29 / 04 / 2024

Çatalca arsa getirisi

Çatalca arsa getirisi

Çatalca Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Çatalca Kaleiçi Mahallesi'nde yer alan 5 tarlayı 17 Şubat 2015 günü saat 10.30 itibariyle Çatalca 'da satışa çıkarıyor.

Çatalca'da 5 bin 113 metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi yarın! 

Çatalca Belediyesi, İstanbul ili, Çatalca ilçesi, Kabakça Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Çatalca Kabakça Mahallesinde yer alan arsanın fiyatı ve büyüklüğü ne kadar? 

İstanbul'da 200 bin TL'ye arsa sahibi olma imkanı! Bu fırsatı kaçırmayın! 

İstanbul ili, Çatalca ilçesi, Çanakça Mahallesi'nde yer alan arsa 200 bin TL'ye satışa sunuldu. İşte İstanbul'daki arsa satışına ilişkin tüm ayrıntılar...

İstanbul Çatalca'da 660 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler dikkat! 

SGK Kurtköy Sosyal Güvenlik Merkezi, İstanbul ili, Çatalca ilçesi, Kabakça Mahallesi'nde yer alan 3 arsayı 660 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Çatalca'da 30.9 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Çatalca Belediye Başkanlığı, Çatalca İzzettin'de yer alan arsayı 30 milyon 900 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Çatalca'da 22.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Çatalca Satış Memurluğu, Çatalca Kaleiçi Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 22 milyon 228 bin 862 TL olarak belirlendi. 

Arsa alacaklar dikkat!

Gayrimenkul yatırımından uzun vadede kazanç sağlamak istiyorsanız, kısa sürede gelir beklentiniz yoksa ve riski yüksek, getirisi yüksek bir yatırım arıyorsanız arsa yatırımı sizin için en uygun yatırımlardan biri olabilir. Peki arsa yatırımı yaparken nelere dikkat etmek gerekir?

Çatalca'nın en değerli arazisi 149 milyon TL'ye satılıyor!

Çatalca'nın en değerli arazisi Muratbey Ticari Gümrüklü Deposu'nda bulunan 78 bin 500 metrekarelik arsa 149 milyon TL'ye satılıyor.

Çatalca'da 5.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Çatalca Belediyesi, Ferhatpaşa Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 18 Eylül'de gerçekleşecek..

Arsa almanın tam zamanı!

Konut fiyatları yükselince, arsa daha cazip bir yatırım aracı haline geldi. İstanbul'da Çatalca, Kocaeli'de ise Dilovası çok kazandırıyor.

Milli Emlak'tan Çatalca'da 24.5 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Çatalca'daki 3 arsayı satışa sunuyor. İhaleler 26 Aralık Salı günü 15:05'te başlayacak..

Çatalca Belediyesi'nden 6.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mülkiyeti Çatalca Belediyesi'ne ait olan Ferhatpaşa ve Subaşı mahallelerinde yer alan 2 adet arsa toplamda 6 milyon 909 bin 861 TL bedel ile satışa çıkarıldı.

İstanbul'da 4 ilçede 36 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

İstanbul'da Başkanlığı, Bağcılar, Silivri, Beylikdüzü ve Çatalca'daki 7 arsa ihale usulü ile satılıyor. İhale 29 Kasım'da gerçekleşecek..

İstanbul Çatalca'da 25,4 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İstanbul Çatalca Muratbey Mahallesi'nde yer alan 3 arsa İstanbul Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından satışa sunuluyor. Toplam satış bedeli 25 milyon 495 bin TL olarak belirtilen tarlaların ihalesi 29 Kasım 2017 tarihinde yapılacak.

Çatalca arsa getirisi Haberi

Çatalca arsa getirisi

Çatalca Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Çatalca Kaleiçi Mahallesi'nde yer alan 5 tarlayı satışa çıkarıyor. Tarlaların toplam bedeli 2 milyon 875 bin 238 TL olarak belirlendi. 


İhaleleri; 17 Şubat 2015 günü saat 10.30 itibariyle  Nazım Özbay Kültür Merkezi'nde yapılacak. 


İhale ilanı:


GM.SATIŞ 

SATIŞ MEMURLUĞU SULH HUKUK MAHKEMESİ HAKİMLİĞİ - Evrak No: 2013/16 S


T.C. ÇATALCA (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU


2013/16 SATIŞ


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : İstanbul İl, Çatalca İlçesi, 130 ada, 1 Parsel, Kaleiçi Mahallesi Cevdet Barın caddesi üzerinde yer almaktadır. Çatalca merkeze yakın konumdadır. Batı, güney ve kuzey yönlerden yola cephelidir. Tüm altyapı hizmetlerinden faydalanmaktadır. Tapuda kargir samanlık vasıflı taşınmaz üzerinde ekonomik öneme sahip herhangi bir yapı, ağaç, çit vs. bulunmamaktadır....