08 / 05 / 2024

Çatalca yatırım günleri 

Çatalca yatırım günleri 

Altın Emlak Yatırımcı Günleri kapsamında 1-2 Aralık tarihlerinde Çatalca ofisinde yatırım fırsatları sunuluyor. Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı “Yatırım günleri sektörümüzde bir ilk. Temsilcilerimizin bölgelerindeki fırsat niteliğindeki portföyleri yatırımcılar ile buluşturuyoruz.

Göçbeylim Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçbeylim Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 66 bin TL sermaye bedeli ile Aksata Kimya Ürünleri tarafından kuruldu.

İşte yeni güvenli liman: Altına endeksli token’lar! Dijital altına yatırım güvenli mi? İşte uzmanların yorumları…

Altın geleneksel bir yatırım aracı olarak yatırımcılardan büyük ilgi görürken, dijitalleşmeyle birlikte şimdi de altına endeksli tokenler çıktı. Özellikle ABD’deki bankacılık ve borç krizi nedeniyle kripto paralarda görülen hareketlilik ile birlikte altına endeksli tokenler’ın da yıldızı parladı.

Gayrimenkul yatırımı güvenli liman oldu!

Mevduat faizlerinin düşmesi ve altın ile döviz kambiyo işlemlerinde Banka Sigorta ve Muamele Vergisi’nin artırılması, yatırım trendinde borsa ve gayrimenkule olan ilginin artmasına sebep oldu. Artık, gayrimenkulün zamanı geldi...

SPK'dan Kira Sertifikaları, Kurumsal Yatırım Ürünleri Piyasa ve Düzenlemeleri çalıştayı!

"Kira Sertifikaları, Kurumsal Yatırım Ürünleri Piyasa ve Düzenlemeleri" başlıklı iki günlük çalıştay düzenlendi...

Arsa – Arazi yatırımının önemi! Hangi bölge yatırım için uygun?

Arsa - Arazi yatırımı günümüzde gitgide daha önemli hale geldi. İleriye dönük yatırım araçlarından biri haline dönüşen “Arsa-Arazi yatırımını” , doğru bölge seçimini, doğru zamanda ve doğru uzmanla çalışarak nasıl kazançlı hale getirebilirsiniz? 

Altın Emlak Çatalca yatırım günleri başladı!

Altın Emlak Yatırımcı Günleri kapsamında 1-2 Aralık tarihlerinde Çatalca ofisinde yatırım fırsatları sunuluyor. Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı “Yatırım günleri sektörümüzde bir ilk. Temsilcilerimizin bölgelerindeki fırsat niteliğindeki portföyleri yatırımcılar ile buluşturuyoruz.

Jantsa'dan Türkiye'ye 20 milyon TL'lik yatırım!

Jantsa Genel Müdürü Çerçioğlu, "İtalyan ortaklarımız Türkiye'ye inanıyor, Türkiye'ye güveniyor. 20 milyon liralık bir yatırımı gündemimize aldık, startını verdik" dedi.

Şişecam, PD Group ile cam elyaf tesisi yatırımı için görüşmelere başladı!

Şişecam Topluluğu, Almanya merkezli PD Group ile Türkiye'de ortak yeni bir cam elyaf tesisi yatırımı gerçekleştirmek amacıyla görüşmeler gerçekleştiriyor. Şişecam değerlendirmelerin yapılması için gerekli çalışmalara başladı.

Antalya'ya yatırım yapan kazanır!

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde, Kuveyt'in en büyük şirketlerinin sahibi olan Al-Kharafi Grup, yatırım görüşmeleri için Antalya'ya geldi.

Nurfat Tekstil Gıda ve Gayrimenkul Yatırım İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nurfat Tekstil Gıda ve Gayrimenkul Yatırım İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Musa Nazım Paralı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 12 milyon 500 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Kadıköy'de kuruldu.

Yaşam ve yatırım değeri Balance Güneşli!

Balance Güneşli, satın alınılabilir veya kiralanabilir ofis ve yaşam alanları ile ''yeni bir yaşam ve yatırım değeri'' olarak öne çıkıyor.Bölgeye prestij kazandıracak proje, değerli bir yatırım aracı olarak görülüyor...

Son yılların gözde yatırımı vinç kiralama!

Vinç kiralama işi son yılların gözde yatırım araçlarından biri oldu. Fiyatı 100 bin avro ila 1 milyon avro arasında değişse de, birkaç yılda maliyetini çıkarıyor...

Güleç Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güleç Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bülent Güleç tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Ocak'ta Ümraniye, Madenler Mahallesi, Şehit Ünal Kalafat Caddesi'nde kuruldu.

Çatalca yatırım günleri  Haberi

Çatalca yatırım günleri 

Yüzölçümü bakımından İstanbul'un en büyük ilçesi olan ve İstanbul’a oldukça yakında yer alan Çatalca son dönemde gayrimenkul yatırımcılarının da radarında. Çatalca’da 2017 yılında yapılan tapu işlemlerinde ise geçen seneye göre yaklaşık yüzde 22,6 artış yaşanıyor.

Konuya ilişkin değerlendirmeler yapan  Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı “İstanbul’un arka bahçesi olan Çatalca, Güneyde Büyükçekmece'ye, batıda ise Silivri';ye ve Tekirdağiline komşu. Yatırımcılarımızın da son dönemde tercih ettiği bölgelerden biri. Biz de bölgedeki yatırım fırsatlarını Altın Emlak Yatırımcı Günleri kapsamında 1-2 Aralık tarihlerinde Çatalca ofisimizde planladık. Yatırım günlerinde, Çatalca bölgesindeki yatırıma uygun portföyleri müşterilerimiz ile paylaşacağız” dedi.

Yolların Kesişimi Çatalca

Çatalca’nın artık önemli bir ulaşım aksı olduğunu söyleyen Altın Emlak Çatalca Temsilcisi Tansu Ergün “Kuzey Marmara otoyolu projesinin Çatalca’da üç ayrı çıkışı bulunuyor. Artık Çatalca...