28 / 04 / 2024

Çatalca Belediyesi meclis toplantısı

Çatalca Belediyesi meclis toplantısı

Çatalca Belediyesi Kasım ayı Meclis Toplantısı bugün 10:30’da belediye meclis salonunda yapıldı. Çatalca Belediye Meclisi, 6 Kasım 2015 Cuma günü saat 10:30’da Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan gelen maddeleri görüşmek üzere tekrar toplanacak.

Çatalca Belediyesi 5 arazi satacak! İstanbul'da arazi arayanlar dikkat!

İstanbul İli Çatalca Belediye Başkanlığı, Çatalca'da yer alan 5 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri 31 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Meclis üyesinden şok iddia: Kaçak yapıya göz yumuluyor!

Ak Parti Elazığ Belediyesi meclis toplantısında konuşan MHP’li Meclis üyesi Behçet Susmaz'ın kaçak yapılara ilişkin şok iddiası büyük ses getirdi. Susmaz, kentte yapılan kaçak yapılara belediyenin göz yumduğunu söyledi. 

Çatalca'da 5 bin 113 metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi yarın! 

Çatalca Belediyesi, İstanbul ili, Çatalca ilçesi, Kabakça Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Çatalca Kabakça Mahallesinde yer alan arsanın fiyatı ve büyüklüğü ne kadar? 

Çatalca Belediyesi 3 arazi satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul İli Çatalca Belediye Başkanlığı, Çatalca'da yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arazilerin alanları 17 bin 170 metrekare ile 32 bin 796 metrekare arasında değişiyor. 

Çatalca'da modern ticaret merkezi inşa ediliyor!

İlçe genelinde yatırımlarına ara vermeyen Çatalca Belediyesi, ticaret merkezi inşaatı için çalışmalarını hızlandırdı. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Çatalca Millet Bahçesi'nde son durum!

Çatalca Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan millet bahçesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner millet bahçesi projesinde son durumu aktardı.

Akhisar Belediyesi'nden esnafa kira yardımı!

Manisa Akhisar Belediyesi, meclis toplantısında aldığı kararlar doğrultusunda belediyeye ait kiracılardan 15 Nisan 31 Mayıs tarihleri arası kira bedellerini almayacak.

Çatalca'ya 22 derslikli ortaokul inşa ediliyor!

İstanbul Çatalca Belediyesi, Çanakça Mahallesi'nde depremde risk taşıması nedeniyle yıkılan okulun yerine 22 derslikli okul inşa ediyor.

Konak Belediyesi meclis binası için onay geldi!

Koruma Kurulu, Konak Belediyesi'nin  Alsancak Liman arkası bölgesinde yer alan tarihi binanın restorasyon projesine onay verdi. 

Çatalca'da spor adası için çalışmalar başladı! 

Çatalca Belediyesi ilçeye yeni bir spor kompleksi kazandırmak için çalışmalara başladı. Kompleks içerisinde yüzme havuzu ve çok amaçlı spor salonu yer alacak.

Çorum Belediyesi meclis toplantısında çürük yapı gerginliği!

Çorum Belediyesi’nin önceki gün yapılan meclisi toplantısında “Cumhur İttifakı” ortakları üyeleri MHP’li Abdulhaluk Çatalpelit ile AKP’li Muhammet Fatih Temur arasında çürük yapılar sebebiyle tartışma yaşandı.

Çatalca'daki 19 kaçak yapı yıkıldı!

Çatalca Belediyesi ekiplerinin çalışmalarının ardından, Hazine arazilerinin üzerinde imara aykırı şekilde inşa edilen 19 kaçak yapı yıkıldı.

Çatalca'daki kaçak yapılar yıkıldı!

Çatalca Belediyesi ekiplerinin çalışmaları sonucunda, 19 kaçak yapının yıkımı gerçekleştirildi.

Çatalca Belediyesi meclis toplantısı Haberi

Çatalca Belediyesi meclis toplantısı


Çatalca Belediyesi Kasım ayı Meclis Toplantısı bugün saat 10:30’da belediye meclis salonunda yapıldı. Gündemde üç gündem maddesi vardı. Gündemin birinci maddesi “3402 Sayılı Kadastro Kanununun 3. maddesi gereğince, Kadastro ekibiyle birlikte görev yapmak üzere, İlçemiz Akalan Mahallesinin Bilirkişi Seçimi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü'nün teklifi” oylanarak, kabul edildi.


Gündemin diğer iki maddesi olan, “Mülkiyeti Belediyemize ait İlçemiz Kaleiçi Mahallesi 650 ada 4 parsel sayılı taşınmazın, 5510 Sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunun Geçici 41. maddesine istinaden SGK Genel Müdürlüğüne devredilmesi ile ilgili Emlak ve Müdürlüğünün teklifi” ile “Müdürlükler arası ödenek aktarması ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifi” olan 2 ve 3 numaralı gündem maddeleri ise Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.


Çatalca Belediye Meclisi, 6 Kasım 2015 Cuma günü...