05 / 05 / 2024

Çatalca Belediyesi ihaleleri

Çatalca Belediyesi ihaleleri

Çatalca Belediyesi, Ovayenice, Ferhatpaşa ve Subaşı Mahallesi'ndeki 3 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. İhale 17 Nisan'da yapılacak..

Çatalca Belediyesi'nden 2.4 milyon TL'ye 2 gayrimenkul!

Çatalca Belediye Başkanlığı, Çatalca Ferhatpaşa'da bulunan 2 gayrimenkulu satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam satış bedeli 2 milyon 453 bin TL olarak belirlendi.

Çatalca Belediyesi 5 arazi satacak! İstanbul'da arazi arayanlar dikkat!

İstanbul İli Çatalca Belediye Başkanlığı, Çatalca'da yer alan 5 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri 31 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çatalca'da 5 bin 113 metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi yarın! 

Çatalca Belediyesi, İstanbul ili, Çatalca ilçesi, Kabakça Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Çatalca Kabakça Mahallesinde yer alan arsanın fiyatı ve büyüklüğü ne kadar? 

Çatalca Belediyesi 3 arazi satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul İli Çatalca Belediye Başkanlığı, Çatalca'da yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arazilerin alanları 17 bin 170 metrekare ile 32 bin 796 metrekare arasında değişiyor. 

Çatalca Merkez 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre Çatalca ilçesi, Merkez ve Yakın Çevresi Revizyon Nazım İmar Planı Turizm Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Çatalca Kaleiçi Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı değişikliğine itiraz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Çatalca ilçesi, Kaleiçi Mahallesi, 250 ada, 3 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı değişikliklerine itiraz askıya çıkarıldı.

Çatalca'da modern ticaret merkezi inşa ediliyor!

İlçe genelinde yatırımlarına ara vermeyen Çatalca Belediyesi, ticaret merkezi inşaatı için çalışmalarını hızlandırdı. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Çatalca Millet Bahçesi'nde son durum!

Çatalca Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan millet bahçesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner millet bahçesi projesinde son durumu aktardı.

Çatalca'ya 22 derslikli ortaokul inşa ediliyor!

İstanbul Çatalca Belediyesi, Çanakça Mahallesi'nde depremde risk taşıması nedeniyle yıkılan okulun yerine 22 derslikli okul inşa ediyor.

Çatalca'da spor adası için çalışmalar başladı! 

Çatalca Belediyesi ilçeye yeni bir spor kompleksi kazandırmak için çalışmalara başladı. Kompleks içerisinde yüzme havuzu ve çok amaçlı spor salonu yer alacak.

Çatalca'daki 19 kaçak yapı yıkıldı!

Çatalca Belediyesi ekiplerinin çalışmalarının ardından, Hazine arazilerinin üzerinde imara aykırı şekilde inşa edilen 19 kaçak yapı yıkıldı.

Çatalca'daki kaçak yapılar yıkıldı!

Çatalca Belediyesi ekiplerinin çalışmaları sonucunda, 19 kaçak yapının yıkımı gerçekleştirildi.

Esenler Belediyesi'nin son 8 yıllık ihaleleri hangi firmalara verildi?

Esenler Belediyesi'nin son 8 yıldaki ihaleleri hep tanıdık firmalara verildi. 8 yılda en yüksek miktarda ihale alan firma Ayn Medya oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi gerekli olanlar dışındaki ihaleleri erteledi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında gerekli olanlar dışındaki bütün ihaleleri ertelediklerini açıkladı.

Çatalca Belediyesi ihaleleri Haberi

Çatalca Belediyesi ihaleleri

Çatalca Belediye Başkanlığı tarafından Çatalca İlçesi'ne bağlı Ovayenice, Ferhatpaşa ve Subaşı Mahallesi'ndeki 2 tarla ve 1 arsa ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 12 milyon 763 bin 461 TL olarak belirlenen gayrimenkuller için ihale 17 Nisan 2018 Salı günü saat 09.30'da yapılacak.

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Çatalca Belediye Başkanlığından:

Aşağıda özellikleri yazılı mülkiyeti Belediyemize ait olan taşınmazlar 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu 35/a maddesine göre ''Kapalı Teklif Usulü" ile 17/04/2018 Salı günü saat 09.30'da ilan sırasına göre, Belediyemiz Encümen Salonunda satış ihalesi yapılacaktır.

1 - İhaleye ait Şartname mesai saatleri içerisinde Belediye Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nden ücretsiz olarak temin edilebilir.

2 - İhale 17/04/2018 Salı günü saat 09.30'da 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 35/a maddesine göre ''Kapalı Teklif Usulü" ile yapılacaktır.

3 - İhaleye Katılmak...