22 / 05 / 2024

Çatalağzı Santraline en yüksek teklif

Çatalağzı Santraline en yüksek teklif

300 MW kurulu güce sahip Çatalağzı Termik Santrali'nin özelleştirme ihalesinde en yüksek teklifi 351 milyon dolarla Demir Madencilik Petrol Ürünleri Enerji İnşaat Liman Gemi-Yat Yapım Turizm Nakliyat Sanayi ve Ticaret verdi...

1939'da Karadeniz Çatalağzı limanı 12 milyon liraya mal olacakmış!

Karadeniz'de inşa edilmesi planlanan Çatalağzı limanı için 12 milyon lira harcanmış. 1939'da Söz konusu proje için İngiliz Kredisi temin edilmiş...

En düşük emekli maaşı 11 bin 500 TL olacak mı? Son dakika zam gelişmesi! Emekliler hemen bakın!

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı en düşük emekliye yapılacak zam oranına çevrilmişken, uzman isim rakam ve tarih vererek açıkladı. Peki en düşük emekli maaşı 11 bin 500 TL olacak mı?

Kızılay en az lise mezunu personel alıyor! Kadrolar tek tek açıklandı! Başvuruları sakın kaçırmayın

Kızılay personel alımı yapacağını duyurdu.18 farklı iş ilanı yayımlayan Kızılay en az lise mezunu personel alıyor. Kadrolar tek tek açıklandı! Başvuruları sakın kaçırmayın. 

Philips fön Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 03 Nisan 2023 fiyat listesi

Philips saç kurutma Makinesi, Artık saçlarınız ıslak ve formundan düşük hacimle dışarı çıkmayacaksınız. Philips saç bakımınızı da en yüksek verimiyle yapar. peki Philips saç kurutma Makinesi Fiyatları ne kadar?

Tefal Yağsız Fritöz Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor,özellikleri neler 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Tefal Yağsız Fritöz Airfyer; 3 farklı pişirme programı sayesinde minumum yağ kullanarak maksimum lezzet ortaya koyuyor. Peki bu pişirme programları ne işe yarıyor?

Dikkat! Eğer yeni aldığınız telefonda en ufak bir kusur gördüyseniz bu haberi hemen okuyun!

Eğer bugünlerde bütçenizden çok önemli kesintiler yapıp ya da önemli miktarda borçlanıp yeni bir cep telefonu aldıysanız ve bir kusur gördüyseniz çözümü basit. Çünkü içinize sinmeyen bu ürünü hemen değiştirebileceksiniz.

Yüksek maaşla çalışmak isteyenler buraya! Kızılay’dan dev personel alımı! KPSS’siz personel olun! İşte detaylar!

Kızılay 2023 yılında personel alımı yapmaya devam ediyor. Kızılay, en az lise mezunu adaylar alıyor. İşte detaylar!

Başvuran yeni yıla borçsuz harçsız girecek! En büyük borç kapatma kredini kaçırmayın!

Başvuru yapan kişiler 2023 yılına borçsuz harçsız girecek. İş Bankası, TEB, ING, Yapı Kredi, QNB, Akbank, Garanti BBVA’ya borcu olan vatandaşlara müjdeli haber geldi. İşte detaylar!

Emekli promosyon yarışı kızıştı! En yüksek emekli promosyonu ne kadar oldu? İNG, Yapı Kredi, Garanti, Ziraat, Akbank...

Temmuz ayında yapılan ara zammın ardından emekli promosyon ücretleri arttırıldı. Bu kapsamda bankalar art arda promosyon güncellemesi yaparken kamu bankalarının da yarışa katılmasıyla promosyonların ücretleri arttı. Peki 2022 en yüksek emekli promosyonu ne kadar oldu?

En ucuz Tefal blenderlar nerede satılıyor? Tefal OnTheGo blenderlar en düşük fiyatıyla 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

OnTheGO kişisel mataralı blenderlar ile her gün daha fazla taze meyve ve sebze tüketin. Kolay ve hızlı kullanımıyla Tefak OnTheGo kişisel mataralı blenderları gün boyu yanınızdan ayırmayacaksınız. Peki, en ucuz Tefal blenderı nereden alabilirim diye soruyorsanız, işte 25 eylül 2022 fiyat listesi..

En ucuz tektaş fiyatları ZEN'de! İşte Zen Pırlanta indirimli tektaş 6 Eylül fiyat listesi

Unutulmaz anların şahidi olan tektaş yüzükler en uygun fiyatlar ile Zen'de. Zen'siz asla olmaz diyenler için yüzde 50'ye varan indirim sizleri bekliyor. Peki Zen tek taş yüzük fiyatları ne kadar? İşte ZEN Pırlanta yüzük fiyatları 6 Eylül 2022...

Et, süt, patates! Bakın en çok hangisinin fiyatı arttı?

Ağustos ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından gözler zamlanan ürünlere çevrildi. Sandığınız gibi en çok zam görenler et, süt ya da patateste olmadı. Evet bu ürünler de zamlandı ancak zam şampiyonu üniversite giderleri oldu.

Karşılıksız olarak en az 2 bin 134 lira verilecek! E-devlet üzerinden hemen başvurabilirsiniz! İşte başvuru şartları!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) belli şartları taşıyanlara aylık 2 bin 137 TL ödeme yapacağını belirtildi. Peki İŞKUR'dan karşılıksız ödeme nasıl alınır? İşte İŞKUR karşılıksız ödeme detayları 2022...

Çatalağzı Santraline en yüksek teklif Haberi

Çatalağzı Santraline en yüksek teklif

300 MW kurulu güce sahip Çatalağzı Termik Santrali'nin özelleştirme ihalesinde en yüksek teklifi 351 milyon dolarla Demir Madencilik Petrol Ürünleri Enerji İnşaat Liman Gemi-Yat Yapım Turizm Nakliyat Sanayi ve Ticaret verdi. 


Santrale Demir Madencilik'in yanı sıra; Elsan Elektrik, Alsim Alarko, Limak ve IC İçtaş teklif verdi. Özelleştirme İdaresi Başkanlığındaki ihalenin elemeli turunda Limak İnşaat Sanayi ve Ticaret elendi, ihalede, başlangıç tutarı 280 milyon dolar, artırım aralığı 1 milyon dolar olarak belirlenmişti. 


Vatan...