06 / 05 / 2024

çatalca metrosu ihalesi

çatalca metrosu ihalesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Küçükçekmece ile Çatalca arasında 30 kilometrelik raylı sistem hattını 10 Ocak'ta ihaleye çıkarıyor. Küçükçekmece Çatalca metrosu Arnavutköy-Çatalca-Büyükçekmece-Esenyurt–Avcılar-Küçükçekmece-Başakşehir'den geçecek.

TOKİ'den Çatalca'ya 648 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çatalca projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ'nin Çatalca projesinde 648 konut yer alacak.

TOKİ Çatalca projesi için geri sayım başladı! 648 yeni konutluk dev proje 28 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çatalca projesi ihalesi için geri sayım başladı. Ferhatpaşa Mahallesi'nde yükselecek olan projede 648 konut yer alacak.

Çatalca'da 5 bin 113 metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi yarın! 

Çatalca Belediyesi, İstanbul ili, Çatalca ilçesi, Kabakça Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Çatalca Kabakça Mahallesinde yer alan arsanın fiyatı ve büyüklüğü ne kadar? 

Çatalca Belediyesi 3 arazi satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul İli Çatalca Belediye Başkanlığı, Çatalca'da yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arazilerin alanları 17 bin 170 metrekare ile 32 bin 796 metrekare arasında değişiyor. 

İzmir Büyükşehir'den Buca metrosu açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, gündemden düşmeyen Buca metrosu ihalesi ile ilgili açıklama yaptı. İşte İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan o açıklama..

Tunç Soyer'den Buca metrosu ihalesi açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer son zamanlarda sık sık gündeme gelen Buca metrosu yapım ihalesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Soyer'in o açıklamaları...

Buca Metrosu'nun ihalesine tepki!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Aralık ayı meclis oturumunda Buca Metrosu ihalesi gündem oldu. AK Partili üyeler 529 milyonluk farka dikkat çekerken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de iddiaları yanıtladı...

Altunizade-Çamlıca Metrosu'nun ihalesi yapıldı!

Altunizade-Çamlıca Metrosu'nun ihalesi yapıldı. 4 kilometre uzunluğa sahip olan ve 4 durağın bulunacağı hat, Güryapı Taahhüt Şirketi tarafından yapılacak.

Ankara Dikimevi-Natoyolu Metrosu ihalesi için geri sayım başladı!

Ankara'da hayata geçirilecek yeni metro hattının inşaatı için Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’yla anlaşma yapıldı. Kredi anlaşması sonrasında kısa süre içerisinde ihaleye çıkılacak. 

Üçyol–Buca Metro Hattı'nın son ihalesi yarın!

İzmir halkının merakla beklediği Üçyol–Buca metrosu için ihalesi için geri sayım başladı. 13 firmanın yarışacağı metronun ihalesi yarın gerçekleşecek. 

Buca Metrosu’nda geri sayım başladı!

İzmir Hafif Raylı Sistemi'nin beşinci aşamasını meydana getiren Üçyol İstasyonu-Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü-Çamlıkule arasında hizmet sunacak olan Buca Metrosu’nun son aşama yapım ihalesi 6 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirilecek. 

Üçyol–Buca Metro Hattı'nın son ihalesi 6 Eylül'de!

İzmir halkının merakla beklediği Üçyol–Buca metrosu için ihale tarihi belli oldu. 13 firmanın yarışacağı metronun ihalesi 6 Eylül'de gerçekleşecek. 

İzmir Buca Metrosu'nda çalışmalar başlıyor!

İzmir'in Buca ilçesinde hayata geçirilecek Buca Metrosu için ihale süreci başlıyor. 1 milyar Euro’yu aşan bütçesiyle kent tarihinin en yüksek bütçeli yatırımı olacak Buca Metrosunun ihalesi 28 Mayıs'ta yapılacak.

çatalca metrosu ihalesi Haberi

çatalca metrosu ihalesi


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Küçükçekmece ile Çatalca arasında 30 kilometrelik raylı sistem hattını 10 Ocak'ta ihaleye çıkarıyor.  Küçükçekmece ve Çatalca arasına yapılacak raylı sistem hattı ile 7 ilçe birbirine bağlanacak. Küçükçekmece Çatalca metrosu Arnavutköy-Çatalca-Büyükçekmece-Esenyurt–Avcılar-Küçükçekmece-Başakşehir'den geçecek. 



İhale Konusu: Küçükçekmece-Çatalca Arası Raylı Sistem Hattı Projesi hizmet alımı

İhale Kayıt No: 2016/492506

İhale Tarih ve Saati: 10/01/2017 11:30

İlgili Müdürlük/Birim Ulaşım Planlama Müdürlüğü

İlgili Adres: M.NEZİHİ ÖZMEN MAH. KASIM SOK. 62 34010 MERTER GÜNGÖREN/İSTANBUL

İlgili Telefon: 2124494080

İlgili Faks: 2124494083

İlgili E-Posta: [email protected]

İhalenin Yapılacağı Yer: İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü İhale Salonu, M.Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi, Kasım Sk. No:62 Merter/Güngören/İSTANBUL

İhale Türü: HİZMET ALIMI

İhale Usulü: Açık İhale

Niteliği ve Miktarı: 30 Km Raylı Sistem Hattı Projesi Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta...