29 / 04 / 2024

Castrol İMDER

Castrol İMDER

Türkiye madeni yağ pazarının lider markası ve üreticisi Castrol, İMDER tarafından 19-20 Eylül tarihlerinde İstanbul Pendik Green Park otelde gerçekleşecek Uluslararası İş Makineleri Kongresi’nde katılımcı olarak yer alacak...

İnşaat sektörü o ilde durma noktasına geldi!

Başta çimento ve demir olmak üzere inşaat maliyetlerinin ana kalemlerinde meydana gelen fiyat artışları uzun süredir sorunlarla boğuşan inşaat sektörünü durma noktasına getirdi. DİMDER Başkanı Elaldı, “Önümüzdeki yıllarının çok ciddi sıkıntılardan geçeceğini biliyoruz” dedi.

İklim değişikliğiyle mücadelede en büyük rol binaların!

VERİMDER Dernek Başkanı Çağdaş Korkmaz iklim değişikliğiyle mücadelede en büyük rolün binaların olduğuna dikkat çekti.

Konutlarda enerji tasarrufu için nelere dikkat edilmeli?

Konutlarda tüketilen enerji, sanayideki tüketimi solladı. VERİMDER İcra Kurulu Başkanı Emre Alkin, Türkiye'deki 20 milyon hanenin yüzde 80'inden fazlasının enerjiyi verimli kullanamadığını vurguladı.

Türkiye'de binaların yüzde 80'inde zafiyet var!

VERİMDER Başkanı Çağdaş Korkmaz ve VERİMDER İcra Kurulu Başkanı Prof. Dr. Emre Alkin binalarda enerji verimliliğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çağdaş Korkmaz, Türkiye'deki binaların yüzde 80'ninde zafiyet olduğunu dile getirdi.

Malatya kentsel dönüşümde örnek gösteriliyor!

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER), enerji tasarrufu ve ısı yalıtımı seferberliği için Malatya'da düzenlenen seminer dahilinde kentte hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları ele alındı.

Binalara neden yalıtım yapılmalı?

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER), enerji tasarrufu ve ısı yalıtımı seferberliği konusuna ilişkin kamuoyunda bilgi oluşturmak, farkındalık yaratmak için düzenlediği Anadolu Buluşmaları'nın 19. Adana'da yapıldı.

BİMDER, İdlib'de inşa edeceği 20 konut için hayırseverlerden yardım bekliyor!

Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği (BİMDER), Suriye'nin İdlib kentinin Türkiye sınırına savaştan kaçarak yerleşen mülteciler için 20 Evlik konut inşa etmek istiyor.

Sonraki deprem İzmir’de enkaz bırakır!

İzmir Müteahhitler Derneği (İMDER) Yönetim Kurulu Başkanı İslam Yıldırım, şehir içerisindeki gecekonduların acil olarak dönüşmesi  gerektiğini dile getirerek olası deprem için alınacak önerileri anlattı.

Isı yalıtımı konutların değerini artırıyor!

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER) İcra Kurulu Başkanı Emre Alkin, ısı yalıtımının tüketicilere özellikle konut satışlarında büyük avantaj sağladığını dile getirerek "Binaların uzun ömürlü olmasını sağlayan ısı yalıtımı, kısa vadede konutun satış değerini de artırıyor." diye konuştu.

2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı!

Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) iş birliğince düzenlenen 2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı.

1 Ocak'tan sonra tapu müdürlüklerinde yığılma yaşanabilir!

Enerji Kimlik Belgesi (EKB) bulunmayan binalarda alım, satım ve kiralama yapılamayacağını hatırlatan İMDER Yönetim Kurulu Başkanı İslam Yıldırım, 1 Ocak'tan itibaren tapu müdürlüklerinde bir yığılma yaşanabileceğini söyledi.

Samsun yapı malzemeleri sektörü buluştu!

Karadeniz Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (KARTİMDER) tarafından düzenlenen programa, yeni ve mevcut üyelerin firmalarını ve kendilerini tanıtması ile başlandı...

İstanbul-İzmir Otoyolu İzmir'e değer kattı!

İstanbul-İzmir Otoyolu, İzmir'deki konut piyasası canlandırdı. İMDER Başkanı İsmail Yıldırım, "Bu otoyol sayesinde İzmir kısa süre içinde bir cazibe merkezi haline gelecek" dedi...

Castrol İMDER Haberi

Castrol İMDER

Türkiye madeni yağ pazarının lider markası ve üreticisi Castrol İMDER tarafından 19-20 Eylül tarihlerinde İstanbul Pendik Green Park otelde gerçekleşecek Uluslararası İş Makineleri Kongresi’nde katılımcı olarak yer alacak. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Nihat Ergün’ün katılımlarıyla açılışı yapılacak Kongre kapsamında paneller ve paralel oturumların yanı sıra bir fuar alanı da kurulacak. Kongre ve fuar kapsamında inşaat sektörünün yüzünü güldürecek yepyeni bir çözüm paketinin de lansmanını gerçekleştirecek olan Castrol ‘Değer Yaratan Çözümleri’ni bir arada topladığı yeni hizmetiyle tüm dikkatleri üzerine çekecek.   


İnşaat sektörünün önde gelen oyuncularının buluşacağı İMDER kongresi ve fuarı öncesinde açıklamada bulunan Castrol Türkiye ve Hazar Bölgesi Direktörü Kerim Kermen, kazandıran hizmet anlayışıyla madeni yağ pazarındaki öncü ve lider konumlarını pekiştirdiklerini belirtti. İnşaat sektörünün büyüyen Türkiye’de lokomotif...