23 / 07 / 2024

Çatalca Yalıköy nazım imar planı

Çatalca Yalıköy nazım imar planı

İBB, Çatalca Yalıköy'e ilişkin 21 Haziran 2017 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli nazım imar planını bugün askıya çıkardı.

Üsküdar ve Kadıköy planları 1940'ta hazırlanmış!

1940 yılında, Üsküdar ile Kadıköy nazım planı hazırlanmış. Bu plana göre Kadıköy'den Moda'ya; Kadıköy'den Üsküdar İskelesi'ne kadar sahilde bir yol planı hazırlanmış.

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme, Yalıkavak, Kıyıkışlacık'a 3 yeni proje! 170 milyon dolarlık yatırım! 

Akfen GYO Kadıköy Söğütlüçeşme, Bodrum Yalıkavak ve Kıyıkışlacık’ta yer alan 3 yeni projeyi 2026'ya kadar bitirmeyi planlıyor. İşte ayrıntılar... 

Kadıköy'de 8 taksitle 3+1 konut satılıyor! Ev alacaklara büyük fırsat! 

Kadıköy Emlak Müdürlüğü, İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Zühtüpaşa Mahallesi, Fener Caddesi 273 ada 16 parselde yer alan 3+1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Konya Yalıhüyük’te 608 bin TL’ye ev sahibi olun! ​​​​​​​

TOKİ Konya Yalıhüyük 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Yalıhüyük'te kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Yalıhüyük'te  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Yalıhüyük sosyal konut projesi... 

Yalıköy Turizm Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Yalıköy Turizm Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şeherli tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektöründeki büyük dönüşüm! Neler değişti?

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, Özellikle Ege kıyılarımızdan başlayarak Türkiye'de bu konuda değişik bir talep doğduğunu gözlemliyoruz. Geçtiğimiz yıl kıyı bölgelerindeki gayrimenkul ve bitmiş konutlarda fiyat artışları yaşandı" dedi.

Nazım Hikmet’in Bolu'da kaldığı han yıkılmaktan kurtuldu! Restore ediliyor!

Ünlü şair Nazım Hikmet’in, Bolu’da öğretmenlik yaparken kaldığı han yargı kararıyla yıkılmaktan kurtuldu. Şimdi otel ve müze yapılacak.

Çekmeköy Nazım İmar Planı'na ilişkin itiraz plan askıda!

Çekmeköy ilçesi, Nazım İmar Planı'na ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı...

Kanal İstanbul güzergahındaki Şamlar Köyü imara mı açıldı?

Şamlar Köyü’nün 2 milyon metrekarelik merasının da imara açıldığı öğrenildi. İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, “Meraya lüks konut ve AVM yapılmasının önü açılmış oldu" diye konuştu.

Neslihan Kozanoğlu'nun Çatalca Cumhuriyet Köyü'ndeki lüks çiftliği!

Neslihan Kozanoğlu,  pandemi sonucunda yasakların yükseldiği günlerini Çatalca Cumhuriyet Köyü'nde kendi çiftliğinde geçirdi. Kozanoğlu, yaz aylarında ise çiftliğini özel organizasyonlar için de kiralıyor. 

Kahramanmaraş Nazım İmar Planı’nda sosyal ve kültürel donatı alanlarını artırdı!

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde görüşülecek Elbistan’a ait 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ile ilgili olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’le görüştü…

Nazım Hikmet’in Kadıköy’deki yaşadığı ev yıkılıyor!

Türk Edebiyatı’nın önemli isimlerinden Nazım Hikmet’in İstanbul Kadıköy’de yer alan yaşadığı ev deprem riski sebebiyle yıkılacak.

Ergin Ulutaş: Marmara kıyılarında 6 metreye kadar tsunami dalgaları olabilir!

Doç. Dr. Ergin Ulutaş, "Marmara'da tsunami tehlikesi var. Eğer Marmara'da deprem olursa 1,5- 2 metre yüksekliğinde tsunami oluşur. En önemli nokta Marmara denizinde oluşabilecek heyelanlardır. Lokal bazda kıyılarımızda 3-6 metre civarında tsunami dalgaları görülebilir" diye konuştu…

Çatalca Yalıköy nazım imar planı Haberi

Çatalca Yalıköy nazım imar planı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Çatalca Yalıköy Bölgesine ilişkin 21 Haziran 2017 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 6 Şubat 2018 tarihinde askıdan inecek. 


İmar planı değişikliği için...