07 / 05 / 2024

Casaba

Casaba

2000 yılında İş Bankası ve Koray Yapı'nın Ömerli'de bin 860 dönümlük alanda hayata geçireceği Kasaba Evleri satışa sunulmuş. Projede yer alan evler metrekaresi bin 600 dolardan başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Casaba Incek Villaları satışta! Teslimler Ocak 2024'te!

Ever Grup tarafından Ankara'da inşa edilen Casaba Incek Villaları satışa çıktı. Casaba Incek Villaları Ocak 2024'te teslim edilecek. İşte Casaba Incek Villaları hakkında merak edilen tüm detaylar...

Casaba Gayrimenkul Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Casaba Gayrimenkul Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Süheyla Seymen tarafından kuruldu.

2000 yılında İş Bankası, ilk kez konut sektörüne girmiş!

2000 yılında İş Bankası, Ömerli'de yapılacak 'Casaba İş-Koray' projesiyle konut sektörüne girecekmiş. Ayvalı Çiftliği bölgesinde ormanlık arazi üzerine inşa edilecek konutlar 136 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılacakmış.

Casaba Haberi

Casaba



HOŞ GELDİNİZ!


    Türkiye İş Bankası ve Koray Yapı, Türkiye'nin kendi alanında en mükemmel ve en kapsamlı projesini gerçekleştirmek için bir araya geldi. Casaba... Bozulmamış bir doğanın tam ortasında, göleti, tepeleri, korulukları, özenle yaratılmış evleri, sosyal kulübü ve sunduğu özgün yaşam tarzı ile çağdaş bir kasaba.

     

    İstanbul'a yalnızca  dakika uzaklıkta olan Casaba, 400 dönümü doğal orman olan 1860 dönümlük yemyeşil bir arazi üzerine kuruldu. 

%10'u geçmeyen yapılaşmasıyla yaşamak için ideal bir yerleşim merkezi olan Casaba, birinci fazı dolduran 170 Casabalı ailesiyle de gelecek için mükemmel bir seçim olduğunu şimdiden kanıtladı.  

    

    Casaba'nın doğal ve...