12 / 05 / 2024

Casa Mobilya iyi mi

Casa Mobilya iyi mi

Casa Mobilya, 24 - 28 Ocak 2014 tarihleri arasında Paris’te düzenlenen ve mobilya sektörünün en prestijli fuarı olarak kabul edilen “ Maison and Objet ”e katıldı.

İndirimli mobilya için sayılı günler kaldı!

Şubat ayının başında yüzde 18'den yüzde 8'e düşürülen ve 30 Eylül'e kadar uzatılan KDV indirimiyle iyi bir dönem geçiren mobilya sektörü temsilcileri, vatandaşlara eylül sonuna kadar indirimli fiyatlardan yararlanmaları çağrısında bulundu.

Loda Mobilya'ya En İyi Modern Yatak ve Concept ödülü verildi!

Bu yıl 13.’sü düzenlenen mobilya sektörünün uluslararası ve Türkiye’nin en büyük fuarı olan CNR İMOB, kapılarını ziyaretçilerine açtı. CNR İMOB fuarında, Loda Mobilya “En İyi Modern Yatak ve Concept Ödülü”ne layık görüldü.

Loda Mobilya Pavon Köşe Koltuk ile yaşam alanlarınıza sıcaklık katın!

En iyi malzemeleri tecrübe ile birleştiren Loda Mobilya’nın, doğaya dönüş mottosuyla tasarladığı Pavon Köşe Koltuk da, yaşam alanlarınıza sıcak bir esinti katıyor.

Doğtaş Mobilya 44 yılı geride bıraktı!

Mobilya sektöründe 44 yıldır var olan Doğtaş yurtiçi ve yurt dışında mağaza açmaya devam ediyor. Doğtaş Pazarlama Direktörü Elif Göktaş, "Müşterilerimizin istek ve ihtiyaçlarını iyi anlayıp onlara istedikleri yaşam alanlarını yaratmalarında yardımcı oluyoruz" dedi.

Yataş Selena'ya 27. İzmir Mobilya Fuarı'ndan ödül!

Yatak ve mobilya sektörünün kalitesiyle fark yaratan Yataş Grup'un Selena markası 27. İzmir Mobilya Fuarı - MODEKO 2016 kapsamında her yıl verilen en iyi stant tasarımı ödülünün bu seneki sahibi oldu.

Mobilya alacaklara iyi haber!

Kuyumcu, beyaz eşya, mobilya ve eğitim-öğretimde kredi kartı taksit sayısı ile ilgili yeni uygulama yürürlüğe girdi. Kredi kartı taksitlendirmesi resmi olarak 9 aydan 12 aya çıktı.

OFİSMOD, Suudi Arabistan Mobilya Fuarı'na katılacak!

Dünyanın en büyük ofis mobilyaları fuarı olan ORGATEC’e 60 kişiyi götüren OFİSMOD, bu kez hedef pazar olarak belirledikleri Suudi Arabistan’da kasım ayında düzenlenecek Mobilya Fuarı’na üyelerinin katılımı için hazırlıklara başladı.

Çilek Mobilya şikayet yönetimi ödülü aldı!

Çilek Mobilya, şikayet yönetimi konusunda en iyi mobilya markası seçildi. Çilek Mobilya, 10 farklı sektörde faaliyet gösteren 250'den fazla marka arasında Şikayet Yönetimi'ni en başarılı gerçekleştiren mobilya markası olarak ödüllendirildi.

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği MOSDER I Solani’de yerini aldı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği MOSDER Solani’de yerini aldı. Fuar Türk mobilyasını en iyi şekilde tanıtmanın yanı sıra, diğer ülkelerle de ticari bağlantılar kurularak iş birliklerinin artırılmasına katkı sağladı.

Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması ödül töreni 15 Nisan'da!

Bu sene 7.’si düzenlen “Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması” nın ödül töreni 15 Nisan 2014’de İstanbul’da gerçekleştirilecek. Sektörün duayenleri en iyi 23 tasarım sahibini ödüllendirecek.

Casa Mobilya Maisonand Objet'e katıldı!

Casa Mobilya, 24 - 28 Ocak 2014 tarihleri arasında Paris’te düzenlenen ve mobilya sektörünün en prestijli fuarı olarak kabul edilen “ Maison and Objet ”e katıldı.

MOBSAD’dan Fuga Mobilya'ya iki ödül!

2014 yılının en yenilikçi ürünlerinden Gaudi koltuk takımı ve Bach TV ünitesinden oluşan oturma grubu ile ‘en iyi modern oturma grubu’, Poem Seperatör (paravan) ile ‘en iyi aksesuar’ ödülü Fuga Mobilya’nın oldu...

Casa Mobilya İstanbul koleksiyonunu tanıttı!

Casa Mobilya tanıttığı İstanbul koleksiyonu ile en trend yeni tasarımları evlere taşıyor. Casa Mobilya’nın, İstanbul silüetlerinden esinlenerek tasarladığı İstanbul koleksiyonu evlerine modern dokunuşlar katmak isteyenlere hitap ediyor...

Casa Mobilya iyi mi Haberi

Casa Mobilya iyi mi

Casa Mobilya, 24-28 Ocak 2014 tarihleri arasında Paris’te düzenlenen “Maison&Objet”e katıldı. Casa Mobilya 120 metrerakelik standında, farklı materyalleri bir arada kullanarak klasik çizgileri modern yorumuyla buluşturan koleksiyonunu sergiledi. Dünyada 3.000’den fazla firmanın katıldığı ve 85.000 profesyonelin ziyaret ettiği Maison&Objet fuarı, mobilya ve dekorasyon sektörünün en önemli uluslararası buluşma noktası olma özelliğini...