Hesse, "Profesyonel yatırımcılar, kredi derecelendirme kuruluşlarının görüşlerinden bağımsız olarak bir ülkenin...